Element pisarniški stol Conference, svetlo rjav
119,99 € 109,90 €

Pisarniški stol Element Conference se lahko pohvali s sodobnim izgledom. Oblečen je v PU usnje v svetlo rjavi barvi. Njegova maksimalna nosilnost znaša 130 kg.

Element Avtomatski dozirnik hrane za hišne ljubljenčke, 6 L
114,90 €

Zadnji kos!

Kakovosten avtomatski dozirnik hrane bo skrbel za prehrano vašega hišnega ljubljenčka, ko vi sami tega ne boste mogli. Dornik lahko ročno nastavite po svojih željah oziroma potrebah vašega hišnega ljubljenčka. Kapaciteta notranje posode je 6 L.

Element K1-20L brezkontaktni koš, 20 L - Odprta embalaža-46%
59,99 € 32,10 €

Z estetsko napako

Brezkontaktni koš Element K1–20L s prostornino 20 litrov skrbi za visoko raven higiene pri rokovanju z odpadki. Izdelan je iz kakovostne plastike. Odlikuje ga senzor, ki omogoča samodejno odpiranje in zapiranje pokrova. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Element K1-5L brezkontaktni koš, 5 L
67,78 €

Zadnji kos!

Brezkontaktni koš Element K1–5L s prostornino 5 litrov skrbi za visoko raven higiene pri rokovanju z odpadki. Izdelan je iz nerjavečega jekla in plastike. Odlikuje ga senzor, ki omogoča samodejno odpiranje in zapiranje pokrova.

Element avtomatski dozirnik hrane za hišne ljubljenjčke, 4 L
119,99 € 110,90 €

Zadnji kos!

Kakovosten avtomatski dozirnik hrane bo skrbel za prehrano vašega hišnega ljubljenčka, ko vi sami tega ne boste mogli. Dornik lahko ročno nastavite po svojih željah oziroma potrebah vašega hišnega ljubljenčka. Kapaciteta notranje posode je 4 L.

Element avtomatski dozirnik hrane za hišne ljubljenčke s kamero, 4 L
169,99 € 164,90 €

Pametni dozirnik hrane bo vaše hišne ljubljenčke hranil, ko vi to ne boste mogli. Pametni dozirnik vam poleg hranjenja na daljavo ponuja še HD kamero, ki omogoča dvosmerno zvočno komuniciranje in opazovanje hišnega ljubljenčka prek aplikacije.

Element pisarniški stol Creative
169,99 € 116,38 €

Pisarniški stol Element Creative odlikujeta sodoben izgled in udobno oblazinjenje. Namenjen je vsem, ki veliko časa preživijo sede za mizo. Nosilnost stola je 130 kg.

Kakovostni pisarniški stoli Element z zelo trpežno konstrukcijo, ki omogoča dolgo življensko dobo tudi ob zahtevnejši uporabi.

Kakovostni pisarniški stoli Element z zelo trpežno konstrukcijo, ki omogoča dolgo življensko dobo tudi ob zahtevnejši uporabi.