Candy CDIN 2D 350PB vgradni pomivalni stroj

Candy CDIN 2D 350PB vgradni pomivalni stroj

Številka: 2536000
Candy vgradni pomivalni stroj CDIN 2D 350PB ima zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov in 9 programov. Spada v energijski razred E. Ima možnost zamika vklopa in dodajanja posode po začetku programa. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
Dostava Mimovrste
318 €
Vključno z DDV

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2536000

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o., vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

candy 5 let garancije

Candy CDIN 2D 350PB

Candy CDIN 2D 350PB vgradni pomivalni stroj je izredno zmogljiv in ponuja odlične rezultate. Ima zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov in spada v energijski razred E. Na izbiro ponuja 9 programov pomivanja. K udobni uporabi bo prispevala funkcija zamika vklopa, s katero boste lahko prestavili čas pomivanja na čas, ki vam ustreza. Na konec programa vas bo opozoril zvočni signal, ima pa tudi indikator, ki vas bo opozoril na pomanjkanje soli. Candy stroj je izredno prilagodljiv. S pomočjo Easy Click sistema boste lahko spreminjali višino zgornje košare.


Enostavno upravljanje

Pri Candyju so oblikovali Smart Touch osebnega asistenta, ki poskrbi za inovativen način upravljanja. Naložite aplikacijo Simply-Fi app, povežite svoj pametni telefon z aparatom preko WiFI povezave in na voljo vam bodo številne dodatne možnosti pomivanja posode. Omogočeno vam bo nalaganje dodatnih programov, lahko boste nastavili programe po meri, preverili delovanje stroja, uporabili samočistilne programe, v pomoč pa vam bo tudi vodnik za odpravljanje težav.

Navdušil vas bo tudi kratek program pomivanja Zoom 39', ki bo posodo pomil in posušil v 39 minutah. Ima tudi funkcijo dodajanja posode. V stroj boste tako lahko umazano posodo dodali še 30 minut po začetku cikla pomivanja.

Ima tudi funkcijo dodajanja posode. V stroj boste tako lahko umazano posodo dodali še 30 minut po začetku cikla pomivanja.

Enostavno upravljanje

Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Zmogljivost pomivanja 13 pogrinjkov
Število programov 9
Zamik vklopa da
Letna poraba vode 2720 l
Letna poraba električne energije 262 kWh
Glasnost 46 dB
Povezljivost WiFi

Garancija: 2 leti