Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Princess kontaktni žar Flex 117001

Princess kontaktni žar Flex 117001

Številka: 814792
Princess kontaktni žar Flex 117001 se pohvali z odstranljivimi ploščami s premazom proti prijemanju, zaradi katerega je mogoče pečenje brez dodane maščobe. Idealen je za pripravo mesa, rib, zelenjave, sendvičev itd. Moč kontaktnega žara je 700 W. Celoten opis
29,40 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 814792

Predstavitev

Princess kontaktni žar Flex 117001 z močjo 700 W je vsestransko uporaben kuhinjski pomočnik, s pomočjo katerega boste hitro in preprosto pripravili najrazličnejše okusne jedi. Z njim boste brez težav spekli meso, ribe, zelenjavo, sendviče in še mnogo več.

Odlika kontaktnega žara so plošče s premazom proti prijemanju, zahvaljujoč katerim je možna peka praktično brez dodane maščobe. S tem je preprečeno nepotrebno vsrkavanje maščobe v jedi, ki bodo tako ne le izjemno okusne temveč tudi zdrave.

Cenili boste preprosto odstranjevanje plošč, kar omogoči enostavno ter temeljito čiščenje.

Če želite na pripravljeni hrani občudovati rebrasti vzorec plošč za pečenje, živil med pripravo ne premikajte. Za popoln okus pustite pripravljeno hrano po končanem pečenju počivati 3–5 min. Zaradi visoke temperature plošč se hrana po odstranitvi peče še nekaj minut.

Tehnične podrobnosti:

  • moč: 700 W
  • neoprijemljive plošče: da
  • odstranljive plošče: da
  • barva: črna

Garancija: 1 leto

Uradna stran izdelka