Petra Škarja: Česar nas niso naučili v šolah

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Naša številka: 631782

Petra Škarja: Česar nas niso naučili v šolah

Podjetništvo Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujete, da ste vsaj povprečni podjetniki. Ker naša generacija v splošnem ne pozna prevzemanja odgovornosti nase, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj in močne osebnosti, karizme, samozavesti, zapisovanja ciljev, se izogiba prodaji, ima neorganiziran osebni čas … In vsega tega (ter še več) nas v šolah niso naučili. Celoten opis

24.07
5 1

24,07 € Vključno z DDV

Naša številka: 631782

Predstavitev

Opis artikla

Predstavljajte si to: punca vsa leta odličnjakinja, športnica šole, dobitnica mnogih zlatih priznanj, dejavna v dodatnih aktivnostih, podprvakinja v igranju klavirja, česarkoli se loti, je med najboljšimi … In kar naenkrat pride na prvo delovno mesto, v trženje finančnih produktov in doživi hud šok. Ne le, da ni najboljša, ni niti povprečna, ampak je krepko med najslabšimi tržniki v podjetju. Kako to? Pa saj je bila vsa leta najboljša med najboljšimi!

In takrat sem se prvič zamislila: „Kako to? Česa me v šolah NISO naučili, da sem zdaj enakovredna kot "cvekarji“, oziroma mnogokrat slabša na konkretnem delovnem mestu." In tako je nastala ta knjiga.

Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečni na trgu dela ali kot podjetniki. Pomagala bo mnogim v začetnih letih podjetništva – da vedo, kaj potrebujejo, zakaj jim ne gre, kje smo močni in kje šibki. Vedno več ljudi „gre na svoje“, a le redki uporabljajo to znanje.

Knjiga je namenjena vsem, ki želijo biti nadpovprečno uspešni v službah ali na samostojni podjetniški poti, saj govori o znanjih, ki jih potrebujemo na trgu dela, a nas jih nihče ne nauči.

  • podnaslov Podjetništvo
  • ISBN 9789612698751
  • založba Izobraževanja
  • leto izdaje 2012
  • dimenzije 15,5 × 21,5 cm
  • strani 219
  • vezava trda
  • jezik slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst strokovna literatura
Založnik Avrora As
Vezanje trda
Leto izdaje 2012
ISBN 9789612698751
Število strani 219