Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Element Atlantis 15.6 nahrbtnik za prenosnik, moder

Element Atlantis 15.6 nahrbtnik za prenosnik, moder

Številka: 8359035
Element Atlantis nahrbtnik je plod slovenskega oblikovanja, zasnovan iz kakovostnega materiala, ki je odporen proti politju, enostaven za čiščenje in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Celoten opis
36,40 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
24.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 8359035

Predstavitev

Atlantis 15.6 nahrbtnik za prenosnik

Element Atlantis nahrbtnik je plod slovenskega oblikovanja. Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov, odpornih proti politju. Prilagodljivi nosilni trakovi so oblazinjeni in nudijo še dodatno udobje med nošnjo

Moderna zasnova Atlantisa skrbi za enakomerno uravnavanje teže po telesu in tako zmanjša obremenitev hrbta in ramen. S tem pa vam hkrati omogoči več nadzora med gibanjem.

SlikaNaziv

SlikaNaziv

Proti potenju

Hrbtišče nahrbtnika je izdelano iz visoko tehnološke t.i. „ANTI SWEAT“ utrjene mrežaste tkanine, ki nudi lažji pretok zraka med nahrbtnikom in telesom, hkrati pa omogoča, da se manj potite. V notranjosti nahrbtnika, se nahaja velik samostojni predel za vaš prenosnik do velikosti 39,6 cm (15,6"). Zunaj pa najdete dva velika žepa z zadrgo, v njih pa veliko ločenih manjših predelov za prenašanje vaših tablic, telefonov, ključev in ostalega. Z Element Atlantis nahrbtnikom bo prenašanje vašega prenosnika brezskrbno in prijetno.

Glavne lastnosti

  • Nahrbtnik namenjen za prenosnike do velikosti 15,6" (39,60 cm)
  • Notranji predal z namenskim žepom za prenosnik + predal za shranjevanje manjših predmetov
  • 2× večnamenska zunanja bočna žepa
  • 2× večja zunanja žepa z zadrgo (v enem 3× manjši žepki, primerni za pisalo, vizitke etc..) + 1× notranji žep (mrežica) z zadrgo )
  • Dimenzije: ~ 47 x ~ 39 x ~ 6,5 cm
  • Barva: modra

Garancija: 1 leto