morso Forno Gas Piccolo žar
289 €

Odlična cena

Morsø plinski žar Forno Gas Piccolo se ponaša z enim gorilnikom, stabilno konstrukcijo, močjo 3,6 kW in klasičnim dizajnom.

morso Forno Gas Medio žar
399 €

Odlična cena

Morsø plinski žar Forno Gas Medio se ponaša z dvema gorilnikoma, stabilno konstrukcijo, močjo 4 kW in klasičnim dizajnom.

morso Jiko pokrivalo
39 €

Zadnji kos!

Pokrivalo Jiko bo zaščitilo vaše vrtno kurišče Jiko pred dežjem in umazanijo.

morso Forno zunanja pečica
1.199 €

Odlična cena

Morsø zunanja pečica Forno, izdelana iz litega železa z dvojnim premazom je odlična izbira za pripravo sočnih zrezkov, dimljenega lososa, hrustljavih pic in okusne pečene zelenjave.

morso Grill '17 žar
1.099 €

Odlična cena

Morsø žar Grill ’17 sestoji iz iz „sklede“, rešetke za žar in plošče za cvrtje ter deluje tako na oglje, brikete kot navaden les.

morso 71 žar
329 €

Odlična cena

Morsø žar 71 z rešetko iz litega železa s premerom 33 cm je visokokakovosten, učinkovit in ikoničen žar na oglje, zasnovan in izdelan na Danskem.

morso Forno Gas Grande žar
599 €

Odlična cena

Morsø plinski žar Forno Gas Grande se ponaša s tremi gorilniki, stabilno konstrukcijo, močjo 7,4 kW in klasičnim dizajnom.

morso lopar za pico, lesen
69 €

Odlična cena

Morsø lopar za pico iz bambusa je kakovosten in praktičen žar pripomoček, ki ga lahko uporabite tudi kot servisno desko.

morso mrežica za žar Ignis
49 €

Odlična cena

Mrežica za žar Ignis, izdelana iz poliranega nerjavečega jekla, je kakovosten in kompakten pripomoček za vaš žar.

morso pokrivalo za žar Forno
89 €

Odlična cena

Morsø pokrivalo iz vodoodpornega poliestra je praktičen in učinkovit pripomoček za zunanjo pečico Forno.

morso Tuscan mrežica za žar
99 €

Odlična cena

Rešetka s premerom 33 cm in površino nekaj več kot 800 cm2 je idealna za uporabo z zunanjo pečico Forno.

morso Forno II zunanja pečica na nogicah
699 €

Odlična cena

Morsø Forno II je visokokakovostna, trpežna in priročna zunanja pečica, ki se ponaša s kompaktno konstrukcijo, moderno-tradicionalnim dizajnom in odprtino, ki omogoča boljši pogled na ogenj.

morso Garden zunanja miza za žar
749 €

Odlična cena

Morsø zunanja miza za žar Garden z optimalno delovno višino, izdelavo iz visokokakovostnega jekla in nerjavečim ročajem s tremi kavlji.

morso pokrivalo za žar 17
89 €

Odlična cena

Morsø pokrivalo iz vodoodpornega poliestra je visokokakovosten, trpežen in priročen pripomoček za žar 71.

morso ročka za žar
49 €

Odlična cena

Ročka bo poskrbela, da si pri uporabi žara ne boste opekli prstov. Najbolj primerna je za uporabo z Morsø izdelki: zunanja pečica na nogicah Forno II, žar krožniki in rešetka (mrežica) za žar.

morso rokavica, leva
19 €

Odlična cena

Morsø zaščitna rokavica iz črnega usnja je priročen pripomoček za zaščito vaše leve roke.

morso Tavolo miza
249 €

Odlična cena

Morsø miza Tavolo je visokokakovosten, trpežen in priročen pripomoček za vse plinske žare Forno Gas. Žar lahko enostavno pritrdite na zgornjo ploščo mize.

morso Terra miza
549 €

Odlična cena

Morsø miza z minimalistično zasnovo, merami 60 × 60 × 80 cm in klasičnim dizajnom bo popestrila vsako teraso, vrt, balkon …

morso vratca za zunanjo pečico Forno
99 €

Odlična cena

Morsø vratca za zunanjo pečico Forno so izdelana iz nerjavečega jekla in se odlično zoperstavljajo tako vročini kot mrazu.

morso grebljica za pepel
39 €

Odlična cena

Morsø grebljica za pepel za zunanjo pečico Forso poskrbi za odstranjevanje pepela, premikanje žerjavice in drobljenje le-te na manjše koščke.

morso Kamino žar
1.199 €

Odlična cena

Zunanji žar oziroma vrtni kamin Kamino priznanega danskega proizvajalca Morsø je visokokakovosten, učinkovit in inovativno zasnovan žar, izdelan iz litega železa.

morso 71 namizni žar
229 €

Odlična cena

Morsø namizni žar 71 z rešetko iz litega železa s premerom 33 cm in višino 31 cm je visokokakovosten, učinkovit in priročen žar na oglje, zasnovan in izdelan na Danskem.

morso žar krožnik, 2 kosa
99 €

Odlična cena

Žar krožnik priznanega danskega proizvajalca Morsø je visokokakovosten, trpežen in priročen žar pripomoček, izdelan iz emajliranega litega železa. V kompletu dobite dva krožnika.

morso Kamino pokrivalo
89 €

Odlična cena

Morsø pokrivalo Kamino iz vodoodpornega najlona bo zaščitilo vaš žar Kamino pred neugodnimi vremenskimi vplivi in umazanijo.