Apple Clear Case MRW62ZM/A ovitek za iPhone XR

Znamka: Apple Naša številka: 1374002

Odlična cena

Apple Clear Case MRW62ZM/A ovitek za iPhone XR

Zanesljiv, izredno tanek pokrov za iPhone XR zagotavlja popolno zaščito pred praskami, prahom, udarci in padci. Narejen je iz fleksibilnega in fleksibilnega materiala z natančno dodelanimi izrezi,se odlično prilega telefonu in je prijeten na otip Celoten opis

49

49 € Vključno z DDV

Naša številka: 1374002

Predstavitev

Opis artikla

Apple XR Clear Case

Z izbiro pravega kakovostnega pokrova bo vaš telefon optimalno zaščiten pred praskami, vsakodnevno obrabo in umazanijo. Njegova uporaba bo ohranila nov izgled telefona precej dlje.

Glavne prednosti:

  • Zaščita zadnjega dela in robov telefona
  • Tanka zasnova
  • Prijetno za roko, saj ne zdrsne
  • Natančna obdelava
  • Dodelani material

Zelo tanek ovitek je izdelan iz visoko kakovostnega in zelo fleksibilnega materiala, ki nudi visoko vzdržljivost in obstojnost. Popolnoma prileganje telesu naprave, se odlično prilega telefonu in ohranja prvotne linije brez dodatne debelosti.

Ključne lastnosti

Kakovosten in dodelan ovitek je odporen na praske, od zunaj in znotraj, zelo fleksibilen in tanek. Dobro se prilega telefonu, je prijeten na otip in ne zdrsne iz roke. Natančno prilegajoče telefona, saj se ta popolnoma prilega ter ob vsem prinese da preprečijo preprosto uporabo. Zaščitite telefon pred neželenimi učinki in obdržite svoj luksuzni videz čim dlje.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip ohišja tipski ovitek
Vrsta telefona Apple iPhone Xr
Telefoni znamka Apple
Barva prozorna
Material silikon