Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

morso Balcone električni žar

morso Balcone električni žar

Številka: 6717516
Ne glede na to ali živite v mestu ali na prostem, vas bo električni žar Balcone prevzel s svojo lahkotnostjo in kompaktnostjo. Celoten opis
427 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

27.5.2024 predviden osebni prevzem
 
29.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 6717516

Predstavitev

Balcone električni žar

Ambicija v ozadju Morsø Balcone žara je bila, da bi vsem omogočil dostop do užitka v posebni povezanosti, ki se pojavi pri pečenju na žaru. Z uporabo električne energije namesto premoga ali plina in z optimizacijo oblike izdelka tako, da ustreza specifični situaciji, so v podjetju zasnovali žar, ki bo izpolnil to posebno ambicijo po kompaktnosti.

Balcone predstavlja dizajn, ki ustvarja ravnovesje med modernim izdelkom za sodoben način življenja ter pristnostjo in poštenostjo, ki jo povezujemo z Morsøjem, ter vidikom peke na žaru.

1

1

Vedno prava izbira

Zelo pogosto je kombinacija urbanih balkonov in odprtega ognja prepovedana. In razen če niste lastnik velikega balkona, klasični žar zagotovo zavzame precejšen prostor na redki zunanji površini.

Vse več ljudi se odloča za bivanje v večnadstropnih stavbah. Čeprav morda živite v mestu, vam to ne bi smelo preprečiti uživanja v življenju na prostem. Ta žar vas bo sedaj popeljal na drugo raven užitka med peko na žaru ne glede na to kje prebivate.


Tehnične podrobnosti

Barva temno antracitno siva
Material Aluminijasta omarica z rešetko za žar iz litega železa
Dimenzije 176 × 451 × 270 mm / odprti žar V 445 mm / površina žara 300 × 200 mm
Teža 9 kg
moč 1800 W
Kabel 1500 mm

Garancija: 1 leto