Tommee Tippee steklenička C2N ANTI-COLIC, 150ml, 0m+, 2 kosa
16,33 € 12,14 €

Zadnji kos!

Tommee Tippee steklenička Closer to Nature Anti-Colic ponuja učinkovito rešitev za dojenčke po rojstvu s težnjo po kolikah. Patentirani ventil zagotavlja popolno odvajanje zraka med hranjenjem in omogoča otroku popolnoma gladko sesanje brez požiranja zraka.

Philips Avent otroška steklenička Natural 2.0, 120 ml (SCF051/17)
12,29 €

Zadnji kos!

Otroška steklenička Natural 2.0,120 ml vsebuje dudo za novorojenčke in prozorni pokrov. 0 % BPA. Primerna od rojstva. Široka duda v obliki prsi omogoča naravno sesanje dojenčka. Napreden sistem proti kolikom, ki zmanjšuje tveganje za nastanek kolikov pri hranjenju.

Pacific Baby otroška steklenica Hot-Tot, 200 ml
23,99 € 21,99 €

Zadnji kos!

Pacific Baby Hot-Tot otroška steklenica, 200 ml je novost v letu 2017. Ta dvodelna steklenica iz nerjavečega jekla ima silikonski premaz, izgleda moderno in je primerna za otroke od rojstva do šolskega obdobja. Je ekološka, varna in enostavna za vzdrževanje.

Philips Avent steklenica Anti-colic 125 ml z AirFree, 1kos
7,99 € 7,12 €

Steklenica Anti-colic 125 ml s funkcijo AirFree, katera ohranja dudo polno mleka. Klinične študije kažejo, da stekleničke AVENT znatno zmanjšajo količino, nemirnega in razdraženega vedenja ter nespečnosti

Twistshake otroška steklenica Anti-Colic 180ml
9,02 € 7,43 €

Twistshake Anti-Colic Baby Bottle, 180 ml z edinstvenim sistemom Twistflow, ki aktivno zmanjšuje tveganje za nastanek neonatalnih kolikov in zagotavlja enakomeren pretok mleka. Vsaka steklenica vsebuje praktične označbe, prav tako sito, ki učinkovito pripomore k mešanju in velik predel M, primeren za otroka od 2 meseca starosti.

Canpol babies steklenička s pitnikom Jungle, 120 ml
5,41 € 4,22 €

V obliki polipropilena steklenica iz nove kolekcije Jungle, s potiskom motiva opice, s prostornino 120ml, ki bo navdušila vsako mamo s svojim brezčasnim dizajnom. Primerno napolnite, operite in držite med hranjenjem. Steklenica ne vsebuje BPA.

DBB Remond Dodo PP otroška steklenička, 120 ml
6,61 € 6,05 €

Otroška steklenička (120 ml) iz polipropilena. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima 30 ml silikonsko antikolično obdelavo in merilne stopnje po 30 ml.

DBB Remond Nature otroška steklenica s širokim vratom iz Tritana
7,39 € 6,78 €

Otroška steklenica s kapaciteto 150 ml in obdelavo iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima široko grlo, obdelavo proti kolikam, nastavljiv pretočni sesek in 30 ml merile predele.

DBB Remond otroška steklenička s širokim vratom iz Tritana, 125 ml
6,61 € 6,05 €

Otroška steklenica s kapaciteto 125 ml in obdelavo iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

LOVI Baby Shower otroška steklenička, 150 ml
9,90 € 8,34 €

Otroška steklenička s prostornino 150 m iz kolekcije Baby Shower je izdelana iz diamantnega stekla. Steklenička je opremljena z dinamičnim silikonskim cucljem Lovi, ki otroka spodbuja k aktivnosti med sesanjem, enako kot med dojenjem, s čimer ne moti dojenčkovega sesalnega refleksa.

Babymoov Kiinde Twist Pouch vrečke, 20 kosov
9,90 € 9,31 €

Komplet 20 predhodno steriliziranih vrečk s pokrovčkom Babymoov, ki jih z adapterji lahko pritrdite na prsno črpalko in sesate mleko direktno v vrečko, v kateri ga lahko shranjujete in tudi zamrznete, in iz nje naslednjič hraniti svojega otroka – brez prepuščanja in posledične izgube dragocenega materinega mleka! Prostornina: 175 ml. Samo za enkratno uporabo Niso namenjene za uporabo v mikrovalovni pečici in kuhanje Ne vsebujejo ftalatov, BPA ali PVC. Primerno je za otroke od rojstva dalje.

Babymoov Kiinde Twist Pouch vrečke, 40 kosov
18,90 € 16,83 €

Komplet 40 predhodno steriliziranih vrečk s pokrovčkom Babymoov, ki jih z adapterji lahko pritrdite na prsno črpalko in sesate mleko direktno v vrečko, v kateri ga lahko shranjujete in tudi zamrznete, in iz nje naslednjič hraniti svojega otroka – brez prepuščanja in posledične izgube dragocenega materinega mleka! Prostornina: 175 ml. Samo za enkratno uporabo Niso namenjene za uporabo v mikrovalovni pečici in kuhanje Ne vsebujejo ftalatov, BPA ali PVC. -Primerno je za otroke od rojstva dalje.