Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Powermat IGBT 330A MMA – TIG Lift inverter varilni aparat z LCD

Powermat IGBT 330A MMA – TIG Lift inverter varilni aparat z LCD

Številka: 3201451
Partnerska prodaja
Inverter varilni stroj, katerega zasnova temelji na učinkovitih IGBT transistors. Opremljen je z LCD zaslonom, ki označuje trenutni varilni tok, nastavljen po gumbih (+/-). Celoten opis
169,99 €
Brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja HALOORODJE.SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 3201451

Predstavitev

IGBT združuje prednosti dveh vrst transistrjev, lahkotnost nadzora nad terensko-efektnim transistktorjem ter visoko razčlenitveno napetostjo in

Varilni stroj je opremljen z ventilatorjem, ki hladi elektronske sisteme in druge komponente – funkcijo „Turbo FAN“ ter toplotnim senzorjem, ki ščiti napravo pred seglom.

Naprava vari s tokom od 20 do 330A,omogoča varjenje z elektrodo s premerom 1,6mm do 4mm. Teža varilnega aparata je le 3,6kg, zahvaljujoč kateri je zelo priročna. Ima tudi podporni trak za enostavno delo na višinah.

Varjenje z elektrodo 1,6mm je že možno z varovalko razreda C 16A. Za delovanje z največjim tokom 330A je potrebna zaščita najmanj 20A.

Zaradi uporabe velikega ventilatorja v ohišju majhnega varilnega stroja seje povečal pretok zraka, kar je znižalo temperaturo transistorjev. Učinkovitost naprave je do 60%.

Varilni tok je mogoče hitro prilagoditi v območju 20–330A. Samo pritisnite (držite) gumb + ali – in nastavite Amperage,ki vas zanima.

Majhne dimenzije naprave,olajšajo transport in varjenje z napravo, ki je suspendirana na rami.

MMA način je način za varjenje elektrod. Zaslon bo po nastavitvi ustrezne vrednosti z gumbom (+/-) pokazal trenutni tok za varjenje in dodatno samodejno pokazal, katero elektrodo izbrati za določen tok.

Sistem za zmanjšanje napetosti, katerega naloga je izklop napajanja v nekaj milisekundi po končanem varjevanju. Ta funkcija je odgovorna tudi za zmanjšanje napetosti na obloženi elektrodi na varno raven.

VrD je mogoče omogočiti le za MMA način, tako da držite gumb SET 5 sekund in onemogočenega na enak način.

HOT START, popularno znan kot vroč začetek, omogoča začasno povečanje varilnega toka nad vrednostjo, ki jo je določil varilni aparat. HOT START deluje v času vžiga loka in je zasnovan tako, da preprečuje, da bi se elektroda prilegala materialu. Pri vžigu elektrode je odlična priročnost. Če želite pritisniti na nastavitev nastavitve, pritisnite gumb SET, dokler se indikator ne prikaže na tej ikoni. Nastavitev obseg te funkcije je od 0 – 60.

ARC FORCE stabilizira lok ne glede na njegovo dolžino. Uravnava dinamiko varilnega loka. Z zmanjšanjem vrednosti funkcije daje mehek lok in manjšo globino taljenja, hkrati pa povečanje vrednosti funkcije povzroča globlje taljenje in možnost kratkega obločnega varjenja. Z najvišjo vrednostjo za funkcijo ARC FORCE je mogoče "pritisniti elektrodo v jezero molt kovine in zažgati material skozi. Če želite pritisniti na nastavitev nastavitve, pritisnite gumb SET, dokler se indikator ne prikaže na tej ikoni. Nastavitev obseg te funkcije je od 0 – 60.

Funkcija ANTI STICK odreže/minimizira varilno napetost in tok v primeru kratkega stika elektrode z varjenim materialom. ANTI STICK varilniku omogoča, da lažje oddali elektrodo. Ta funkcija deluje samodejno.

Varilni aparat omogoča TIG varjenje.

TIG Lift je metoda vžiga loka z drgnjenjem (podobno kot pri tisti, ki se pojavi, ko se elektroda pogleda v metodi MMA).

 • Napajalnik: 230 V / 50 Hz
 • Idialna napetost: 65V
 • Razpon varilnega toka: 20–330 [A]
 • Elektrodno varjenje v območju: 1,6 – 4,0 [mm]
 • Poraba energije: 7,6 kVA
 • Nazivni varilni tok: 330 A
 • Cikel nazivne dajatve: 60%
 • Varilni tok pri 100% ciklu dajatve: 262 A
 • Delovna napetost: 20.8– 32 [V]
 • Razred zaščite: F
 • Razred izolacije: IP21S
 • Napajalni kabel: 185 cm
 • Teža varilnega stroja: 3,68 kg

12 mesecev garancije