Furnitura TV omarica NORD bela skandinavski dizajn, 140 cm

Furnitura TV omarica NORD bela skandinavski dizajn, 140 cm

Številka: 12459000
Partnerska prodaja
Če iščete moderno TV omarico v skandinavskem dizajnu je to omarica za vas! Poleg dobrega videza se TV omarica NORD ponaša tudi s funkcionalnostjo, saj je razdeljena na 4 prostorne predele, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje. Celoten opis
150,20 €

Naroči pri partnerju

20.10. - 25.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Salon Pohištva

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 12459000

Predstavitev

Vnesite v dnevno sobo svoj osebni stil z moderno TV omarico NORD

Je vaš dom pripravljen za novo pohištvo vendar vam primanjkuje prostora? TV omarica NORD bela skandinavski dizajn, 140 cm je izdelan z namenom, da bo vaš dom na preprost način videti bolj eleganten. Znebite se nepotrebne navlake in naredite vašo dnevno sobo bolj prostorno s tem TV regalom. Da zagotovite, da vaš dom ne postane prenatrpan in poln navlake ste verjetno še posebej pozorni pri izbiri nobega pohištva. Za majhne prostore je primerna postavitev izrednega pomena. Premišljena postavitev naredi vaš dom bolj prostoren in posledično tudi bolj udoben za bivanje.


Je vaša garsonjera, stanovanje ali hiša potrebna prenove?

Dnevna soba v vašem domu predstavlja najpogosteje uporabljen prostor v katerem se družinski člani lahko sproščajo in družijo. V dnevno sobo lahko tudi povabimo goste, zato je pomembno, da se v njej počutijo udobno in sproščeno. Vaša dnevna soba bo s TV omarica NORD bela skandinavski dizajn, 140 cm postala moderen in privlačen prostor za sproščanje v katerem boste z veseljem preživljali prosti čas.


Ustvarite prijeten ambient v vaši dnevni sobi!

Se selite in potrebujete novo dnevno pohištvo ali pa preprosto želite osvežiti obstoječo dnevno sobo? Ker je dnevna soba prostor v katerega sprejmemo goste je zelo pomembno, kakšno pohištvo izberemo in za kakšno postavitev se odločimo. TV omarica NORD bela skandinavski dizajn, 140 cm ne zavzame veliko prostora, zato bo vaša dnevna soba še vedno prostorna in udobna za vas in za vaše goste, hkrati pa tudi privlačna in prijazna do oči. Dodajte še slike in razne dekorativne predmete in dobili boste dnevno sobo na katero ste lahko ponosni in katera bo izražala vas osebni stil.


Tehnične podrobnosti

Barva: mat bela & hrast look
Dimenzije (širina x višina x globina): 140×52×39 cm
Vsebuje: 2 omarici z vrati
Vsebuje: 2 odlagalni polici
Vsebuje: nogice
Material: Oplemenitena iverna plošča