Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Dr.Brown´s Options+ širokovratna plastična steklenička 270 ml, 2 kom

Dr.Brown´s Options+ širokovratna plastična steklenička 270 ml, 2 kom

Številka: 43693373
Partnerska prodaja
Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi edinstvenega notranjega prezračevalnega sistema je klinično dokazano, da zmanjšuje pojav kolik, polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka. Celoten opis
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Partnerska zaloga 5+ artikli

17.7.2024 predviden osebni prevzem
 
17.7.2024 - 18.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Spešl, spletna trgovina

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 43693373

Predstavitev

Dr. Brown's steklenička omogoča optimalno hranjenje, ki bo otroku prijetna izkušnja. Zaradi edinstvenega notranjega prezračevalnega sistema je klinično dokazano, da zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown's steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka.

Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown's, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom. Ravno to je edinstvena prednost stekleničk Dr. Brown's in zato jih za lajšanje simptomov kolik priporočajo tudi pediatri v tujini.

Simetrična in bradavici podobna oblika cuclja spodbuja pravilno pristavljanje. Tudi prehod od konice cuclja do baze je postopen, da se dojenček lahko primerno in pravilno pristavi. Cucelj na steklenički Dr. Brown's zagotavlja konsistenten pretok, kar je enako kot na dojki, zato bo dojenček vedel, kaj pričakovati ob hranjenju.

Širokovratno stekleničko Dr. Brown's sprejme 93 % dojenčkov, je pokazala obsežna raziskava z 884 dojenčki.

Paket vsebuje: 2 steklenički 270 ml, 2 cuclja, level 1.

PP širokovratna steklenička je narejena tako, da raste z dojenčkom in ga podpira skozi vse faze hranjenja, saj se notranji prezračevalni sistem lahko po potrebi odstrani – če se otrok več ne sooča s kolikami ali če želite prezračevanje le prek cuclja. Takšen prezračevalni sistem prek cuclja omogoči kontroliran pretok mleka in za otroka predstavlja preprost in priročen način hranjenja v njegovem ritmu.

Primerna je za recikliranje.

Značilnosti:

-          Dr. Brown's steklenička optimalno deluje z nameščenim notranjim prezračevalnim sistemom, ki ga je tekom otrokovega razvoja mogoče tudi odstraniti in zato ni potrebe po drugi steklenički.

-          Stekleničke Dr. Brown's so odporne na vročino in toplotna nihanja, saj lahko prenesejo visoke in nizke temperature, prav tako pa tudi postopne temperaturne spremembe.

-          Brez BPA.

Vzdrževanje:

-          Varna za uporabo v pomivalnem stroju (le na zgornji rešetki), v električnih sterilizatorjih, mikrovalovni pečici ali za sterilizacijo v vreli vodi.