Jar kapsule za pomivalni stroj Platinum Plus, 37 kosov
16,73 €

12,20 €

Zadnji kos!

Kapsule za pralni stroj pomagajo učinkovito prati posodo od posušenih ostankov hrane in močne maščobe. Imajo 3 sestave in sicer sredstvo za izpiranje, zaščita stekla in funkcija soli. Jar kapsule Platinum Plus poskrbijo, da bo vaša posoda popolnoma čista in pripravljena za nadaljnjo uporabo.


Somat tablete za pomivalni stroj All in 1, 100 kosov
13,57 €

12,80 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All in 1 poskrbijo za popolne rezultate čiščenja že pri temperaturi 40 °C. Učinkovito odstranjujejo trdovratne madeže kave ali čaja ter nudijo zaščito stekla před korozijo. Poskrbijo za bleščeč lesk. V pakiranju je 100 tablet.


Finish All in One Max tablete za pomivalni stroj, 120 kosov
30,98 €

14,30 €

Tablete za pomivalni stroj ** v zelo priročnem pakiranju MEGABOX z 120 kosi. Tablete All in One Max imajo odlične zmožnosti razmaščevanja in so še posebej učinkovite pri **odstranitvi posušenih ostankov hrane in čajnih madežev. Finish kapsule prinašajo čistočo in sijaj vaši posodi in priboru.


Finish začetni set Starter Pack
28,65 €

12,20 €

Finish Starter Pack začetni set vključuje vse, kar potrebujete za popolno delovanje pomivalnega stroja. Poskrbite za čisto in sijočo posodo ter dišeč pomivalni stroj s tableti za pomivanje, sredstvom za sijaj, soljo, čistilom in osvežilcem pomivalnega stroja.


Jar kapsule Platinum Power, 90 kosov
29,90 €

18,60 €

Velik paket vsebuje 90 Jar Platinum Jellow kapsul za pomivalni stroj. Kapsule izredno učinkovito odpravljajo trdovratno umazanijo iz posode in hkrati čistijo filter pomivalnega stroja.


Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 120 kosov
13,57 €

12,80 €

Tablete za pomivalni stroj Somat Classic bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 120 tablet.


Jar kapsule Yellow, 48 kosov
13,31 €

10,30 €

Kapsule Jar Yellow, ki bodo temeljito očistile vašo posodo in poskrbele za sijaj. Brez odvijanja jih vstavite v režo za tablete in vklopite stroj. Pakiranje vsebuje 48 kapsul.


Jar kapsule Yellow, 60 kosov
15,88 €

12,30 €

Kapsule Jar Yellow, ki bodo temeljito očistile vašo posodo in poskrbele za sijaj. Brez odvijanja jih vstavite v režo za tablete in vklopite stroj. Pakiranje vsebuje 60 kapsul.


Jar kapsule Yellow, 84 kosov
20,61 €

16 €

Kapsule Jar Yellow, ki bodo temeljito očistile vašo posodo in poskrbele za sijaj. Brez odvijanja jih vstavite v režo za tablete in vklopite stroj. Pakiranje vsebuje 84 kapsul.


Somat tablete Mega All in One, 84 tablet
13,48 €

12 €

Tablete Somat Mega All in One uspešno odstranijo zasušene madeže na posodi in podajo izjemen lesk, obenem pa delujejo kot sol in nevtralizator vonjav. V pakiranju je 84 tablet. Tablete Somat


Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 100 kosov
19,90 €

11,90 €

Tablete za pomivalni stroj Somat Classic bodo poskrbele za brilijantno čistočo vaše posode. Temeljito odstranjujejo ostanke hrane, madeže kave in čaja ter pomagajo pri zaščiti stekla. V pakiranju je 100 tablet.


Sunlight All in 1 tablete za pomivalni stroj, 144 kosov
34,99 €

17,30 €

Sunlight All in 1 so tablete, ki vsebujejo vse kar potrebuje vaš pomivalni stroj. Temeljito odstranijo umazanijo in maščobo, zagotavljajo maksimalen sijaj in so nežne do občutljivih površin.


Somat tablete za pomivalni stroj Classic, 60 kosov
13,90 €

7,30 €

Somat Classic, 60 tablet za popolno čisto posodo! Znebite se zasušenih ostankov hrane, madežev kave in čaja ter zaščitite svoje steklo pred korozijo. V kombinaciji s Somat soljo in Somat loščilom dosezite najboljše rezultate!


Jar kapsule za pomivalni stroj Platinum Plus, 50 kosov
21,80 €

16 €

Kapsule za pralni stroj pomagajo učinkovito prati posodo od posušenih ostankov hrane in močne maščobe. Imajo 3 sestave in sicer sredstvo za izpiranje, zaščita stekla in funkcija soli. Jar Kapsle Platinum Plus pustijo vašo posodo popolnoma čisto in pripravljeno za nadaljnjo uporabo.


Jar kapsule za pomivalni stroj Platinum Plus, 75 kosov, Megabox
31,16 €

19,70 €

Kapsule za pralni stroj pomagajo učinkovito prati posodo od posušenih ostankov hrane in močne maščobe. Imajo 3 sestave in sicer sredstvo za izpiranje, zaščita stekla in funkcija soli. Jar Kapsule Platinum Plus Megabox pustijo vašo posodo popolnoma čisto in pripravljeno za nadaljnjo uporabo.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One, 80 kosov
19,31 €

11,50 €

Tablete za pomivalni stroj Somat All In One pro za briljanten sijaj in lesk tudi pri nizkih temperaturah. Somat All in One s funkcijo soli in sredstva za lesk pomaga ščititi steklo pred korozijo.


Finish Professional tablete, 125+15 kosov
38,81 €

31,30 €

Novo

Ekonomična embalaža detergenta v tabletah (140 kosov) FINISH Professional, ki je primeren za vse vrste profesionalnih pomivalnih strojev. Edinstven rdeči del tablete PowerBall vsebuje mehčala proti trdovratnim nečistočam in ostankom hrane.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One Extra 45 tablet
13,96 €

8,50 €

Tablete za pomivalni stroj ** Somat All In One pro za popolnoma čisto in svetlečo posodo tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se zasušenih ostankov hrane ali pa madežev kave in čaja. Tablete vsebujejo tudi **soli in sredstva za izpiranje in dodatno ščitijo steklo pred korozijo.


Somat tablete za pomivalni stroj All in One Extra 70 tablet
21,34 €

12,80 €

Tablete za pomivalni stroj ** Somat All In One pro za popolnoma čisto in svetlečo posodo tudi pri nizkih temperaturah. Znebite se zasušenih ostankov hrane ali pa madežev kave in čaja. Tablete vsebujejo tudi **soli in sredstva za izpiranje in dodatno ščitijo steklo pred korozijo.