Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Freeon Zen Deluxe 4v1 voziček, svetlo siv (48990)

Freeon Zen Deluxe 4v1 voziček, svetlo siv (48990)

Številka: 34488088
FreeOn Zen Deluxe 4v1 voziček, svetlo siv, je zasnovan za vse terene, kompakten, enostavno vodljiv in multi funkcionalen. Celoten opis
799,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 34488088

Predstavitev

FreeOn Zen Deluxe 4v1 voziček, svetlo siv


Globoka košara s trdo školjko ter z mehkim notranjim in zunanjim oblazinjenjem in po višini prilagodljivim predelom za glavico zagotavlja vašemu dojenčku pričakovano udobje ter mu ponuja odlično zaščito pred vetrom in soncem. Premična strehica košare ima dodano zračno okno, ki omogoča večjo pretočnost svežega zraka. Na zgornjem predelu košare je priročen ročaj, ki ponuja brezskrbno prenašanje.


Sedežni del je primeren od 6. meseca starosti oz., ko otrok že zmore skorajda samostojno sedeti pa vse do 22 kg otrokove teže. Zasnovan je tako, da ga lahko enostavno in hitro namestite v obe smeri vožnje, oblazinjeno sedišče pa skrbi za malčkovo dobro počutje v vsakem trenutku vašega sprehoda. Za dodatno udobje med vožnjo poskrbijo amortizirana kolesa izdelana iz najnovejših materialov, ki absorbirajo in s tem blažijo tresljaje med vožnjo.


Začetni avtosedež ponuja dojenčku udobje tekom vožnje, kompaktnost školjke avtosedeža pa pričakovano varnost. Ima ročaj za lažje prenašanje, tega pa lahko namestite v 4 različne položaje. Avtosedež je mogoče v vozilo namestiti na dva načina, s pomočjo Isofix baze ali na klasičen način, s pripenjanjem z avtomobilskim varnostnim pasom.


Isofix baza se povsem enostavno pritrdi na karoserija avtomobila, podporno nogo pa spustite vse do tal avtomobila. Ko se področje na spodnjem delu podporne noge obarva zeleno, pomeni, da je podporna noga v pravilnem položaju.

 FreeOn Zen Deluxe 4v1 voziček, vsiv

Lastnosti

Maksimalna nosilnost avtosedeža 13 kg
Maksimalna nosilnost športnega sedeža 22 kg
Primerna starost športnega sedeža 6 – 36 mesecev
Material ogrodja aluminij
Material koles EVAPU
Material sedeža tekstil, plastika
Isofix da
Možnost nameščanja sedeža v obe smeri vožnje da
Nastavljiv naslon za noge da
Nastavljiva sončna strehica da
Odstranljivo prednje varovalo da
Prostorna nakupovalna košara da
Barva svetlo siva

Garancija: 1 leto