Vanish odstranjevalec madežev Oxi Action, 2 l
10,90 €

6,90 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Odstranjevalec se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Njegova kapaciteta znaša 2 l.


Astonish odstranjevalec madežev Oxy Plus, 2 kg
10,49 €

9,60 €

Astonish Oxy Plus odstranjevalec madežev z aktivno močjo kisikovih mehurčkov poskrbi za obnovitveno zmogljivost, očisti madeže in odišavi ter osveži perilo. Je biološko razgradljiv. Ena merica zadostuje za eno pranje. Količina 2 kg.


Vanish komplet čistil za pranje perila
21,26 €

11,58 €

Ta komplet za pranje blagovne znamke Vanish vam bistveno olajša čiščenje perila. Komplet vsebuje 4 čistila: Robčki Color Protect za zaščito barve, odstranjevalec madežev Vanish Power, Oxi Action odstranjevalec madežev z belilnim sredstvom in Vanish Oxi Action, 1 l, ki se aktivira pri nizkih temperaturah.


Ariel gel kapsule Active Sport 3in1, 32 kosov
13,61 €

10,88 €
.
Gel kapsule za pranje Ariel Active Sport zagotavljajo učinkovito pranje znojnih madežev in ves vonj, povezan z njimi. Perilo bo sveže in pripravljeno na naslednjo športno aktivnost. Dovolj za 32 ciklov pranja.

Ariel gel kapsule Active Sport 3in1, 45 kosov
19,47 €

14,79 €
.
Gel kapsule za pranje Ariel Active Sport zagotavljajo učinkovito pranje znojnih madežev in ves vonj, povezan z njimi. Perilo bo sveže in pripravljeno na naslednjo športno aktivnost. Dovolj za 45 ciklov pranja.

Ariel gel kapsule Complete Shape 3in1, 32 kosov
13,61 €

10,88 €
.
Gel kapsule za pranje Ariel Complete Shape pomagajo zaščititi perilo. Detergent prodre globoko v vlakna, ki jih gladi in zapre, tako da se ne razbarvajo, ne oblikuje grudic, perilo ni razvlečeno in ohranja svojo prvotno obliko. Dovolj za 32 ciklov pranja.

Ariel gel kapsule Complete Shape 3in1, 45 kosov
19,47 €

14,79 €
.
Gel kapsule za pranje Ariel Complete Shape pomagajo zaščititi perilo. Detergent prodre globoko v vlakna, ki jih gladi in zapre, tako da se ne razbarvajo, ne oblikuje grudic, perilo ni razvlečeno in ohranja svojo prvotno obliko. Dovolj za 45 ciklov pranja.

Vanish odstranjevalec madežev v spreju Oxi Action, 500 ml
3,87 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za temeljito predčasno odstranjanje madežev iz oblačil. Učinkovito prodre globoko v vlakna in raztopi tudi najbolj trdovratne madeže, kot so umazanija in mast na ovratnikih in manšetah. Količina 500 ml.


Vanish Gold pred pranjem Power Gel, 200 ml
3,87 €

Vanish Power Gel je odličen odstranjevalec madežev, namenjen odstranjevanju zelo trajnih in posušenih madežev pred pranjem. Lahko se uporablja na belem in barvnem perilu. Količina 200 ml.


Vanish odstranjevalec madežev Extra Hygiene, 2.82 l
9,62 €

8,90 €

Odlična cena

Odstranjevalec madežev Vanish Extra Hygiene je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Poleg odstranjevanja madežev deluje tudi dezinfekcijsko, saj odstrani do 99,9% bakterij in virusov.


Vanish tekoči detergent Oxi Action, 1 L
3,87 €

Tekoči detergent Vanish Oxi Action je učinkovito sredstvo za odstranejevanje madežev pri pranju perila. Detergent se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Količina 1 l.


Vanish komplet čistil za odstranjevanje madežev hišnih ljubljenčkov
25,13 €

15,45 €

Vanish komplet čistil za odstranjevanje madežev, ki jih povzročajo hišni ljubljenčki. Komplet vsebuje prašek za preproge Clean&Fresh, čistilo v spreju Vanish Pet Expert za oblazinjeno pohištvo in čistilna pena Pet Expert, ki je primerna za vse madeže.


Vanish odstranjevalec madežev Oxi Action Crystal White, 2 l
11,40 €

6,90 €

Odstranjevalec madežev Vanish Oxi Action Crystal White je učinkovito sredstvo za temeljito odstranjanje trdovratnih madežev. Odstranjevalec se aktivira tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Njegova kapaciteta znaša 2 l.