Persil pralni prašek Color, 2,8 kg, 40 pranj
14,20 €

7,80 €

Zadnji kos!

Persil pralni prašek za 40 pranj je pralno sredstvo primerno za barvno perilo in je primeren za vse pralne stroje in programe za pranje. Z novim Persilom boste dosegli čisto perilo že pri 20 ° C. Tako je učinkovit, da odstrani najbolj trdovratne madeže tudi pri nizkih temperaturah.


Lenor prašek Gold Color (za 67 pranj)
18,72 €

13,64 €

Če iščete čistočo, svež vonj in zaščito barv, uporabite pralni prašek Lenor Gold Color. Ta pralni prašek nudi do 67 pranj perila, rezultat je čisto perilo. Z vonjem vanilije v kombinaciji z mimozo, medom, vrtnicami in breskvami.


Persil pralni prašek Color BOX, za 70 pranj
22,46 €

13,54 €

Univerzalni pralni prašek za barvno perilo Persil Color BOX je primeren za vse vrste pralnih strojev, tudi za ročno pranje. Nudi do 70 pranj. Vsebuje posebno tehnologijo z encimi, ki odstranjujejo umazanijo tudi pri nizkih temperaturah.


Persil pralni prašek Expert Sensitive, 2,8 kg, 40 pranj
7,74 €

Persil Expert Sensitive je univerzalno pralno sredstvo za belo in barvno perilo in je primerno za vse pralne stroje in programe za pranje. Razvit je bil posebej za ljudi z občutljivo kožo ter za otroke, kar je bilo dokazano v dermatoloških testih in tudi z certifikatom ECARF inštituta. Ne vsebuje barvil. Parfum, dodan pralnemu prašku, je bil razvit posebej za občutljivo kožo. V pakiranju je 2,8 kg praška, kar zadostuje za 40 pranj.


Vanish komplet čistil za pranje perila
21,26 €

11,58 €

Ta komplet za pranje blagovne znamke Vanish vam bistveno olajša čiščenje perila. Komplet vsebuje 4 čistila: Robčki Color Protect za zaščito barve, odstranjevalec madežev Vanish Power, Oxi Action odstranjevalec madežev z belilnim sredstvom in Vanish Oxi Action, 1 l, ki se aktivira pri nizkih temperaturah.


Ariel pralni prašek Color, 70 pranj, 5,25 kg
19,46 €

15,56 €

Pralni prašek Ariel Color učinkovito odstrani madeže pri prvem pranju. Detergent je do oblačilo zelo nežen in mu nudi čudovit svež vonj. Odstranjuje madeže, ki povzročajo neprijeten vonj, kot je vonj od potu. Ohranja barve živahne.


Ariel pralni prašek Touch of Lenor, 70 pranj, 5,25 kg
19,46 €

15,56 €

Pralni prašek Ariel Touch of Lenor učinkovito odstrani madeže pri prvem pranju. Detergent je do oblačilo zelo nežen in mu nudi čudovit svež vonj. Odstranjuje madeže, ki povzročajo neprijeten vonj, kot je vonj od potu.


Ariel pralni prašek Touch of Lenor, za 48 pranj, 3,6 kg
14,69 €

11,59 €

Pralni prašek Ariel Touch of Lenor učinkovito odstrani madeže pri prvem pranju. Detergent je do oblačil zelo nežen in jim nudi čudovit svež vonj. Odstranjuje madeže, ki povzročajo neprijeten vonj, kot je vonj znoja.


Persil pralni prašek FPS, 2,8 kg, 40 pranj
13,99 €

7,90 €

Persil pralni prašek za 40 pranj je univerzalno pralno sredstvo s svežino Silana primerno za belo in barvno perilo in je primeren za vse pralne stroje in programe za pranje. Z novim Persilom boste dosegli čisto perilo že pri 20 ° C. Tako je učinkovit, da odstrani najbolj trdovratne madeže tudi pri nizkih temperaturah.


Lanza pralni prašek 2v1 White Vanish 3,375 kg, 45 pranj
9,11 €
8,80 €

Pralni prašek Lanza 2 v 1 bo odlično odstranil madeže na belem perilu. Edinstvena kombinacija detergenta in najboljšega odstranjevalca madežev, Vanish, bo omogočila odstranjevanje tudi trdovratnih madežev kot so madeži čokolade, trave ali čaja. Prašek je učinkovit tudi pri nizkih temperaturah.


Lanza pralni prašek 2v1 Color Vanish 3,375 kg, 45 pranj
11,90 €

6,60 €

Pralni prašek Lanza 2 v 1 bo odlično odstranil madeže na barvnem perilu. Edinstvena kombinacija detergenta in najboljšega odstranjevalca madežev, Vanish, bo omogočila odstranjevanje tudi trdovratnih madežev kot so madeži čokolade, trave ali čaja. Prašek je učinkovit tudi pri nizkih temperaturah.


Palmex pralni prašek Box, 5,25 kg, 70 pranj
10,96 €

10,40 €

Univerzalni pralni prašek s svežim gorskim vonjem za bela in barvna oblačila je primeren za vse vrste pralnih strojev in za ročno pranje. Novi Palmex s tehnologijo zaznave madežev vsebuje inteligentne sestavine, ki najdejo različne vrste madežev in jih s primernimi načini odstranijo


Persil pralni prašek Color 360° Complete Clean, 1,4 kg, 20 pranj
4,63 €

Persil pralni prašek Color 360° Complete Clean za 20 pranj je pralno sredstvo primerno za barvno perilo in je primerno za vse pralne stroje ter programe za pranje. Z njim boste dosegli čisto perilo že pri 20 ° C. Tako je učinkovit, da odstrani najbolj trdovratne madeže tudi pri nizkih temperaturah. V pakiranju je 1,4 kg praška, kar zadostuje za 20 pranj.


Surf prašek Colour&White Hawiian Dream, 3,9 kg (60 pranj)
13,60 €

7,90 €

Izjemno uravnotežena sestava eksotičnih cvetov, vonj sočnega tropskega sadja in mandarine vam bo olajšal vsakodnevno pranje. Prednost praška Surf Hawaiian Dream je v tem, da ga lahko uporabljate tako za barvno kot belo perilo. Vsebuje 60 odmerkov.


Persil pralni prašek Color box, 5,6 kg, 80 pranj
22,90 €

14 €

Persil pralni prašek za 80 pranj je univerzalno pralno sredstvo primerno barvno perilo in je primeren za vse pralne stroje in programe za pranje. Z novim Persilom boste dosegli čisto perilo že pri 20 ° C. Tako je učinkovit, da odstrani najbolj trdovratne madeže tudi pri nizkih temperaturah.


Lanza pralni prašek Fresh & Clean Color, 6,75 kg, 90 pranj
15,50 €

9,70 €

Lanza Fresh&Clean Color pralni prašek s svojo sestavo poskrbi, da je vaše perilo bleščeče čisto in prijetno odišavljeno. Pomaga preprečevati bledenje barv, zato bodo oblačila videti dlje časa nova. V pakiranju je 6,75 kg praška, kar zadostuje za do 90 pranj.


Persil pralni prašek Color, 90 pranj, škatla
28,71 €

17,45 €

Novo

Paket družinskega pralnega praška Persil Color Box zadostuje za do 90 pranj barvnega perila. Detergent Persil ima Deep Clean Technology, ki vsebuje edinstveno kombinacijo učinkovin. Učinkovine zato prodrejo globoko v vlakna, kjer se borijo proti najtežjim madežem.


Persil pralni prašek Freshness by Silan, 90 pranj, škatla
28,71 €

17,45 €

Novo

Družinsko pakiranje pralnega praška Persil Freshness by Silan v škatli zadostuje za kar 90 pranj belega perila in mu da prijetno svežino Silana. Detergent Persil ima Deep Clean Technology, ki vsebuje edinstveno kombinacijo učinkovin. Učinkovine zato prodrejo globoko v vlakna, kjer se borijo proti najtežjim madežem.


Persil pralni prašek FPS box, 5,6 kg, 80 pranj
22,90 €

15,50 €

Persil pralni prašek za 80 pranj je univerzalno pralno sredstvo s svežino Silana primerno za belo in barvno perilo in je primeren za vse pralne stroje in programe za pranje. Z novim Persilom boste dosegli čisto perilo že pri 20 ° C. Tako je učinkovit, da odstrani najbolj trdovratne madeže tudi pri nizkih temperaturah.