Najdeno: 2074

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Apple silikonski ovitek Silicone Case za iPhone X, bel
47 €

43,99 €

Zadnji kos!

Silikonski ovitek Silicon Case zaščiti telefon pred udarci, prahom in praskami. Narejen je tako, da se optimalno prilegam vsem oblikam telefona in ne zakriva funkcij telefona.


Apple silikonski ovitek za iPhone 6s Plus, bel
49 €

Zadnji kos!

Silikonski ovitek v beli barvi nudi zaščito Applovemu pametnemu telefonu, in mu ob enem daje stilski videz.

Primerno za telefon Apple iPhone 6s Plus.


Fixed preklopna torbica Fixed Fit za Xiaomi Mi A2 FIXFIT-320-RD, črna
15,50 €

12,80 €

Zadnji kos!

Ročno tkana FIXED FIT preklopna torbica ima odlično obliko, s katero je mobilni telefon varno pritrjen nanjo, zahvaljujoč njeni obliki, ki je zasnovana tako, da se telefonu popolnoma prilagaja. Torbice FIXED FIT so v celoti proizvedene na Češkem. Sprednji del ščiti celoten zaslon telefona in zagotavlja popolno zaščito pred mehanskimi poškodbami in umazanijo. Dostop do vseh kontrol in rež je enostaven in hiter, ne da bi morali pri tem vzeti telefon iz torbice. Torbica se zapira na magnet. Na voljo je v več barvnih različicah iz katerih boste zagotovo našli tudi eno za vaš okus.


Fixed silikonski ovitek FIXED FIXTCC-330 za telefon Xiaomi Mi A2 Lite, prozoren
6,56 €

4,80 €

Silikonski ovitek Fixed je preprosta, a učinkovita zaščita za vaš pametni telefon. Izdelan je iz TPU materiala, ki ščiti strani in zadnjo stran naprave pred praskami, prahom in morebitnimi nesrečami. Popolnoma pregledna in prilagodljiva zasnova poudari obliko vašega mobilnega telefona. Ovitek je prilagodljiv, nudi neoviran dostop do priključkov za polnjenje in za slušalke. Robovi ohišja rahlo prekrivajo zaslon, da ga zaščitijo pred praskami. Za še večjo zaščito je priporočljiva uporaba dodatne zaščitne folije za zaslon.


Forcell preklopna torbica za Xiaomi Redmi 5 Plus, črna
14,81 €

4,10 €

Zadnji kos!

Preklopna torbica Forecell optimalno varuje vaš pametni telefon Xiaomi, pri tem pa ne skrije njegove oblike. Omogoča popoln dostop do vseh funkcij telefona.


Garmin Torbica Nüvi 5", mehka
12,72 €

10,10 €

Odprodaja

Torbica za navigacijo Garmin Nüvi 5" je primerna za prenosni navigacijski sistem Garmin Nüvi 2595LT.


Goospery ovitek i-Jelly Metal za iPhone XR, črn
9,99 €

5,80 €

Zadnji kos!

Silikonski ovitek za telefon iPhone XR omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.