LOVI otroška steklenica LOVI Trends, 240 ml, Indian Summer

Ocena: 4,9 9 ocen Znamka: LOVI Naša številka: 1321442001

LOVI otroška steklenica LOVI Trends, 240 ml, Indian Summer

Steklenica s prostornino 240 ml je v elegantnem dizajnu in je varna za dojenje. Omogoča kombinacijo hranjenja in dojenja. Steklenica je opremljena z dinamičnim nastavkom LOVI, ki med hranjenjem spreminja svojo obliko. Ne moti sesalnega refleksa. Duda ima učinkovit odzračevalni sistem SUPER Vent, ki preprečuje nastajanje vakuuma. Steklenica ima tesnilno ploščico in pokrovček z merico. Plastična steklenica ne vsebuje BPA. Celoten opis

6.19
4.9 9

7,38 € Vključno z DDV
6,19 €
-16%

Naša številka: 1321442001

Predstavitev

Opis artikla

otroška steklenica LOVI Trends, 240 ml

Steklenica s prostornino 240 ml je v elegantnem dizajnu in je varna za dojenje. Omogoča kombinacijo hranjenja in dojenja. Steklenica je opremljena z dinamičnim nastavkom LOVI, ki med hranjenjem spreminja svojo obliko. Ne moti sesalnega refleksa. Duda ima učinkovit odzračevalni sistem SUPER Vent, ki preprečuje nastajanje vakuuma. Steklenica ima tesnilno ploščico in pokrovček z merico. Plastična steklenica ne vsebuje BPA.

HABERMAN

Steklenička za dojenje v novem, sodobnem dizajnu, ki sledi trenutnim trendom. Omogoča kombinacijo hranjenja in dojenja. Steklenica je opremljena z dinamičnim nastavkom LOVI, ki med hranjenjem spreminja svojo obliko – se podaljša. Otroka spodbuja k aktivnemu sesanju, kot tudi k dojenju. Ne moti sesalnega refleksa. Ohranja naravni ritem sesanja in aktivnega dela mišic ust in jezika.

LOVI

Spodbuja mesta, ki prispevajo k razvoju govora in pozitivno vplivajo na pravilen razvoj ustne votline. Duda ima učinkovit odzračevalni sistem SUPER Vent, ki preprečuje nastajanje vakuuma in zmanjšuje zaužitje zraka, kar je lahko vzrok za nastanek kolikov. Omogoča pravilno koordinacijo sesanja – požiranje – dihanje. Steklenica vsebuje elastični tesnilni disk, ki tvori praktični pladenj za shranjevanje hrane in pokrov z merico.

Ključne lastnosti:

 • Dinamična duda steklenice je izdelana iz tankega silikonskega sloja, ki se razteza podobno kot matična bradavica.
 • Trda, široko, oblikovana podlaga iz debelejše plasti silikona skrbi za pravilno prileganje ustnic pri dojenju.
 • Kanali v dudi posnemajo kanale za dojenje v prsih, uravnavajo pretok in tlak mleka v dudi.
 • Odzračevalni sistem „SUPER VENT” preprečuje nastajanje vakuuma in zmanjšuje nastanek otroških kolikov.
 • Razdaljevalec za mleko – vsebuje elastično tesnilno ploščo, zaradi katere je steklenica med transportom in shranjevanjem hrane tesno zaprta.
 • Pokrov z merico je varna, alternativna oblika dovajanja tekočine novorojenčkov in dojenčkom. Ne moti otrokovega sesalnega refleksa.

Vsebina paketa

 • Steklenico LOVI, 240 ml
 • dinamični silikonski zajemalec 3m+
 • elastični tesnilni del
 • priročno shranjevanje
 • skodelico z merilno skodelico in merico

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Prostornina 240 ml
Starost otroka št. 3 - srednji pretok 3m+
Materijal dudice slikon
Barva večbarvna