Herlitz polna peresnica Smiley B&Y Faces, 3 delna
17,20 €

Trodelna peresnica z motivom veselih obrazov je v celoti opremljena s pripomočki za pisanje, ki jih bodo učenci v šoli potrebovali. Zapenjanje je možno z kakovostno zadrgo, uporabljen material pa je enostaven za pranje.

Karton P+P trinadstropna peresnica OXY Dots
9,72 € 9,60 €

Šolska tronadstropna peresnica brez vsebine v pikčastem dizajnu OXY. Peresnica vsebuje 40 gumijastih zank za shranjevanje vseh potrebščin za pisanje in ostalih majhnih stvari. Peresnica ima močno zadrgo z velikimi predali za enostavno rokovanje. Eno nadstropje je opremljeno s preglednim pladnjem za tedensko razporeditev.

Karton P+P trinadstropna peresnica OXY Romantic Nature
9,72 € 9,30 €

Šolska tronadstropna peresnica brez vsebine v cvetličnem dizajnu OXY. Peresnica vsebuje 40 gumijastih zank za shranjevanje vseh potrebščin za pisanje in ostalih majhnih stvari. Peresnica ima močno zadrgo z velikimi predali za enostavno rokovanje. Eno nadstropje je opremljeno s preglednim pladnjem za tedensko razporeditev.

Karton P+P 3 nadstropna peresnica OXY Army
9,72 € 9,40 €

Šolska trinadstropna peresnica v vojaškem dizajnu. Peresnica vsebuje 40 gumijastih zank za shranjevanje vseh potrebščin za pisanje in ostalih majhnih stvari. Peresnica ima močno zadrgo z velikimi predali za enostavno rokovanje. Eno nadstropje je opremljeno s preglednim pladnjem za tedensko razporeditev.