Tommee Tippee darilni komplet za deklico-19%
15,99 €

12,90 €

Odlična cena

Darilni komplet za deklice proizvajalca Tommee Tippee je namenjen kot darilo mamicam rojenih punčk. Vsebuje stekleničko s prostornino 150 ml, dudo, zaponko z verižico in slinček v nežni roza barvi.


Philips Avent steklenička za dojenčke Newborn, steklena
42,19 €
41,40 €

Nastavek za novorojenčke Philips Avent je idealen, če še vedno dojite, vendar hkrati želite začeti s hranjenjem vašega otroka iz steklenice. Naravna ima široko antikolorično dudo v obliki dojke, ki otroku omogoča naravno otekanje mleka, podobno kot pri dojenju.


Tommee Tippee set stekleničk za učenje pitja
30,90 €

29,20 €

Priročen in kakovosten komplet stekleničk za učenje pitja proizvajalca Tommee Tippee, s katerim boste svojega otroka enostavno navadili na pitje iz stekleničke.


Tommee Tippee začetni set stekleničk za dečka
35,80 €

Začetni 6-delni set stekleničk proizvajalca Tommee Tippee v modri barvi za dečke vsebuje 4 stekleničke za hranjenje, dudo za dojenčke od 0 do 6 mesecev in ščetko za čiščenje stekleničk.


Avent komplet za novorojenčke SCD 271/00
37,80 €

Komplet za novorojenčka Avent SCD 271/00 predstavlja osnovni set potrebščin za hranjenje novorojenčka. Priročna kolekcija združuje stekleničke, cuclje, tolažilno dudo in ščetko za čiščenje stekleničk in cucljev.


Tommee Tippee komplet otroških stekleničk C2N s sterilizatorjem in črpalko
140,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Komplet otroških stekleničk Tommee Tippee s sterilizatorjem in aspiratorjem vas bo spremljal pri otroški negi od rojstva. Komplet vsebuje stekleničke za dojenčke in prsno črpalko. Stekleničke Tommee Tippee Closer to Nature imajo edinstven silikonski cucelj, ki s svojo obliko in funkcijo spominja na materine prsi.