Najdeno: 2310

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Artwizz Torbica Leather Pouch za iPhone 5, črna
25,65 €

8 €

Zadnji kos!

Kakovostna in elegantna torbica omogoča najboljše varovanje vaše naprave, saj se ji popolnoma prilega in jo tako odlično varuje. Artwizz torbica je izdelana iz usnja in omogoča odlično zaščito pred fizičnimi poškodbami, preprost Pull-to-release sistem pa vam omogoča dostopanje do naprave brez večjih naporov.


CellularLine športna torbica ARMAND FLEX za telefon, nadlahtna, črna
19,99 €

Zadnji kos!

Armband Flex je športni trak iz izjemno močnega, lahkega raztegljivega neoprena, ki zagotavlja večjo prožnost in se popolnoma ujema z obliko vaše roke. Namenjen je vsem, ki med športno vadbo uporabljate telefon za poslušanje glasbe ali za uporabo drugih aplikacij.


CellularLine športna torbica ARMAND SPIDER za telefon, nadlahtna
16,99 €

Zadnji kos!

Športna nadlahtna torbica ARMDBAND SPIDER za telefon je namenjena vsem športnikom, ki med vadbo uporabljajo telefon za glasbo ali za druge mobilne aplikacije. Torbica je opremljena z mehanizmom za vrtenje 180°, ki omogoča uporabniku, da lahko v vsakem trenutku dostopa do telefona.


CellularLine športna torbica ARMBAND za telefon
19,99 €

Zadnji kos!

Športna torbica ARMBAND SPIDER za telefon je namenjena vsem športnikom, ki med vadbo uporabljajo telefon za glasbo ali za druge mobilne aplikacije.


CellularLine športna torbica WRISTBAND SPIDER za telefon, zapestna
14,99 €

Zadnji kos!

Športna torbica za telefon je namenjena vsem športnikom, ki med vadbo uporabljajo telefon za glasbo ali za druge mobilne aplikacije. Torbica je opremljena z mehanizmom za vrtenje 180°, ki omogoča uporabniku, da lahko v vsakem trenutku dostopa do telefona.


Fixed preklopna torbica Fixed Fit za Xiaomi Mi A2 FIXFIT-320-RD, črna
15,50 €

13 €

Zadnji kos!

Ročno tkana FIXED FIT preklopna torbica ima odlično obliko, s katero je mobilni telefon varno pritrjen nanjo, zahvaljujoč njeni obliki, ki je zasnovana tako, da se telefonu popolnoma prilagaja. Torbice FIXED FIT so v celoti proizvedene na Češkem. Sprednji del ščiti celoten zaslon telefona in zagotavlja popolno zaščito pred mehanskimi poškodbami in umazanijo. Dostop do vseh kontrol in rež je enostaven in hiter, ne da bi morali pri tem vzeti telefon iz torbice. Torbica se zapira na magnet. Na voljo je v več barvnih različicah iz katerih boste zagotovo našli tudi eno za vaš okus.


Garmin Torbica Nüvi 5", mehka
12,72 €

10,10 €

Zadnji kos!

Torbica za navigacijo Garmin Nüvi 5" je primerna za prenosni navigacijski sistem Garmin Nüvi 2595LT.


Hama XXL športna torbica za pametni telefon
19,99 €

15,16 €

Zadnji kos!

XXL športna torbica za pametni telefon proizvajalca Hama je kakovostna in priročna torbica za vse športne navdušence, ki si želijo imeti ves čas pregled nad zaslonom telefona, ali pa želijo enostavno poslušati glasbo, in z njo upravljati kar se da enostavno in hitro.