Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec
Določi parametre
Furnitura Pograd CARINO 90x200 + GRATIS ležišče (različne barve) Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV)
Furnitura Pograd CARINO 90x200 + GRATIS ležišče (različne barve)

Pograd CARINO je takoj pripravljen za spanje, saj poleg posteljnega okvirja prejmete še posteljna poda in dve penasti ležišči. Pograd se ponaša s kvalitetno izdelavo in modernim videzom, ki poživi celotno otroško sobico, zato bo vaš otrok z veseljem v njej prebival v času igre, učenja in

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV) Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV)
Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV)

Pograd Carino je odlična izbira za vse, ki želite za vaše otroke le najboljše! Izdelan je iz masivnega borovega lesa in kvalitetnih MDF plošč, zato zagotavlja varen in udoben spanec. Poleg posteljnega okvirja prejmete še penasti ležišči, posteljna poda in predal, kamor lahko pospravite po

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura POGRAD MAX 4 - VEČ BARV (8v1) Furnitura Pograd CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišči (VEČ BARV)
Furnitura POGRAD MAX 4 - VEČ BARV (8v1)

Pograd MAX 4 je vse kar potrebujete za popolnoma opremljeno otroško sobo! V setu je vključena postelja s posteljnim podom in ležiščem, pisalna miza z dvema nižjima omaricama, višja garderobna omara ter stopnice, ki vam služijo kot dodatni prostor za shranjevanje. Na voljo je v petih barvah.

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura Pograd RICO 90x200 s predalom + ležišči - GRAFIT (VEČ BARV) Furnitura Pograd RICO 90x200 s predalom + ležišči - GRAFIT (VEČ BARV)
Furnitura Pograd RICO 90x200 s predalom + ležišči - GRAFIT (VEČ BARV)

Pograd RICO s predalom je na voljo v številnih različnih barvah, ki poživijo otroško sobico! Izdelan je iz kombinacije masivnega bora in MDF plošč, ki zagotavljata varen spanec ter dolgoročno obstojnost pograda! Poleg posteljnega okvirja prejmete še gratis penasti ležišči in posteljna po

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED Furnitura Pograd RICO 90x200 s predalom + ležišči - GRAFIT (VEČ BARV)
Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 240 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v beli barvi v visokem sijaju je široka 240cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na tri prostorne predele, ki vam nudijo dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura POSTELJA DOMI 1 80x160 + GRATIS LEŽIŠČE - GRAFIT (VEČ BARV) Furnitura Pograd RICO 90x200 s predalom + ležišči - GRAFIT (VEČ BARV)
Furnitura POSTELJA DOMI 1 80x160 + GRATIS LEŽIŠČE - GRAFIT (VEČ BARV)

Opremite svojo sobico z unikatno otroško posteljo DOMI 1, ki se poleg kvalitete ponaša tudi s posebnim izgledom! Poleg posteljnega okvirja prejmete še posteljni pod, penasto ležišče ter podposteljna vratca, za katera lahko pospravite igrače in tako ohranite pospravljeno sobo!

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura Moderna TV omarica TUDOR 140 cm BELA Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice kapučino (več velikosti)
Furnitura Moderna TV omarica TUDOR 140 cm BELA

Opremite svojo dnevno sobo z moderno TV omarico TUDOR, ki se ponaša z imenitnim dizajnom, funkcionalnostjo in kvaliteto! Nudi vam obilo prostora za shranjevanje revij, knjig, DVDjev in ostalih malenkosti katere želite imeti pospravljene in vedno pri roki!

na voljo predvidoma: 11.1. - 16.1.

Furnitura Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 100 cm Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice kapučino (več velikosti)
Furnitura Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 100 cm

Viseča TV omarica DORI je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vašo dnevno sobo bolj elegantno! Nemška kakovost poskrbi za dolgoletno nemoteno uporabo. Omarica je razteljena na odprti polici in vratca, za katerimi imate obilo prostora za shranjevanje!

na voljo predvidoma: 11.1. - 16.1.

Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice kapučino (več velikosti) Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice kapučino (več velikosti)
Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice kapučino (več velikosti)

Zagotovite svojemu ljubljenčku kvaliteten počitek, saj so ležišča dovolj prostorna in udobna. Ležišče MAURICE je na voljo v kapučino barvi. Postelja daje hišnemu ljubljenčku občutek varnosti in miru, zato ne sme manjkati v stanovanju.

na voljo predvidoma: 3.1. - 8.1.

Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Milo (več barv) Furnitura TV omarica NORD črna + hrast skandinavski dizajn, 140 cm
Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Milo (več barv)

Privoščite svojemu hišnemu ljubljenčku ležišče Milo, ki je narejeno iz bombaža in bo omogočilo mehko in prijetno podlago. Posteljo lahko postavite na miren kotiček in vaš ljubljenček jo bo še vedno raje izbral kot pa kavč.

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura Posoda za pse in mačke Gloria (več velikosti) Furnitura TV omarica NORD črna + hrast skandinavski dizajn, 140 cm
Furnitura Posoda za pse in mačke Gloria (več velikosti)

Pitje in uživanje hrane v nagnjenem položaju hišnim ljubljenčkom pogosto povzroča kolcanje, aspiracijo in lahko povzroči celo torzijo želodca. Na srečo za to obstaja rešitev – stojalo za posode Gloria, ki so namenjene mačkam in psom. Zahvaljujoč njej bo vaš ljubljenček jedel v zdravem

na voljo predvidoma: 3.1. - 8.1.

Furnitura TV omarica NORD črna + hrast skandinavski dizajn, 140 cm Furnitura TV omarica NORD črna + hrast skandinavski dizajn, 140 cm
Furnitura TV omarica NORD črna + hrast skandinavski dizajn, 140 cm

Če iščete moderno TV omarico v skandinavskem dizajnu je to omarica za vas! Poleg dobrega videza se TV omarica NORD ponaša tudi s funkcionalnostjo, saj je razdeljena na 4 prostorne predele, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti) Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)
Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)

Ležišče MORT je preprosto in funkcionalno ležišče za hišne ljubljenčke. Velika prednost ležišča so trdne stranice. Zahvaljujoč temu, Mort ležišče zagotavlja popolno udobje pri ležanju in vstajanju.

na voljo predvidoma: 3.1. - 8.1.

Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm) Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)
Furnitura Pograd MAX 2 (80x200 cm)

Pograd Max je več kot le privlačen kos pohištva. Izdelan je iz kvalitetne MDF plošče, ki je bolj odporna na vlago, praske in poškodbe zato bo vaš pograd dlje časa ostal lepo ohranjen! Je edinstvenega dizajna, ki se lepo poda v vsako otroško sobico in jo naredi bolj moderno.

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura OBLAZINJENA POSTELJA PRIMIDONNE Z DVIŽNIM MEHANIZMOM Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Mort kapučino (več velikosti)
Furnitura OBLAZINJENA POSTELJA PRIMIDONNE Z DVIŽNIM MEHANIZMOM

Nadgradite svojo spalnico z edinstveno oblazinjeno posteljo PRIMIDONNE, ki vam nudi maksimalno udobje med sedenjem in spanjem ter obilo prostora za shranjevanje vseh letnih oblačil, posteljnine, odej in vzglavnikov. Na voljo je v številnih različnih tkaninah in barvah zato si jo lahko prilagodit

na voljo predvidoma: 15.12. - 20.12.

Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED Furnitura TV omarica ROK 2 240 cm HRAST+ANTRACIT z LED osvetlitvijo
Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v sivi barvi v visokem sijaju je široka 240cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na tri prostorne predele, ki vam nudijo dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura TV omarica ROK 2 240 cm HRAST+ANTRACIT z LED osvetlitvijo Furnitura TV omarica ROK 2 240 cm HRAST+ANTRACIT z LED osvetlitvijo
Furnitura TV omarica ROK 2 240 cm HRAST+ANTRACIT z LED osvetlitvijo

TV omarica ROK 2 vam nudi obilo prostora za odlaganje in shranjevanje zato bo vaša dnevna soba vedno lepo pospravljena. Omarica vam bo dolgo časa dobro služila saj se ponaša z nemško kvaliteto! Vklučena osvetlitev še dodatno izboljša videz omarice.

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura Viseča TV omarica DORI Črna visoki sijaj 200 cm Furnitura TV omarica ROK 2 240 cm HRAST+ANTRACIT z LED osvetlitvijo
Furnitura Viseča TV omarica DORI Črna visoki sijaj 200 cm

Viseča TV omarica DORI je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vašo dnevno sobo bolj elegantno! Nemška kakovost poskrbi za dolgoletno nemoteno uporabo. Omarica je razteljena na odprti polici in vratca, za katerimi imate obilo prostora za shranjevanje!

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura Viseča TV omarica FLIN hrast, 140 cm + LED Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED
Furnitura Viseča TV omarica FLIN hrast, 140 cm + LED

TV OMARICA FLIN vsebuje LED osvetlitev, ki poskrbi za zanimiv in moderen videz omarice. Nudi vam obilo prostora za shranjevanje filmov, pomembnih papirjev in ostalih poljubnih predmetov. Je nemške kakovosti, kar je zagotovilo, da boste omarico lahko dolgo časa uporabljali!

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Furnitura Viseča TV omarica LANT Hrast 240 cm+ LED Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED
Furnitura Viseča TV omarica LANT Hrast 240 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v barvi hrast je široka 240cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na tri prostorne predele, ki vam nudijo dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 11.1. - 16.1.

Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED
Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Siva 240 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v sivi barvi v visokem sijaju je široka 240cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na tri prostorne predele, ki vam nudijo dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 11.1. - 16.1.

Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti) Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti)
Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti)

Ležišče Maurice je zasnovano za enostavno prenašanje in uporabo med potovanji ali na prostem, kar omogoča hišnemu ljubljenčku, da ima svoj prostor kamorkoli greste. Ležišče omogoča dobro prezračevanje, kar preprečuje nabiranje vonjav in bakterij.

na voljo predvidoma: 3.1. - 8.1.

Furnitura TV omarica ROK 140 cm - HRAST + LED osvetlitev Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti)
Furnitura TV omarica ROK 140 cm - HRAST + LED osvetlitev

Opremite svojo dnevno sobo s funkcionalno TV omarico ROK z vključeno LED osvetlitvijo! Omarica se ponaša z nemško kvaliteto in funkcionalnostjo, saj vam nudi obilo prostora za shranjevanje in odlaganje brez da bi zavzela velik del vaše dnevne sobe.

na voljo predvidoma: 11.1. - 16.1.

Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 160 cm+ LED Furnitura Ležišče za hišne ljubljenčke Maurice rjava (več velikosti)
Furnitura Viseča TV omarica LANT visoki sijaj Bela 160 cm+ LED

Viseča TV omarica LANT v beli barvi v visokem sijaju je široka 160 cm, kompaktna in elegantna ter vključuje LED osvetlitev. Omarica je nemške kakovosti in je razdeljena na dva prostorna predela, ki vam nudita dodatni prostor za shranjevanje.

na voljo predvidoma: 7.12. - 8.12.

Pod blagovno znamko pohištvo Furnitura lahko kupci izbirajo v širokem asortimanu kvalitetnega ter modernega pohištva po dostopnih cenah. Pohištvo je skrbno načrtovano in narejeno v Evropi.