Tommee Tippee darilni komplet za deklico-19%
15,99 €

12,90 €

Odlična cena

Darilni komplet za deklice proizvajalca Tommee Tippee je namenjen kot darilo mamicam rojenih punčk. Vsebuje stekleničko s prostornino 150 ml, dudo, zaponko z verižico in slinček v nežni roza barvi.


Nuk čistilo za stekleničke, 380 ml
6,35 €

Zadnji kos!

NUK čistilo za stekleničke je bilo razvito za čiščenje otroških izdelkov. Osnovano je na podlagi naravnih sestavin in vsebuje posamezne encime, ki učinkovito odstranjujejo mlečne beljakovine, kašice in ostanke sokov.


Pacific Baby otroška steklenica Hot-Tot, 200 ml
23,99 €

22,70 €

Zadnji kos!

Pacific Baby Hot-Tot otroška steklenica, 200 ml je novost v letu 2017. Ta dvodelna steklenica iz nerjavečega jekla ima silikonski premaz, izgleda moderno in je primerna za otroke od rojstva do šolskega obdobja. Je ekološka, varna in enostavna za vzdrževanje.


Tommee Tippee steklenička C2N ANTI-COLIC, 340ml 3m+
10,49 €
10,20 €

Zadnji kos!

Tommee Tippee steklenička Closer to Nature Anti-Colic ponuja učinkovito rešitev za dojenčke po rojstvu s težnjo po kolikah. Patentirani ventil zagotavlja popolno odvajanje zraka med hranjenjem in omogoča otroku popolnoma gladko sesanje brez požiranja zraka.


Philips Avent steklenička za dojenčke Newborn, steklena
42,19 €
41,40 €

Nastavek za novorojenčke Philips Avent je idealen, če še vedno dojite, vendar hkrati želite začeti s hranjenjem vašega otroka iz steklenice. Naravna ima široko antikolorično dudo v obliki dojke, ki otroku omogoča naravno otekanje mleka, podobno kot pri dojenju.


Avent otroška steklenica Classic+, 125 ml
10,63 €
10,20 €

Avent otroška steklenica Classic+, 125 ml z ročajem in edinstveno patentirano silikonsko dudo, kar zmanjšuje verjetnost kolike. Odstranljiv ročaj omogoča otrokom prehod iz stekleničke na skodelico. Steklenička v velikosti 3 za otroke, starejše od 4 mesecev.


Canpol babies steklenička Haberman
10,36 €
10,20 €

Nova Anti-Colic otroška steklenička Haberman je patentiran izdelek in pomeni revolucionarni korak v minimaliziranje požiranja zraka. Podjetje predstavlja popolnoma nov, naraven pristop k minimizaciji požiranja zraka pri hranjenju– hranjenje z zaprto flaško.


LOVI otroška steklenica LOVI Trends, 120 ml
6,99 €
6,80 €

Steklenica s prostornino 120 ml je v elegantnem dizajnu in je varna za dojenje. Omogoča kombinacijo hranjenja in dojenja. Steklenica je opremljena z dinamičnim nastavkom LOVI, ki med hranjenjem spreminja svojo obliko. Ne moti sesalnega refleksa. Duda ima učinkovit odzračevalni sistem SUPER Vent, ki preprečuje nastajanje vakuuma. Steklenica ima tesnilno ploščico in pokrovček z merico. Plastična steklenica ne vsebuje BPA.


LOVI otroška steklenica LOVI Trends, 240 ml
7,38 €
7,30 €

Steklenica s prostornino 240 ml je v elegantnem dizajnu in je varna za dojenje. Omogoča kombinacijo hranjenja in dojenja. Steklenica je opremljena z dinamičnim nastavkom LOVI, ki med hranjenjem spreminja svojo obliko. Ne moti sesalnega refleksa. Duda ima učinkovit odzračevalni sistem SUPER Vent, ki preprečuje nastajanje vakuuma. Steklenica ima tesnilno ploščico in pokrovček z merico. Plastična steklenica ne vsebuje BPA.


Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 1,2 l s 3 skodelicami
27,11 €
26,20 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. V njej lahko hranite juhe ali drugo tekočo hrano, lahko pa shranite 3 različne obroke v 3 posodah. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.


Nuvita zložljivo stojalo za steklenice
7,83 €
7,60 €

NUVITA zložljivo stojalo za steklenice je idealna rešitev za shranjevanje otroških steklenic in druge otroških dodatkov po čiščenju. Stojalo ima dve velikosti držal. Višji je primeren za steklenice, nižji pa za druge dodatke. Primeren je z vse otroške steklenice.


Philips Avent steklenica Anti-colic 125 ml z AirFree, 1kos
8,16 €
7,90 €

Steklenica Anti-colic 125 ml s funkcijo AirFree, katera ohranja dudo polno mleka. Klinične študije kažejo, da stekleničke AVENT znatno zmanjšajo količino, nemirnega in razdraženega vedenja ter nespečnosti


Philips Avent Ventil AirFree, 1 kos
5,99 €

Ventil AirFree je super dodatek za stekleničke AVENT Classic+. Ta ventil ohranja dudo polno mleka in tako je otroško hranjenje veliko bolj naravno.


Philips Avent Ventil AirFree, 2 kosa
8,94 €

6,90 €

Ventil AirFree je super dodatek za stekleničke AVENT Classic+. Ta ventil ohranja dudo polno mleka in tako je otroško hranjenje veliko bolj naravno.


Tommee Tippee set stekleničk za učenje pitja
30,90 €

29,20 €

Priročen in kakovosten komplet stekleničk za učenje pitja proizvajalca Tommee Tippee, s katerim boste svojega otroka enostavno navadili na pitje iz stekleničke.


Tommee Tippee steklenička C2N ANTI-COLIC 0+, 260ml
10,07 €
9,80 €

Tommee Tippee steklenička Closer to Nature Anti-Colic ponuja učinkovito rešitev za dojenčke po rojstvu s težnjo po kolikah. Patentirani ventil zagotavlja popolno odvajanje zraka med hranjenjem in omogoča otroku popolnoma gladko sesanje brez požiranja zraka.


Tommee Tippee steklenička C2N ANTI-COLIC, 150ml, 0m+, 2 kosa
16,33 €

11,70 €

Tommee Tippee steklenička Closer to Nature Anti-Colic ponuja učinkovito rešitev za dojenčke po rojstvu s težnjo po kolikah. Patentirani ventil zagotavlja popolno odvajanje zraka med hranjenjem in omogoča otroku popolnoma gladko sesanje brez požiranja zraka.


Tommee Tippee steklenička C2N za gostejšo tekočino, 340 ml, 6m+
9,32 €
9,10 €

Tommee Tippee steklenička Closer to Nature je primerna za gosto prehrano in je namenjena otrokom od 6. meseca starosti. Steklenička Tommee Tippee Closer to Nature ima edinstven silikonski cucelj, ki s svojo obliko in funkcijo spominja na materine prsi. Otrok skoraj ne čuti razlike med dojenjem in hranjenjem preko steklenice.


Twistshake otroška steklenica Anti-Colic 180ml
9,02 €
8,80 €

Twistshake Anti-Colic Baby Bottle, 180 ml z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za nastanek neonatalnih kolikov in zagotavlja enakomeren pretok mleka. Vsaka steklenica vsebuje praktične označbe, prav tako sito, ki učinkovito pripomore k mešanju in velik predel M, primeren za otroka od 2 meseca starosti.


Twistshake otroška steklenica Anti-Colic, 330 ml
10,04 €
9,80 €

Twistshake Anti-Colic, 330 ml z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za nastanek neonatalnih kolikov in zagotavlja enakomeren pretok mleka. Vsaka steklenica vsebuje praktične označbe, prav tako sito, ki učinkovito pripomore k mešanju in velikost L, zaradi katere je primerna za otroka od 4 meseca starosti.


Twistshake termo steklenica Hot or Cold, 420 ml
30,49 €
29,60 €

Twistshake termo steklenica „HOT or COLD“ s prostornino 420 ml je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla. Zaradi dvojne stene iz nerjavečega jekla ohranja temperaturo vsebine do 10 ur. Prevlečena je z izjemno mehko plastjo gume, zaradi česar jo je prijetno držati v roki. Zaradi široke odprtine je pijačo enostavno natočiti!


Lässig otroška posoda za shranjevanje hrane Little Chums
19,90 €
19 €

Termo posoda za hrano zagotavlja, da le-ta ostane topla ali hladna, odvisno od vaših želja. Izdelana je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in je neprepustna. Zaradi kompaktne zasnove je posoda primerna za razne piknike, izlete ali za v šolo. Posodo lahko enostavno operete.