Najdeno: 15

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Savo sredstvo proti plesni 5 kg
27,20 €

24,20 €

Zadnji kos!

Čistilo zasnovano tako, da odstrani plesni, glive, alge, lišaje in kvas z vidnim in dezinfekcijskim učinkom.


Cillit Bang komplet za čiščenje
20,87 €

8,80 €

Ta komplet za čiščenje blagovne znamke Cillit Bang vam zagotavlja čistočo v vsakem prostoru vašega doma. Komplet vsebuje 4 čistilna sredstva: Cillit Bang proti vodnemu kamnu, čistilo v gelu za WC, Cillit Bang za beljenje in čistočo s Turbo Power in Cilit Bang proti maščobi.


Savo dezinfekcijsko sredstvo 5 kg
5,90 €

3,60 €

Idealno dezinfekcijsko sredstvo za tla, kuhinje, sanitarne prostore ter otroške igrače in druge pralne gospodinjske površine.


Ceresit Re-New silikonski premaz, 100 ml
6,99 €

4,60 €

Re-New silikonski premaz je namenjen domačim mojstrom, ki želijo čim hitreje in enostavno osvežiti vlažne in stare fuge v kuhinji in kopalnici. Re-New rešuje težave, ki jih povzroča vlaga in je odporen na plesen.


Tiret čistilo odtokov, 1000 ml
5 €

3,40 €

Čistilo za odtoke Tiret je odličen pripomoček pri odstranjevanju bakterij in neprijetnih vonjav. Zaradi svoje goste gelne sestave je to čistilo bolj učinkovito, kot ostale tradicionalne metode in čistila. Uporablja se lahko varno za vse kovinske in plastične cevi. Manipulacija olajša ergonomsko oblikovana embalaža. En paket zadostuje za štiri čiščenja.


York čistilni valjček + 4 rezervni nastavki
2,30 €
2,20 €

Trenutno ni na zalogi

Čistilni valjček, ki je primeren za uporabo na obleki, hkrati pa tudi na pohištvu kot so recimo police, stoli ali mize. vsa umazanija se prime na lepljivo površino valjčka in se preprosto odstrani tako, da odlepimo zunanji sloj.