Spontex čistilec tal Mop Quickmax Profi-35%
27,90 €

17,90 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta.


Leifheit set za čiščenje tal Twist XL NEW
66,90 €

50,97 €

Zadnji kos!

Set za čiščenje tal Leifheit Twist XL, ki od vas ne bo zahteval, da se prepogibate. Na voljo je v sivo/zeleni barvi. Širina krpe 42 cm.


Spontex set za čiščenje tal Express System Plus
59,10 €

27,60 €

Zadnji kos!

Set za čiščenje tal Express Plus učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst talnih površin. Sestavljen je iz čistilca s krpo in vedra z ožemalnikom.


Vileda čistilni komplet Easy Wring & Clean
49,90 €

30 €

Neverjetni set vas bo navdušil svojo močjo čiščenja. Vsebuje neprekosljivo brisalo in vedro z mehanizmom na pedalo, s katerim v sekundi ožamete krpo.


Vileda robotski brisalec prahu ViRobi Slim-50%
59,90 €

29,90 €

Odlična cena

Robotski brisalec prahu Vi Robi Slim je namenjen za suho brisanje prahu s talnih površin. Na voljo ima dva čistilna programa in omogoča čiščenje do 240 minut.


Vileda set za čiščenje tal SuperMocio
49,99 €

16,50 €

Priročen set sestavljajo krpa s 3-delnim ročajem in SuperMocio vedro z novim ožemalnikom – za čiščenje brez pripogibanja, mokrih in umazanih rok.


Vileda čistilni set Ultramax box
42,99 €

22,90 €

Praktičen Ultramax set, ki vsebuje čistilec z držalom in krpo ter vedro z ožemalnikom. Učinkovit set vam omogoča čiščenje brez, da bi si zmočili roke in odlično vpija maščobo in trdovratne madeže.


Vileda ultramax čistilec 1-2-Spray z držalom
29,90 €

19,50 €

Nepremagljiv čistilec vas bo presenetil s svojo lahkostjo in močjo. Čistilno tekočino le nalijte v rezervoar na vrhu čistilca in že ste pripravljeni na čiščenje.


Leifheit čistilec tal Profi
40 €

36,80 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Profi je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin. Je velik in ima krpo za mokro čiščenje.


Leifheit metla Regulus Supra
25,68 €

22,14 €

Zadnji kos!

Praktična metla, ki hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh talnih površin in preprog. Njen raztegljiv ročaj doseže tudi težko dostopna mesta.


York set za čiščenje tal Rotary Mop Special
43,67 €

39,90 €

Odlična cena

York set za čiščenje tal, ki vključuje ročaj, dva nastavka s krpami iz mikrovlaken in večnamensko vedro. Hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh površin, tudi na težko dostopnih mestih.


BRILANZ set Tornado Mop, oranžen
26,08 €

23,20 €

Zadnji kos!

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v oranžni barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


BRILANZ set Tornado Mop, vijoličen
26,12 €

23,80 €

Zadnji kos!

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v vijolični barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


Leifheit set čistilca in vedra
39,50 €

36,34 €

Zadnji kos!

Čistilni set vsebuje vedro in čistilec tal. Vedro ima kapaciteto 12 l, čistilec pa krpo, ki omogoča mokro čiščenje.


Vileda čistilnik tal WischMat Classic z držalom
28,70 €

Zadnji kos!

Viledin čistilnik tal WischMat Classic je ploščati čistilnik, ki je primeren za vlažno in suho čiščenje tal. Zahvaljujoč posebni obliki omogoča učinkovito odstranjevanje umazanije in čiščenje. Teleskopsko držalo je po višini nastavljivo od višine 80 do 140 cm.


Vileda čistilnik tal z držalom Ultramax
28,99 €

25,70 €

Zadnji kos!

Izjemno učinkovit čistilnik tal z držalom Vileda Ultramax vam bo olajšal čiščenje talnih površin. Aktivna mikrovlakna prevleke omogočajo temeljito odstranjevanje trdovratne umazanije, tudi maščobnih madežev. Je idealen pripomoček za čiščenje vseh vrst tal.


Vileda ploščati čistilec tal Easy Twist-50%
29,99 €

14,99 €

Odlična cena

Ploščati čistilec blagovne znamke Vileda z vgrajenim ožemalnim sistemom je odličen pripomoček, ki vam bo olajšal čiščenje vašega doma.


York set za čiščenje tal  Prestige, 2 krpi
47,18 €

42,20 €

Zadnji kos!

Set za čiščenje tal Prestige učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst talnih površin. Sestavljen je iz čistilca z dvema krpama in zložljivega vedra z ožemalnikom.


BRILANZ set Tornado Mop, oranžen - Odprta embalaža
26,08 €

22,04 €

Odprta embalaža

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v oranžni barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


BRILANZ Tornado Mop set, oranžen - Odprta embalaža
26,08 €

20,18 €

Odprta embalaža

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v oranžni barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


Leifheit set vedra in čistilca tal Twister M - odprta embalaža
59,90 €

37,91 €

Odprta embalaža

Set vedra in čistilca tal Twister vam zagotavljata enostavno čiščenje vseh talnih površin, priporočljiv za čiščenje laminata in parketa. Čistilec ima sestavljivo teleskopsko držalo. Širina krpe je 33 cm.


Spontex čistilec tal Mop QuickMax + dodatna krpa
27,90 €

15,70 €

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta. Priložena mu je dodatna krpa za odstranjevanje posušene umazanije.


Leifheit Clean Twist extra soft M + univerzalno čistilo, 0,5 l
48,06 €

42,90 €

Odlična cena

Rotirajoč ožemalnik v kompletu z univerzalnim čistilnikom od znamke Leifheit bistveno olajša čiščenje. Clean Twist extra soft je primeren za čiščenje vseh vrst tal. Zahvaljujoč ožemalniku vam ni potrebno stopiti v stik z umazano vodo – čistilna preprosto vstavite vanj in ga tako ožamete.


Leifheit set vedra in čistilca tal Twister M
59,90 €

55,11 €

Novo

Set vedra in čistilca tal Twister vam zagotavljata enostavno čiščenje vseh talnih površin, priporočljiv za čiščenje laminata in parketa. Čistilec ima sestavljivo teleskopsko držalo. Širina krpe je 33 cm.


Vileda set za čiščenje tal Ultramax XL complete box Universal
36,67 €

30,40 €

Set vedra in ploščatega čistilca omogočata učinkovito čiščenje brez namakanja rok. Krpa za čistilno glavo Vileda Ultramax XL zagotavlja večji oprijem za odstranjevanje umazanije. Krpa je primerna za vse vrste talnih površin.


Leifheit čistilec za tla Easy Spray XL
48,60 €

38,88 €

Čistilec z vrtljivo glavo in rezervoarjem za vodo od blagovne znamke Leifheit je zasnovan tako, da hitro očisti umazana tla. Easy Spray čistilec je primeren za tla, ki so občutljiva na vlago zahvaljujoč ciljnemu vlaženju. Z uporabo tega čistilca se ne bo zgodilo, da bi uporabili preveč vode in s tem uničili lesena tla.


MAX MFM4001BR kompleksni sistem čiščenja
38,90 €

19,80 €

Revolucionarni sistem čiščenja za vse vrste podlag. Zahvaljujoč sistemu namakanja »wash« in sušenja »dry« ne boste več trpeli zaradi upogibanja in bolečin v hrbtu! Dvoprekatno vedro poenostavlja rokovanje in varčuje z vašim časom. Unikaten in enostaven sistem za odstranjevanje nečistoč uničuje umazanijo brez odvečnega obračanja in pritiskanja.


Lamart čistilec tal 2v1
17,98 €

16,40 €

Lamart čistilec tal, opremljen z rezervoarjem za pršenje vode in zamenljivo dvojno strgalo za čiščenje. Ima čistilno krpo, narejeno iz mikrovlaken. Primeren je tudi za čiščenje oken.


Lamart čistilni set Mop Tour LT8012, zelen
30,20 €

Čistilni set Mop Tour LT8012 je sodobno oblikovan set, ki prihaja v zeleni barvi. V setu prihaja vedro s prostornino 7 l, teleskopska cev in dva različna nastavka za mokro talno čiščenje. Set je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin.


York čistilec tal Mop Top
7,49 €

6,80 €

York univerzalni čistilec tal, z glavo iz visoko vpojne pene. Primeren je za vse vrste talnih površin in z lahkoto doseže tudi težje dostopna mesta.


BRILANZ set Tornado Mop, moder
26,21 €

23,90 €

Odlična cena

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v modri barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


Lamart čistilni set Mop Tour LT8013, oranžen
30,20 €

Čistilni set Mop Tour LT8013 je sodobno oblikovan set, ki prihaja v oranžni barvi. V setu prihaja vedro s prostornino 7 l, teleskopska cev in dva različna nastavka za mokro talno čiščenje. Set je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin.