Salon Pohištva

Določi parametre
meblojogi 7 consko ležišče Relax Zone F7 (več dimenzij) meblojogi 5 conska žepkasta vzmetnica Relax Dream (več dimenzij)
meblojogi 7 consko ležišče Relax Zone F7 (več dimenzij)

Imenitno 7 consko ležišče Relax Zone F7 iz visokokakovostne pene je posebej primerno za ljubitelje mehkejših ležišč .Je izjemno udobno in se prilagodi vsaki točki telesa. Pralna prevleka ima zimsko in letno stran.

na voljo predvidoma: 05.10 - 10.10

meblojogi 5 conska žepkasta vzmetnica Relax Dream (več dimenzij) meblojogi 5 conska žepkasta vzmetnica Relax Dream (več dimenzij)
meblojogi 5 conska žepkasta vzmetnica Relax Dream (več dimenzij)

Ekskluzivna 5 conska žepkasta vzmetnica Relax Dream (več dimenzij) Relax Dream ima 5-consko jedro z žepkastimi vzmetmi, ki se individualno prilagajajo vašemu telesu. Za dodatno udobje pa poskrbi poliuretanska pena, ki zagotavlja nemoten spanec. Primerna tudi za alergike.

na voljo predvidoma: 05.10 - 10.10

meblojogi Otroško ležišče RELAX BABY (več dimenzij) meblojogi 5 conska žepkasta vzmetnica Relax Dream (več dimenzij)
meblojogi Otroško ležišče RELAX BABY (več dimenzij)

Izjemno 3-consko otroško ležišče Relax Baby ima snemljivo in pralno prevleko, katero lahko z lahkoto snamete in operete, otrokovo ležišče pa bo zato vedno čisto in sveže. Ležišče je izdelano iz visokokakovostne pene, ki zanesljivo podpira otrokovo hrbtenico in ji zagotavlja pravilen ra

na voljo predvidoma: 05.10 - 10.10

Furnitura Pograd CARINO 90x200 + GRATIS ležišče (različne barve) PerfectMatras Vzmetnica s kokosom PERFECT COCOLIFE HARD (več dimenzij)
Furnitura Pograd CARINO 90x200 + GRATIS ležišče (različne barve)

Pograd CARINO je takoj pripravljen za spanje, saj poleg posteljnega okvirja prejmete še posteljna poda in dve penasti ležišči. Pograd se ponaša s kvalitetno izdelavo in modernim videzom, ki poživi celotno otroško sobico, zato bo vaš otrok z veseljem v njej prebival v času igre, učenja in

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm) PerfectMatras Vzmetnica s kokosom PERFECT COCOLIFE HARD (več dimenzij)
Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm)

Pograd Max je več kot le privlačen kos pohištva. Izdelan je iz kvalitetne MDF plošče, ki je bolj odporna na vlago, praske in poškodbe zato bo vaš pograd dlje časa ostal lepo ohranjen! Je edinstvenega dizajna, ki se lepo poda v vsako otroško sobico in jo naredi bolj moderno.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

PerfectMatras Vzmetnica s kokosom PERFECT COCOLIFE HARD (več dimenzij) PerfectMatras Vzmetnica s kokosom PERFECT COCOLIFE HARD (več dimenzij)
PerfectMatras Vzmetnica s kokosom PERFECT COCOLIFE HARD (več dimenzij)

Je odlična izbira za vse, ki imajo radi nekoliko tršo in bolj čvrsto vzmetnico. COCOLIFE ima žepkasto vzmetenje. Na zgornji strani vas razvaja s plastjo naravnega KOKOSA, ki vzmetnico naredi bolj zračno. Vzmetnica PERFECT COCOLIFE HARD ima anti-alergeno snemljivo in pralno prevleko.

na voljo predvidoma: 28.09 - 29.09

Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV) PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (več dimenzij)
Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV)

Pograd Carino je odlična izbira za vse, ki želite za vaše otroke le najboljše! Izdelan je iz masivnega borovega lesa in kvalitetnih MDF plošč, zato zagotavlja varen in udoben spanec. Poleg posteljnega okvirja prejmete še penasti ležišči, posteljna poda in predal, kamor lahko pospravite po

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura Viseča TV omarica LANT Hrast 240 cm+ LED PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (več dimenzij)
Furnitura Viseča TV omarica LANT Hrast 240 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v barvi hrast je široka 240cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na tri prostorne predele, ki vam nudijo dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (več dimenzij) PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (več dimenzij)
PerfectMatras Ležišče iz pene PERFECT ROOKIE s pralno prevleko (več dimenzij)

Idealno ležišče za otroke, najstnike in mlade, ki želijo spati na cenovno ugodnem ležišču. Penasto ležišče Perfect Rookie je narejeno iz visoko kakovostne pene Skycell, ki se neposredno prilagaja telesu.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura TV omarica LARS črna visoki sijaj 140 cm + LED Furnitura Pograd CARINO 190x80 z možnostjo dodatnega ležišča + GRATIS ležišča (VEČ BARV)
Furnitura TV omarica LARS črna visoki sijaj 140 cm + LED

Ustvarite topel in privlačen ambient v svoji dnevni sobi z unikatno TV omarico LARS v črni barvi v visokem sijaju, ki vključuje tudi LED osvetlitev! Kakovostna izdelava je zagotovljena saj je omarica nemške kvalitete. Razdeljena je na 4 predele, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura Pograd CARINO 190x80 z možnostjo dodatnega ležišča + GRATIS ležišča (VEČ BARV) Furnitura Pograd CARINO 190x80 z možnostjo dodatnega ležišča + GRATIS ležišča (VEČ BARV)
Furnitura Pograd CARINO 190x80 z možnostjo dodatnega ležišča + GRATIS ležišča (VEČ BARV)

Pograd Carino je odlična izbira za vse, ki želijo za svoje otroke le najboljše! Poleg posteljnega okvirja prejmete še tri penasta ležišča, tri posteljne pode in predal, ki služi kot dodatno ležišče za morebitne goste. Izdelan je iz masivnega borovega lesa in kvalitetnih MDF plošč, za v

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura TV omarica LARS 2 bela visoki sijaj 140 cm + LED Furnitura Pograd CARINO 190x80 z možnostjo dodatnega ležišča + GRATIS ležišča (VEČ BARV)
Furnitura TV omarica LARS 2 bela visoki sijaj 140 cm + LED

TV OMARICA LARS 2 je idealna za vse dnevne sobe, ki so dekorirane v modernem stilu. Nepogrešljiva omarica je izdelana le iz najkvalitetnejših materialov in se ponaša z nemško kvaliteto. Razdeljena je na 4 predele, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura TV omarica ROK 140 cm - HRAST + LED osvetlitev Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)
Furnitura TV omarica ROK 140 cm - HRAST + LED osvetlitev

Opremite svojo dnevno sobo s funkcionalno TV omarico ROK z vključeno LED osvetlitvijo! Omarica se ponaša z nemško kvaliteto in funkcionalnostjo, saj vam nudi obilo prostora za shranjevanje in odlaganje brez da bi zavzela velik del vaše dnevne sobe.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

meblojogi Žepkasta vzmetnica Relax Premium Latex+ (več dimenzij) Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)
meblojogi Žepkasta vzmetnica Relax Premium Latex+ (več dimenzij)

Dve vrhunski vzmetnici v eni s 5-conskim jedrom iz žepkastih vzmeti in lateksa odlično podpira hrbtenico, razbremeni točke pritiska in sprosti vaše telo med spanjem. Žepkasta vzmetnica Relax Premium Latex+ (več dimenzij)im antibakterijsko in pralno prevleko.

na voljo predvidoma: 05.10 - 10.10

Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti) Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)
Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)

Ležišče MORT je preprosto in funkcionalno ležišče za hišne ljubljenčke. Velika prednost ležišča so trdne stranice. Zahvaljujoč temu, Mort ležišče zagotavlja popolno udobje pri ležanju in vstajanju.

na voljo predvidoma: 19.10 - 24.10

Furnitura Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 100 cm PerfectMatras Ležišče iz hladno valjane pene PUREFOAM - 7 con (več dimenzij)
Furnitura Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 100 cm

Viseča TV omarica DORI je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vašo dnevno sobo bolj elegantno! Nemška kakovost poskrbi za dolgoletno nemoteno uporabo. Omarica je razteljena na odprti polici in vratca, za katerimi imate obilo prostora za shranjevanje!

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

PerfectMatras Ležišče iz hladno valjane pene PUREFOAM - 7 con (več dimenzij) PerfectMatras Ležišče iz hladno valjane pene PUREFOAM - 7 con (več dimenzij)
PerfectMatras Ležišče iz hladno valjane pene PUREFOAM - 7 con (več dimenzij)

Zagotovite si miren in udoben spanec s penastim ležiščem Purefoam, ki je izdelano iz hladno-valjene pene. Purefoam vam nudi obilo udobja med spanjem, hkrati pa je dovolj črvsta in trda, da nudi celotnemu telesu pravilno podporo. Na voljo v dveh trdotah. Ima snemljivo in pralno prevleko!

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 200 cm PerfectMatras Ležišče iz hladno valjane pene PUREFOAM - 7 con (več dimenzij)
Furnitura Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 200 cm

Viseča TV omarica DORI je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vašo dnevno sobo bolj elegantno! Nemška kakovost poskrbi za dolgoletno nemoteno uporabo. Omarica je razteljena na odprti polici in vratca, za katerimi imate obilo prostora za shranjevanje!

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (več dimenzij) meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (več dimenzij)
meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (več dimenzij)

Vrhunsko ležišče s 5-conskim jedrom in s spominsko peno je popolna izbira vzmetnice za najzahtevnejše, saj nudi kar dve ležišči v enem. Žepkaste vzmeti poskrbijo za pravilen položaj hrbtenice med spanjem. S pralno, antibakterijsko prevleko.

na voljo predvidoma: 05.10 - 10.10

Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti) meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (več dimenzij)
Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti)

Ležišče Maurice je zasnovano za enostavno prenašanje in uporabo med potovanji ali na prostem, kar omogoča hišnemu ljubljenčku, da ima svoj prostor kamorkoli greste. Ležišče omogoča dobro prezračevanje, kar preprečuje nabiranje vonjav in bakterij.

na voljo predvidoma: 19.10 - 24.10

Furnitura Posoda za pse in mačke Gloria (več velikosti) meblojogi Relax Premium MEMORY+ vrhunska žepkasta vzmetnica (več dimenzij)
Furnitura Posoda za pse in mačke Gloria (več velikosti)

Pitje in uživanje hrane v nagnjenem položaju hišnim ljubljenčkom pogosto povzroča kolcanje, aspiracijo in lahko povzroči celo torzijo želodca. Na srečo za to obstaja rešitev – stojalo za posode Gloria, ki so namenjene mačkam in psom. Zahvaljujoč njej bo vaš ljubljenček jedel v zdravem

na voljo predvidoma: 19.10 - 24.10

Furnitura TV omarica ELSA 2 bela visoki sijaj 200 cm + LED Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED
Furnitura TV omarica ELSA 2 bela visoki sijaj 200 cm + LED

TV omarica Elsa je elegantnega dizajna in na voljo v visokem sijaju, ki v vaš dom prinese več svetlobe in elegance. Nudi obilo prostora za shranjevanje pomembnih papirjev, družabnih iger, knjig in ostalih pomembnih izdelkov. Je nemške izdelave, ki zagotavlja kvaliteto!

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10

Furnitura Viseča TV omarica DORI Wotan hrast 200 cm Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED
Furnitura Viseča TV omarica DORI Wotan hrast 200 cm

Viseča TV omarica DORI je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vašo dnevno sobo bolj elegantno! Nemška kakovost poskrbi za dolgoletno nemoteno uporabo. Omarica je razteljena na odprti polici in vratca, za katerimi imate obilo prostora za shranjevanje!

na voljo predvidoma: 28.09 - 29.09

Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED
Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v beli barvi v visokem sijaju je široka 240cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na tri prostorne predele, ki vam nudijo dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 12.10 - 17.10