Najdeno: 56

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Spontex čistilec tal Mop Quickmax Profi-35%
27,90 €

17,90 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta.


Leifheit set vedra in čistilca tal Twister M-33%
59,90 €

39,90 €

Zadnji kos!

Set vedra in čistilca tal Twister vam zagotavljata enostavno čiščenje vseh talnih površin, priporočljiv za čiščenje laminata in parketa. Čistilec ima sestavljivo teleskopsko držalo. Širina krpe je 33 cm.


Vileda robotski brisalec prahu ViRobi Slim, metalic rose-38%
59,99 €

36,90 €

Odlična cena

Robotski brisalec prahu ViRobi Slim v omejeni izdaji metalic roza barve, je namenjen za suho brisanje prahu s talnih površin. Na voljo ima dva čistilna programa in omogoča čiščenje do 240 minut.


Vileda robotski brisalec prahu ViRobi Slim, srebrni-38%
59,99 €

36,90 €

Odlična cena

Robotski brisalec prahu ViRobi Slim v srebrni barvi je namenjen za suho brisanje prahu s talnih površin. Na voljo ima dva čistilna programa in omogoča čiščenje do 240 minut.


Spontex čistilec tal Mop QuickMax + dodatna krpa-35%
27,90 €

17,90 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta. Priložena mu je dodatna krpa za odstranjevanje posušene umazanije.


Leifheit set za čiščenje tal Twist XL NEW-40%
66,90 €

39,90 €

Zadnji kos!

Set za čiščenje tal Leifheit Twist XL, ki od vas ne bo zahteval, da se prepogibate. Na voljo je v sivo/zeleni barvi. Širina krpe 42 cm.


Vileda ultramax čistilec 1-2-Spray z držalom-36%
29,90 €

18,90 €

Odlična cena

Nepremagljiv čistilec vas bo presenetil s svojo lahkostjo in močjo. Čistilno tekočino le nalijte v rezervoar na vrhu čistilca in že ste pripravljeni na čiščenje.


Vileda čistilni set Ultramax box
42,99 €

23,30 €

Praktičen Ultramax set, ki vsebuje čistilec z držalom in krpo ter vedro z ožemalnikom. Učinkovit set vam omogoča čiščenje brez, da bi si zmočili roke in odlično vpija maščobo in trdovratne madeže.


Vileda robotski brisalec prahu ViRobi Slim-41%
59,90 €

34,90 €

Odlična cena

Robotski brisalec prahu Vi Robi Slim je namenjen za suho brisanje prahu s talnih površin. Na voljo ima dva čistilna programa in omogoča čiščenje do 240 minut.


York čistilec tal Mop Top
7,49 €

6,90 €

Zadnji kos!

York univerzalni čistilec tal, z glavo iz visoko vpojne pene. Primeren je za vse vrste talnih površin in z lahkoto doseže tudi težje dostopna mesta.


Leifheit čistilni set Clean Twist Mop
54,05 €

46,60 €

Zadnji kos!

Kakovosten čistilni set, ki vsebuje vedro z ožemalnikom in držalo s krpo. Primeren je za vse površine, tudi za ploščice in kamnita tla.


Leifheit set vedro Profi Compact + čistilec tal Profi
64,86 €

55,92 €

Set za čiščenje tal sestavljen iz kompaktnega vedra s prostornino 8 litrov in držala s krpo iz mikrovlaken, ki učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst tal.


Leifheit čistilec tal Profi
40 €

36,80 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Profi je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin. Je velik in ima krpo za mokro čiščenje.


Vileda set za čiščenje tal SuperMocio-70%
49,99 €

14,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Priročen set sestavljajo krpa s 3-delnim ročajem in SuperMocio vedro z novim ožemalnikom – za čiščenje brez pripogibanja, mokrih in umazanih rok.


Leifheit metla Regulus Supra
25,68 €

22,14 €

Zadnji kos!

Praktična metla, ki hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh talnih površin in preprog. Njen raztegljiv ročaj doseže tudi težko dostopna mesta.


York set za čiščenje tal Rotary Mop Special
43,67 €

39,90 €

Odprodaja

York set za čiščenje tal, ki vključuje ročaj, dva nastavka s krpami iz mikrovlaken in večnamensko vedro. Hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh površin, tudi na težko dostopnih mestih.


BRILANZ set Tornado Mop, moder
26,21 €

23,90 €

Zadnji kos!

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v modri barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


BRILANZ set Tornado Mop, oranžen
26,08 €

23,20 €

Zadnji kos!

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v oranžni barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


BRILANZ set Tornado Mop, vijoličen
26,12 €

23,20 €

Zadnji kos!

Brilanz kompakten čistilni set, ki ga sestavljajo vedno za vodo z ožemalnikom ter ročaj s čistilno krpo. Set je v vijolični barvi in hitro ter učinkovito očisti tla.


Leifheit set čistilca in vedra
39,50 €

36,34 €

Novo

Čistilni set vsebuje vedro in čistilec tal. Vedro ima kapaciteto 12 l, čistilec pa krpo, ki omogoča mokro čiščenje.


Leifheit set za čiščenje tal Combi M-42%
34,72 €

19,90 €

Zadnji kos!

Kakovosten set za čiščenje tal sestavljen iz vpojne krpe s kovinskim držalom in vedra z ožemalnikom. Še posebej primerne je za uporabo na ploščicah in kamnitih površinah.


Leifheit set za čiščenje tal Twist Disc Mop-42%
52,09 €

29,90 €

Zadnji kos!

Kakovosten set za čiščenje tal sestavljen iz vpojne krpe s kovinskim držalom in vedra z ožemalnikom. Še posebej primerne je za uporabo na ploščicah in kamnitih površinah.


Vileda čistilnik tal z držalom Ultramax
28,99 €

25,70 €

Izjemno učinkovit čistilnik tal z držalom Vileda Ultramax vam bo olajšal čiščenje talnih površin. Aktivna mikrovlakna prevleke omogočajo temeljito odstranjevanje trdovratne umazanije, tudi maščobnih madežev. Je idealen pripomoček za čiščenje vseh vrst tal.


Vileda ploščati čistilec tal Easy Twist-36%
29,99 €

18,99 €

Odlična cena

Ploščati čistilec blagovne znamke Vileda z vgrajenim ožemalnim sistemom je odličen pripomoček, ki vam bo olajšal čiščenje vašega doma.


York set za čiščenje tal  Prestige, 2 krpi
47,18 €

42,20 €

Zadnji kos!

Set za čiščenje tal Prestige učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst talnih površin. Sestavljen je iz čistilca z dvema krpama in zložljivega vedra z ožemalnikom.


Žima čistilec za pod Extra z ročajem-33%
14,90 €

9,90 €

Zadnji kos!

Priročen in izredno uporaben čistilec za tla z izredno vpojno krpo iz mikrovlaken in gumiranim teleskopskim ročajem, ki ima razteza do 140 cm.


Žima čistilec za pod Mini z ročajem-16%
5,90 €

4,90 €

Odprodaja

Priročen in izredno uporaben čistilec za tla z izredno vpojno krpo iz mikrovlaken in ročajem z dolžino 110 cm.


Spontex čistilec tal Mop QuickMax + dodatna krpa - Odprta embalaža-39%
27,90 €

17,01 €

Odprta embalaža

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta. Priložena mu je dodatna krpa za odstranjevanje posušene umazanije.


Spontex set za čiščenje tal Full Action System Plus-42%
39,90 €

22,90 €

Odlična cena

Kompakten set za čiščenje tal, ki vključuje vedro z ožemalnikom in čistilec tal. Primeren je za vse vrste talnih oblog. Čistilcu tal sta priloženi dve krpi.


Spontex set za čiščenje tal Express System Plus-52%
59,10 €

27,90 €

Odlična cena

Set za čiščenje tal Express Plus učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst talnih površin. Sestavljen je iz čistilca s krpo in vedra z ožemalnikom.


Leifheit set za čiščenje tal Profi
74,10 €

63,88 €

Univerzalen set za čiščenje vseh vrst tal in talnih oblog. Vsebuje vedro z ožemalnikom in čistilno krpo z ročajem.


Vileda baterijsko omelo Quick&Clean
62,30 €

Priročno baterijsko omelo Quick&Clean se ponaša dvojnim valjem, ki učinkovito pobereta drobtine, prah in dlake, ter dolgim časom brezžičnega delovanja.


Vileda čistilnik tal WischMat Classic z držalom
28,70 €

Viledin čistilnik tal WischMat Classic je ploščati čistilnik, ki je primeren za vlažno in suho čiščenje tal. Zahvaljujoč posebni obliki omogoča učinkovito odstranjevanje umazanije in čiščenje. Teleskopsko držalo je po višini nastavljivo od višine 80 do 140 cm.


Vileda T-čistilnik z držalom, 45 cm
10,90 €

Odlična cena

Viledin T-čistilnik je učinkovit pripomoček, ki vam bo olajšal odstranjevanje vode oz. čiščenje talnih površin. Opremljen je s posebnimi nastavki, na katere boste lahko zataknili krpo.