Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Hama torbica za telefon za na kolo, vrtljiva, univerzalna, vodoodbojna, črna (00201506)

Hama torbica za telefon za na kolo, vrtljiva, univerzalna, vodoodbojna, črna (00201506)

Številka: 37241393
Univerzalna torbica za kolo omogoča varno pritrditev pametnega telefona na krmilo, s 2-v-1 držalom in zaščito pred vodo ter soncem, kar jo naredi idealno za uporabo med kolesarjenjem. Združljiva je s pametnimi telefoni do 8 cm širine in 16 cm višine. Celoten opis
32,49 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

10.5.2024 predviden osebni prevzem
 
14.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 37241393

Predstavitev

HAMA torbica za telefon za na kolo, vrtljiva, univerzalna, vodoodbojna, črna (00201506)

Univerzalna torbica za telefon za kolo je praktičen dodatek za kolesarje in uporabnike e-koles. Ta torbica omogoča varno pritrditev pametnega telefona na krmilo kolesa ali e-kolesa in je združljiva s pametnimi telefoni do 8 cm širine in 16 cm višine. Namestite jo lahko na krmilo s premerom največ 4 cm, brez potrebe po lepljenju ali vrtanju. Torbica ima 2-v-1 držalo za pametni telefon in žep za mobilni telefon, kar zagotavlja optimalno zaščito in uporabnost med vožnjo.

Ohišje torbice je iz trpežnega, robustnega materiala, ki odlično odbija umazanijo in ščiti pametni telefon pred brizganjem vode. Poleg tega ima torbica okvir, ki blokira sonce in izboljša berljivost zaslona, kar je idealno, če uporabljate telefon kot navigacijski sistem. Torbica ima tudi dodatne žepke, kamor lahko shranite denar, polnilni kabel, power bank in druge pripomočke za pot. S stransko odprtino za slušalke ali kabel USB lahko še lažje uporabljate svoj pametni telefon med vožnjo. Prav tako je mogoče telefon v torbici poljubno zasukati za 360 stopinj, na primer za vodoravno navigacijo. Ta torbica je zasnovana tako, da se prilega skoraj vsakemu kolesu, in jo lahko po potrebi enostavno odstranite. Na voljo je v črni barvi.

torbica

Tehnične podrobnosti

Vrsta pripomočka torbica za telefon
Barva črna
Namestitev na kolo

Garancija: 2 leti