Vileda čistilni set Ultramax box
42,99 € 22,90 €

Praktičen Ultramax set, ki vsebuje čistilec z držalom in krpo ter vedro z ožemalnikom. Učinkovit set vam omogoča čiščenje brez, da bi si zmočili roke in odlično vpija maščobo in trdovratne madeže.

Leifheit set vedra in čistilca tal Twister M
59,90 € 46,74 €

Zadnji kos!

Set vedra in čistilca tal Twister vam zagotavljata enostavno čiščenje vseh talnih površin, priporočljiv za čiščenje laminata in parketa. Čistilec ima sestavljivo teleskopsko držalo. Širina krpe je 33 cm.

Leifheit čistilec tal Profi
40 € 36,80 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Profi je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin. Je velik in ima krpo za mokro čiščenje.

Spontex čistilec tal Mop Quickmax Profi
27,90 € 17,34 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta.

Leifheit metla Regulus
33,48 € 32,60 €

Zadnji kos!

Praktična metla, ki hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh talnih površin in preprog. Njen raztegljiv ročaj doseže tudi težko dostopna mesta.

Vileda baterijsko omelo Quick&Clean
59,99 € 59,10 €

Priročno baterijsko omelo Quick&Clean se ponaša dvojnim valjem, ki učinkovito pobereta drobtine, prah in dlake, ter dolgim časom brezžičnega delovanja.

Spontex set za čiščenje tal Express System Plus
59,10 € 36,38 €

Zadnji kos!

Set za čiščenje tal Express Plus učinkovito odstrani umazanijo iz vseh vrst talnih površin. Sestavljen je iz čistilca s krpo in vedra z ožemalnikom.

Vileda ultramax čistilec 1-2-Spray z držalom
29,90 € 22,63 €

Nepremagljiv čistilec vas bo presenetil s svojo lahkostjo in močjo. Čistilno tekočino le nalijte v rezervoar na vrhu čistilca in že ste pripravljeni na čiščenje.

York čistilec tal Mop Top
7,49 € 7,25 €

York univerzalni čistilec tal, z glavo iz visoko vpojne pene. Primeren je za vse vrste talnih površin in z lahkoto doseže tudi težje dostopna mesta.

Leifheit metla Regulus Supra
25,68 € 24,49 €

Praktična metla, ki hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh talnih površin in preprog. Njen raztegljiv ročaj doseže tudi težko dostopna mesta.

York set za čiščenje tal Rotary Mop Special
46,69 €

Zadnji kos!

York set za čiščenje tal, ki vključuje ročaj, dva nastavka s krpami iz mikrovlaken in večnamensko vedro. Hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh površin, tudi na težko dostopnih mestih.

Vileda Ultramax Color komplet
39,99 € 28,01 €

Komplet za čiščenje vseh trdih talnih površin vključuje Ultramax čistilec in vedro. S prevleko iz 3D mikrovlaken in Power predelom na čistilni plošči.

Leifheit set za čiščenje tal Twist Disc Mop
53,15 €

Zadnji kos!

Kakovosten set za čiščenje tal sestavljen iz vpojne krpe s kovinskim držalom in vedra z ožemalnikom. Še posebej primerne je za uporabo na ploščicah in kamnitih površinah.

Leifheit komplet za čiščenje Set Clean Twist Disc Mop (EVO)
48,30 € 42,46 €

Čistilni komplet, namenjen predvsem čiščenju ploščic in kamnitih tal. Dve vrsti mikrovlakenLeifheit glavo, sta sposobna intenzivno vpijati umazanijo in s tem temeljito očistiti tla. Ta komplet vključuje vrtljivo komoro in univerzalno vedro z enim ročajem 20 litrov.

LIFETIME čistilec tal 3 v 1 - Odprta embalaža1-22%
19,20 € 14,80 €

Odprta embalaža

Lifetime čistilec tal 3 v 1 ima dve stranski in eno vodoravno ščetko. Omogoča enostavno pometanje ravnih talnih površin. Primeren je za različne vrste tal. Narejen je iz aluminija in PVC. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Lamart čistilec tal 2v1
17,98 € 17,27 €

Lamart čistilec tal, opremljen z rezervoarjem za pršenje vode in zamenljivo dvojno strgalo za čiščenje. Ima čistilno krpo, narejeno iz mikrovlaken. Primeren je tudi za čiščenje oken.

Spontex čistilec tal Mop QuickMax + dodatna krpa
27,90 € 15,64 €

Čistilec tal Quickmax hitro in učinkovito očisti vse vrste talnih površin. Ima dolgo teleskopsko palico in vrtljivo glavo, tako da doseže tudi težko dostopna mesta. Priložena mu je dodatna krpa za odstranjevanje posušene umazanije.

Lamart LT8036 Push 2v1, čistilec tal
11,51 €

Čistilec tal znamke Lamart je opremljen z mehanizmom za samodejno ožemanje, umazanijo pa obriše s pomočjodvostranske krpe iz mikrovlaken. Ena stran omogoča čiščenje grobe umazanije, druga stran omogoča gladko pomivanje tal.

Leifheit čistilni set Clean Twist Mop
54,05 € 43,10 €

Kakovosten čistilni set, ki vsebuje vedro z ožemalnikom in držalo s krpo. Primeren je za vse površine, tudi za ploščice in kamnita tla.

Leifheit Set Clean Twist Disc Mop Mobile (EVO) čistilni set
58 € 51,77 €

Čistilni set za pranje tal brez stika z umazano vodo. Leifheit Set Clean Twist Disc Mop Mobile (EVO) je idealen za čiščenje ploščic ali kamnitih tal. Rotacijski sistem je na novo nameščen neposredno v ročaj. Velika nova vrtljiva komora se enostavno namesti v 20-litrsko vedro z dvema ročajema. Resice za mop so izdelane iz mikrovlaken, zato intenzivno absorbirajo vse nečistoče.

Lamart čistilni set Mop Tour LT8013, oranžen
32,25 €

Čistilni set Mop Tour LT8013 je sodobno oblikovan set, ki prihaja v oranžni barvi. V setu prihaja vedro s prostornino 7 l, teleskopska cev in dva različna nastavka za mokro talno čiščenje. Set je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin.

Leifheit komplet za čiščenje tal Set Power mop, 3v1
19,09 €

Čistilni komplet z vedrom in mopom z glavo iz treh vrst vlaken. Prednost zgornjega sloja glave je visoka stopnja vpojnosti, spodnji sloji Power Scrub in Power Pick-up pa se uporabljajo za odstranjevanje posušene umazanije ter zbiranja las in dlak. Mop blagovne znamke Leifheit učinkovito čisti stopnice in vogale ter primerno poskrbi za vsako površino.

Leifheit komplet za čiščenje tal Power Mop 3v1 s teleskopsko palico
10,10 € 9,45 €

Mop s teleskopsko palico in glavo iz treh vrst vlaken. Prednost zgornjega sloja glave je visoka stopnja vpojnosti, spodnji sloji Power Scrub in Power Pick-up pa se uporablja za odstranjevanje posušene umazanije ter za zbiranje las in dlak. Mop iz blagovne znamke Leifheit učinkovito čisti stopnice in vogale ter poskrbi za vsako površino.

Leifheit set čistilca in vedra
42,90 €

Čistilni set vsebuje vedro in čistilec tal. Vedro ima kapaciteto 12 l, čistilec pa krpo, ki omogoča mokro čiščenje.

TimeLife tripotna teleskopska palica za talni mop
13,10 € 12,89 €

Teleskopska palica za talni mop bo zanesljiv pomočnik pri rednem čiščenju vašega doma. Zahvaljujoč trikotni mopbo poskrbel tudi za kote prostorov. Nastavek je izdelan iz visokokakovostnih mikrovlaken – vsekakor odlično zajame vsako umazanijo.

Vileda 1.2 Spray Max talni čistilec
39,99 € 38,16 €

Praktičen čistilec z integriranim rezervoarjem za čistilo za hitro in temeljito čiščenje. Primeren za vse vrste trdih talnih površin.

Vileda čistilnik tal z držalom Ultramax
30,12 €

Izjemno učinkovit čistilnik tal z držalom Vileda Ultramax vam bo olajšal čiščenje talnih površin. Aktivna mikrovlakna prevleke omogočajo temeljito odstranjevanje trdovratne umazanije, tudi maščobnih madežev. Je idealen pripomoček za čiščenje vseh vrst tal.