Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 500 ml
18,84 € 18,41 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. Široki rob za enostavno polnjenje posode in udobno hranjenje ter seveda, tudi enostavno čiščenje. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 1,2 l s 3 skodelicami
27,11 € 26,28 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. V njej lahko hranite juhe ali drugo tekočo hrano, lahko pa shranite 3 različne obroke v 3 posodah. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.

Philips Avent steklenica Anti-colic 330 ml, 1 kos
8,99 € 7,81 €

Zadnji kos!

Steklenica Anti-colic zahvaljujoč patentiranemu silikonskemu ventilu med hranjenjem preprečuje vdihavanje zraka in zmanjša tveganje trebušnih krčev.

DBB Remond komplet steklenic Tritan s širokim vratom, 3 kosi
14,05 € 13,16 €

Zadnji kos!

Komplet treh otroških steklenic iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenice so lahke, zelo trpežne in primerne za sterilizacijo. Imajo široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

BabyOno obleka za termo steklenico + pokrov
10,13 € 9,51 €

Zadnji kos!

Set ima najnovejši urbani slog in dodelane funkcionalnosti. Oba izdelka sta opremljena z udobnim trakom za zapiranje, ki ga je mogoče namestiti na voziček ali na torbo. Obleka za termo steklenico ima zadrgo in omogoča hiter in enostaven dostop. Obleka za termo steklenico je primerna za vse steklenice. Pomaga ohranjati temperaturo tekočin ali hrane, saj bistveno upočasnjuje proces hlajenja. **Primerno za otroško stekleničko **, kajti prav tako pomaga ohranjati čistost. Zahvaljujoč ergonomskemu oblikovanju in zapornemu pasu se lahko namesti kjerkoli.

DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
3,63 €

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.

Philips Avent otroška steklenička Natural 2.0, 240 ml (SCF053/17)
13,65 €

Otroška steklenička Natural 2.0,240 ml vsebuje dudo s počasnim pretokom in prozorni pokrov. 0 % BPA. Zasnovana za dojenčke. Široka duda v obliki prsi omogoča naravno sesanje dojenčka. Napreden sistem proti kolikom, ki zmanjšuje tveganje za nastanek kolikov pri hranjenju.

Medela SNS Sistem za podporo hranjenja
45,26 €

Sistem MEDELA SNS podpira ustvarjanje edinstvenega odnosa med materjo in otrokom, ki spodbuja k izboljšanju dojenja. To lahko dosežemo tako, da novorojenčku zagotovimo sistem, ki podpira oskrbo z dodatnim mlekom med dojenjem. Zahvaljujoč Medela SNS lahko matere dojijo v situacijah, ko je to obič

Medela otroška steklenička 150ml
3,12 €

Steklenica Medela za shranjevanje in zamrzovanje mleka s prostornino 150 ml. Steklenica Medela je za večkratno uporabo in jo je mogoče pomivati v pomivalnem stroju. Primerno za ogrevanje mleka v mikrovalovni pečici. Prihaja brez spodbujevalnika.

Chicco Baby set za hranjenje 0m +, roza
14,23 €

To je edina ponudba stekleničk, ki omogoča hranjenje otroka po naravni poti, zahvaljujoč trem vrstam zadnjic s posebno obliko, ki naravno podpirajo razvoj dojenčka.

Nuvita termos iz nerjavečega jekla 1000 ml z dvema posodama
24,22 €

NUVITA termos iz nerjavečega jekla 1000 ml z dvema posodama Širok vrat omogoča enostavno polnjenje posode kot tudi priročno hranjenje in seveda tudi olajša njegovo čiščenje. Vključuje odzračevalni ventil za lažje odpiranje.

Twistshake Anti-Colic 180ml vijolična
6,44 €

Twistshake Anti-Colic 180ml Purple Twisthake inovativna otroška plastenka je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Anti-Colic 260ml pomaranča
6,71 €

Twistshake Anti-Colic 260ml Orange Twistshake inovativna otroška plastenka je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Twistshake Anti-Colic 330ml zelena
6,98 €

Inovativna otroška plastenka Twistshake Anti-Colic 330 ml je zasnovana v sodelovanju s starši otrok. To je preprost način odmerjanja posameznih odmerkov, pospešite čas priprave.

Medela Calma ločen ročaj za otroško stekleničko Calma
15,13 €

Zahvaljujoč sistemu Calma dojenčkom ni treba spreminjati naravnega vedenja, pridobljenega med dojenjem. Ne glede na to, ali dojite ali uporabljate sistem Calma – mleko priteče šele, ko dojenček ustvari vakuum. Medela Calma je alternativa dojenju za matere, ki želijo, da bi njihovi dojenčki preje

Medela Calma otroška steklenička 150ml
15,90 €

Calma – edinstvena steklenica za vse doječe matere. Za matere, ki iščejo rešitev za hranjenje svojih otrok – Calma je popolna. Otroška steklenica Calma je bila razvita na podlagi rezultatov naših znanstvenih raziskav. Calma ima edinstven srček, zasnovan za dojenčke, ki dojijo, saj jim omogoča, d

Medela komplet za hranjenje in shranjevanje materinega mleka
30,35 €

Udoben in kompleten komplet za dojenje in shranjevanje mleka je sestavljen iz izdelkov, potrebnih za shranjevanje hrane. Dodatki so enostavni za uporabo in varni za doječo mater in otroka. Garnitura Milk & Feed Store pomaga zagotoviti hitro in priročno mleko za vašega otroka. Set vsebuje steklen

Medela otroška steklenička 250ml, 2 kosa
7,71 €

Zadnji kos!

Steklenica Medela za shranjevanje in zamrzovanje mleka s prostornino 250 ml. Steklenica Medela je za večkratno uporabo in jo je mogoče pomivati v pomivalnem stroju. Primerno za ogrevanje mleka v mikrovalovni pečici. Paket vsebuje 2 kosa. Prihaja brez spodbujevalnika.

Medela Otroška steklenička s spodbujevalnikom 150ml
5,99 €

Stekleničke Medela so narejene iz polipropilena – materiala, ki ne vsebuje BPA. Steklenice so nezlomljive in tako varne, saj ko padejo na tla – se ne zlomijo. Matere omogočajo, da otroka hranijo in hranijo iz iste stekleničke. Pred hranjenjem mleka ni več treba prenesti v drugo stekleničko, kar

Medela Otroška steklenička s spodbujevalnikom 250ml
7,78 €

Stekleničke Medela so narejene iz polipropilena – materiala, ki ne vsebuje BPA. Steklenice so nezlomljive in tako varne, saj ko padejo na tla – se ne zlomijo. Matere omogočajo, da otroka hranijo in hranijo iz iste stekleničke. Pred hranjenjem mleka ni več treba prenesti v drugo stekleničko, kar