SBS Eco Octupus ovitek za Apple iPhone 11 Pro Max

Znamka: SBS Naša številka: 2640000

SBS Eco Octupus ovitek za Apple iPhone 11 Pro Max

ODREZANE CENE – 15 % popusta na vse artikle znamke SBS s promo kodo MDCE9SI84 (velja od 14. 9. do 20. 9. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Okolju prijazen ovitek znamke Collezione Oceano je zasnovan za zaščito vaše naprave. Z izbiro Ocean prispevate k nastanku Mareviva, italijanskega združenja za zaščito morja in njegovih virov. Ovitek se izjemno prilagodi vašemu mobilnemu telefonu. Narejen je iz trpežnega materiala, ki ščiti telefon pred udarci in praskami ter omogoča dober oprijem in ne drsi. Z namestitvijo ovitka niso okrnjene nobene funkcije telefona. Ovitek je primeren za Apple iPhone 11 Pro Max. Celoten opis

21.66

21,66 € Vključno z DDV

Naša številka: 2640000

Predstavitev

Opis artikla

SBS Eco Octupus ovitek za Apple iPhone 11 Pro Max 

Okolju prijazen ovitek znamke Collezione Oceano je zasnovan za zaščito vaše naprave. Z izbiro Ocean prispevate k nastanku Mareviva, italijanskega združenja za zaščito morja in njegovih virov. Ovitek se izjemno prilagodi vašemu mobilnemu telefonu. Narejen je iz trpežnega materiala, ki ščiti telefon pred udarci in praskami ter omogoča dober oprijem in ne drsi. Z namestitvijo ovitka niso okrnjene nobene funkcije telefona. Ovitek je primeren za Apple iPhone 11 Pro Max.

SBS Eco Octupus ovitek za Apple iPhone 11 Pro Max

Tehnične podrobnosti

Tip ohišja tipski ovitek
Kompatibilnost Apple iPhone 11 Pro Max

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip ohišja tipski ovitek
Vrsta telefona iPhone 11 Pro Max
Telefoni znamka Apple