Najdeno: 12

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

BabyDan stajica Park a Kid
279,99 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Večnamenska stajica Park a Kid omogoča odpiranje iz obeh strani in upravljanje z eno roko. Izdelana je iz kovine, priložena pa ji je tudi mehka vzmetnica. Skupni obseg stajice znaša 360 cm.


Candide ovalna podloga za stajice Combelle
74,80 €

Combelle ovalna podloga za stajice. S to podloga vam ne bo potrebno ves čas skrbeti za vašega malčka. Otroka boste lahko pustili v prostoru brez skrbi. Podloga je napolnjena z votlim vlaknom in prekrita s prijetnim bombažem.


Candide zložljiva stajica Combelle s prilagodljivim dnom Gaby
172 €

Combelle otroška stajica za igranje s prilagodljivim dnom Gaby je preprosto zložljiva. Lahko jo hitro zložite in enostavno prenašate, kjerkoli jo potrebujete. Stajica ima pozicijsko dno, ki ga je mogoče prilagoditi na 3 različne višine, in 8 koles z zavorami, ki olajšajo uporabo. Stajica ima 3 odstranljive palice. Izdelana je iz trdnega lesa bukve.


Safety 1st stajica Circus 2in1
74,39 €

67,60 €

Safety 1st Circus je varen prostor za igranje in tudi spanje otrok med potovanjem. Je zelo enostavna za postavitev, odlikuje jo nizka teža in potovalna torba, s katero je stajica primerna za potovanje. Igralna površina z dimenzijami 100×100 cm. Primerna je za otroke od rojstva do 15 kg.


Candide kvadratna podloga za stajice Combelle
74,80 €

Trenutno ni na zalogi

Combelle kvadratna podloga za stajice. S to podloga vam ne bo potrebno ves čas skrbeti za vašega malčka. Otroka boste lahko pustili v prostoru brez skrbi. Podloga je napolnjena z votlim vlaknom in prekrita s prijetnim bombažem.


Candide okrogla podloga za stajice Combelle
74,80 €

Trenutno ni na zalogi

Combelle okrogla podloga za stajice. S to podloga vam ne bo potrebno ves čas skrbeti za vašega malčka. Otroka boste lahko pustili v prostoru brez skrbi. Podloga je napolnjena z votlim vlaknom in prekrita s prijetnim bombažem.


G-mini stajica Anat z vzorcem ovčke
55,70 €

Trenutno ni na zalogi

G-Mini stajica Anat je idiličen kraj, kjer se lahko otroci povsem varno igrajo in se spočijejo ali sprostijo. – Posteljica ima prav tako funkcijo preprostega zlaganja in razstavljanja. To vključuje integrirano blazino in praktično potovalno torbo.