Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Dr.Brown´s Options+ steklena širokovratna steklenička 150 ml

Dr.Brown´s Options+ steklena širokovratna steklenička 150 ml

Številka: 43693384
Partnerska prodaja
Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi notranjega prezračevalnega sistema dokazano zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka. Celoten opis
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Partnerska zaloga 5+ artikli

17.7.2024 predviden osebni prevzem
 
17.7.2024 - 18.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Spešl, spletna trgovina

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 43693384

Predstavitev

Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi notranjega prezračevalnega sistema dokazano zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka.

Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown's, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom.

Simetrična in bradavici podobna oblika cuclja spodbuja pravilno pristavljanje. Tudi prehod od konice cuclja do baze je postopen, da se dojenček lahko primerno in pravilno pristavi.

Širokovratno stekleničko Dr. Brown's sprejme 93 % dojenčkov, je pokazala obsežna raziskava z 884 dojenčki.

Stekleni širokovratni steklenički je priložen cucelj, level 1.

Steklena širokovratna steklenička je narejena tako, da raste z dojenčkom in ga podpira skozi vse faze hranjenja. Primerna je za recikliranje.

Značilnosti:

-          Dr. Brown's steklenička optimalno deluje z nameščenim notranjim prezračevalnim sistemom, ki ga je tekom otrokovega razvoja mogoče tudi odstraniti in zato ni potrebe po drugi steklenički.

-          Stekleničke Dr. Brown's so odporne na vročino in toplotna nihanja, saj lahko prenesejo visoke in nizke temperature, prav tako pa tudi postopne temperaturne spremembe.

-          Brez BPA.

Vzdrževanje:

-          Varna za uporabo v pomivalnem stroju (le na zgornji rešetki), v električnih sterilizatorjih, mikrovalovni pečici ali za sterilizacijo v vreli vodi.