Skross torbica Power Case-46%
29,99 €

15,99 €

Odlična cena

Praktična torbica (Power Case) poskrbi, da bodo vaši potovalni pripomočki vedno lično organizirani.


CellularLine športna torbica ARMAND SPIDER za telefon, nadlahtna
16,99 €

Zadnji kos!

Športna nadlahtna torbica ARMDBAND SPIDER za telefon je namenjena vsem športnikom, ki med vadbo uporabljajo telefon za glasbo ali za druge mobilne aplikacije. Torbica je opremljena z mehanizmom za vrtenje 180°, ki omogoča uporabniku, da lahko v vsakem trenutku dostopa do telefona.


PanzerGlass zaščitno steklo za Huawei P30 Pro, Clear Case
29,90 €

24,40 €

Kakovostno zaščitno steklo zagotavlja popolno zaščito zaslona vašega telefona. Izdelano je iz kaljenega stekla, ki je sestavljeno iz nano delcev. Steklo je 100% odzivno na dotik ter enostavno za namestitev. Celoten opis


PanzerGlass ovitek za Apple iPhone Xr
29,90 €

16,70 €

Visokokakovosten zaščitni ovitek iz kombinacije kaljenega stekla in protizdrsnega TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagojen za iPhone Xr in ne omejuje dostopov do funkcionalnosti naprave, vključno z brezžičnim polnjenjem. Ne omejuje dizajna vašega mobilnega telefona, zato bo vaš mobilni telefon še vedno izstopal.


CellularLine športna torbica ARMAND FLEX za telefon, nadlahtna, črna
19,99 €

Zadnji kos!

Armband Flex je športni trak iz izjemno močnega, lahkega raztegljivega neoprena, ki zagotavlja večjo prožnost in se popolnoma ujema z obliko vaše roke. Namenjen je vsem, ki med športno vadbo uporabljate telefon za poslušanje glasbe ali za uporabo drugih aplikacij.


Nillkin preklopni ovitek Qin Book Pouzdro Black pro Samsung A750 Galaxy A7 2018, 2441865, črn
16,99 €

13,30 €

Zadnji kos!

Eleganten preklopni ovitek za vaš pametni telefon v črni zasnovi. Ovitek Nillkin Qin Book je izdelan iz trajnega umetnega usnja, ponuja dolgo življenjsko dobo ter je primeren za mobilni telefon Samsung A750 Galaxy A7 2018. Navdušil vas bo s sijajno in fino dodelano površino, ki ne zdrsne, z žepom za kreditne kartice in natančnimi in dodelanimi izrezi.


SBS ovitek za telefon za na kolo
29,99 €

26,50 €

Zadnji kos!

SBS torbica za uporabo na kolesu je primerna za pametne telefone do velikosti 14,0 cm (5.5").


PanzerGlass zaščitni ovitek za Samsung Galaxy S10 195
29,90 €

24,40 €

Zadnji kos!

Visokokakovosten zaščitni ovitek iz kombinacije kaljenega stekla in protizdrsnega TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagojen za Samsung Galaxy S10 ne omejuje dostopov do funkcionalnosti naprave, vključno z brezžičnim polnjenjem. Ne omejuje dizajna vašega mobilnega telefona, zato bo vaš mobilni telefon še vedno izstopal.


CellularLine športna torbica WRISTBAND SPIDER za telefon, zapestna
14,99 €

Zadnji kos!

Športna torbica za telefon je namenjena vsem športnikom, ki med vadbo uporabljajo telefon za glasbo ali za druge mobilne aplikacije. Torbica je opremljena z mehanizmom za vrtenje 180°, ki omogoča uporabniku, da lahko v vsakem trenutku dostopa do telefona.


Karl Lagerfeld ovitek Signature TPU Gold za iPhone X KLHCPXSGPI
18,97 €
18,50 €

Zadnji kos!

Ovitek za telefon iPhone X, ki ga je oblikoval Karl Lagerfeld, ščiti vaš telefon pred praskami in umazanijo. Natančno dodelane reže za fotoaparate, zvočnike in priključke zagotavljajo priročno upravljanje telefona.


SBS ovitek za iPhone X, Extra-Slim, srebrn
17,99 €

15,90 €

Zadnji kos!

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone X. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.


ovitek Bling za Samsung Galaxy J6 Plus 2018 J610
9,99 €

5,80 €

Zadnji kos!

Ovitek Bling za telefon Samsung Galaxy J6 Plus združuje kvalitetno zaščito ter očarljiv izgled za vaš telefon. Ovitek ima nanešeno plast bleščic, ki je odstranljiva.