Skiffo napihljiv SUP LUI 10 6

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Skiffo Naša številka: 1334115

Odlična cena

Skiffo napihljiv SUP LUI 10 6

Zelo kakovostna izdelava za vrhunsko razmerje med ceno in zmogljivostjo za odlično zabavo na vodi! Celoten opis

425
5 2

519 €
425 €
-18%

Naša številka: 1334115

Predstavitev

Opis artikla

Sup Lui

Zelo kakovostna izdelava za vrhunsko razmerje med ceno in zmogljivostjo za odlično zabavo na vodi! Skiffo SUP-i so vsi popolnoma opremljeni s črpalko, veslom, nahrbtnik in vrvjo, tako da lahko suvereno zakorakate v morje. Izredno lahka teže supa zagotavlja hitrejše pospeševanje in enostavnejše manevriranje v zmernih vodah. Inovativna oblika omogoča odlične lastnosti deske, ki je zelo trdna in vzdržljiva. Sprednji odbijač poskrbi za odlično rezanje vodne gladine. 

Deska ponuja številne uporabne detajle – površina supa omogoča stabilnost in odličen oprijem površine deske, obročki so odlični za pritrjevanje sedeža za kajak, dodate pa lahko tudi naslonjalo za noge, na sprednjem delu pa je tovorna vrvica, s katero boste lahko pripeli vse, kar potrebujete na daljših vodnih dogodivščinah.

SKIFFO imajo najbolj priljubljene napihljive SUP-e na svetu. Zasnovani so tako, da ustrezajo potrebam mnogih, ki iščejo univerzalni talent. Postavitev oblike in plavuti sta pomembni komponenti, ki ločujeta te SUPE od navadnih, kar zadeva lastnosti obračanja in upravljanja.

Astonish

Obseg dobave

  • SUP
  • Tlačilka
  • Tridelno veslo
  • Varnostni trak
  • Nahrbtnik

Tehnične podrobnosti

Dolžina 320 cm x 81 cm
Širina 81 cm
Debelina 150 mm
Prostornina 304 L
Maksimalna težnost do 130 kg
Teža 8,2 kg
Barva modra

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%