Najdeno: 15

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Vanish Oxi Action Gold 625 g
8,98 €

7,90 €

Zadnji kos!

Vanish Oxi Action Gold prašek za pranje perila, 625 g.


Astonish odstranjevalec madežev Oxy Plus, 2 kg-22%
10,49 €

8,10 €

Odlična cena

Astonish Oxy Plus odstranjevalec madežev z aktivno močjo kisikovih mehurčkov poskrbi za obnovitveno zmogljivost, očisti madeže in odišavi ter osveži perilo. Je biološko razgradljiv. Ena merica zadostuje za eno pranje. Količina 2 kg.


Vanish komplet čistil za pranje perila
21,26 €

11,58 €

Ta komplet za pranje blagovne znamke Vanish vam bistveno olajša čiščenje perila. Komplet vsebuje 4 čistila: Robčki Color Protect za zaščito barve, odstranjevalec madežev Vanish Power, Oxi Action odstranjevalec madežev z belilnim sredstvom in Vanish Oxi Action, 1 l, ki se aktivira pri nizkih temperaturah.


Vanish odstranjevalec madežev Oxi Action, 2 l-36%
10,90 €

6,90 €

Odlična cena

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Odstranjevalec se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Njegova kapaciteta znaša 2 l.


Vanish Oxi Action 4 l-47%
17,30 €

9 €

Odlična cena

Vanish Oxi Action tekoči detergent, 4 l.


Vanish odstranjevalec madežev Oxi Action Crystal White, 2 l
11,40 €

6,90 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action Crystal White je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Odstranjevalec se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Njegova kapaciteta znaša 2 l.


Vanish komplet čistil za odstranjevanje madežev hišnih ljubljenčkov
25,13 €

15,45 €

Vanish komplet čistil za odstranjevanje madežev, ki jih povzročajo hišni ljubljenčki. Komplet vsebuje prašek za preproge Clean&Fresh, čistilo v spreju Vanish Pet Expert za oblazinjeno pohištvo in čistilna pena Pet Expert, ki je primerna za vse madeže.