Dettol antibakterijski sprej z vonjem limete in mete, 500 ml
4,28 €

3,30 €

Zadnji kos!

Univerzalno čistilo v spreju blagovne znamke Dettol odstrani 99,9 % bakterij, virusov in 90 % alergenov, kot so prah, živalska dlaka in cvetni prah. Poleg tega bo zaradi prijetnega vonja limete in mete očiščena površina prijetno dišeča.


Astonish čistilo za kopalnico 3 x 750 ml
7,32 €

4,40 €

Astonish čistilo je posebej formulirano čistilo za uporabo v kopalnici. Edinstvena formula pripomore k odstranitvi vodnega kamna, ostankov mila in umazanije.


Cillit Bang komplet za čiščenje
20,87 €

8,90 €

Ta komplet za čiščenje blagovne znamke Cillit Bang vam zagotavlja čistočo v vsakem prostoru vašega doma. Komplet vsebuje 4 čistilna sredstva: Cillit Bang proti vodnemu kamnu, čistilo v gelu za WC, Cillit Bang za beljenje in čistočo s Turbo Power in Cilit Bang proti maščobi.


Savo dezinfekcijsko sredstvo 5 kg
5,90 €

4,40 €

Idealno dezinfekcijsko sredstvo za tla, kuhinje, sanitarne prostore ter otroške igrače in druge pralne gospodinjske površine.


Ceresit Re-New silikonski premaz, 100 ml
6,99 €

4,70 €

Re-New silikonski premaz je namenjen domačim mojstrom, ki želijo čim hitreje in enostavno osvežiti vlažne in stare fuge v kuhinji in kopalnici. Re-New rešuje težave, ki jih povzroča vlaga in je odporen na plesen.


Savo sredstvo proti plesni 5 kg
27,20 €

24 €

Čistilo zasnovano tako, da odstrani plesni, glive, alge, lišaje in kvas z vidnim in dezinfekcijskim učinkom.


Tiret čistilo odtokov, 1000 ml
5 €

3,30 €

Čistilo za odtoke Tiret je odličen pripomoček pri odstranjevanju bakterij in neprijetnih vonjav. Zaradi svoje goste gelne sestave je to čistilo bolj učinkovito, kot ostale tradicionalne metode in čistila. Uporablja se lahko varno za vse kovinske in plastične cevi. Manipulacija olajša ergonomsko oblikovana embalaža. En paket zadostuje za štiri čiščenja.


MR MUSCLE gel za odtok Idraulico 1000ml
4,70 €

Novo

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje odtokov v obliki gela hitro in učinkovito odstrani zamašitve ter usedline in ob tem ne poškoduje cevi.


MR MUSCLE granule za odtok, 250ml
2,80 €

Novo

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje trdovratnih zamašitev odtočnih cevi v obliki granul, pri čemer ne poškoduje cevi.


MR MUSCLE pena za odtok, 2x250ml
6,60 €

Novo

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje odtočnih cevi obenem pa s svojim delovanjem ne poškoduje cevi. Dve tekočini ob medsebojnem mešenju ustvarita peno, ki se razgradi in odstrani umazanijo v ceveh.