Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Dymo Labelwriter 5XL tiskalnik (2112725)

Dymo Labelwriter 5XL tiskalnik (2112725)

Številka: 3897557
Nov in izboljšan Dymo tiskalnik LabelWriter 5XL ponuja tiskanje velikih logističnih nalepk. Tiskalnik ima možnost priklopa na LAN omrežje. Celoten opis
248,40 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

6.5.2024 predviden osebni prevzem
 
8.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 3897557

Predstavitev

Labelwriter 5XL tiskalnik

Edinstvena nova tehnologija prepoznavanja nalepk bo poskrbela, da sistem avtomatično izbere pravilno dimenzijo/vrsto nalepke. Hkrati vam sistem beleži koliko nalepk vam je ostalo na klutu. Vsebuje tehnologijo termalnega tiskanja nadomešča tudi potrebe po nakupu dragega črnila ali tonerja saj le teh za svoje delovanje ne potrebuje. Elegantna kompaktna oblika tiskalnika pomeni, da se z lahkoto prilega vsakemu sodobnemu delovnemu prostoru.

Vključena najnovejša programska oprema za oblikovanje in izpis nalepk in etiket DYMO Connect. Uvoz datotek iz podatkovnih baz MS Excel, Outlook in Google Contacts. Tiskanje nalepk je postalo veliko hitrejše, lažje in predvsem enostavnejše. Z njim boste lahko kreirali EAN in QR kode!

Tiskalnik tiska le na avtentične Dymo nalepke!

1

Tehnične podrobnosti

Hitrost izpisa 53 nalepk/min
Tisk termalni, 300dpi
Združljivost Programska oprema Dymo Connect za urejanje nalepk za sistem Windows in MAC; Tiskalnik 5XL je združljiv s programsko opremo vseh večjih prevoznikov/spletnih trgovcev (UPS, FedEx, DHL, eBay, Amazon, Etsy)

Garancija: 2 leti