SBS zaščitno steklo za Huawei P30, črno
19,81 €

Zadnji kos!

Kakovostno zaščitno steklo zagotavlja popolno zaščito zaslona vašega telefona. Izdelano je iz kaljenega stekla, ki je sestavljeno iz nano delcev. Steklo je 100% odzivno na dotik ter enostavno za namestitev.

SBS torbica za na kolo-66%
29,99 € 10,17 €

SBS torbica za uporabo na kolesu je primerna za pametne telefone do velikosti 14,0 cm (5.5").

SBS TYPE-C in USB FC hišni polnilec, črn
24,99 € 23,20 €

Zadnji kos!

SBS potovalni polnilnik je idealen izdelek za tiste, ki so vedno v gibanju in potrebujejo hitro polnjenje pametnega telefona ali tablice.

SBS steklo za LG K40s, črno
19,81 €

Zadnji kos!

SBS zaščitno steklo varuje vaš telefon pred praskami in udarci. Primerno je za telefon LG K40s.

SBS čistilni robčki, 50 kosov
9,99 € 9,49 €

Zadnji kos!

Čistilni robčki vsebujejo 75 % izopropilnega alkohola in so primerni za čiščenje zaslonov, tipk in zunanjih površin vaših pametnih naprav.

SBS ovitek Extra-Slim za iPhone 7, roza
14,07 €

Zadnji kos!

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone 7. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.

SBS Re-Case ovitek za Apple iPhone 11 Pro Max, zelen
16,25 €

Ovitek je izdelan iz 100% reciklirane plastike. Prisotnost logotipa GRS (Global Recycle Standard) potrjuje, da je ovitek izdelan iz recikliranih materialov v skladu z okoljskimi in družbenimi merili. Ovitek se izjemno prilagodi vašemu mobilnemu telefonu. Narejen je iz trpežnega materiala, ki ščiti telefon pred udarci in praskami ter omogoča dober oprijem in ne drsi. Z namestitvijo ovitka niso okrnjene nobene funkcije telefona. Ovitek je primeren za iPhone 11 Max Pro.