Tiret čistilo odtokov, 1000 ml
5 € 3,49 €

Čistilo za odtoke Tiret je odličen pripomoček pri odstranjevanju bakterij in neprijetnih vonjav. Zaradi svoje goste gelne sestave je to čistilo bolj učinkovito, kot ostale tradicionalne metode in čistila. Uporablja se lahko varno za vse kovinske in plastične cevi. Manipulacija olajša ergonomsko oblikovana embalaža. En paket zadostuje za štiri čiščenja.

Ceresit Re-New silikonski premaz, 100 ml
6,99 € 4,60 €

Re-New silikonski premaz je namenjen domačim mojstrom, ki želijo čim hitreje in enostavno osvežiti vlažne in stare fuge v kuhinji in kopalnici. Re-New rešuje težave, ki jih povzroča vlaga in je odporen na plesen.

MR MUSCLE gel za odtok Idraulico 1000ml
5,57 €

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje odtokov v obliki gela hitro in učinkovito odstrani zamašitve ter usedline in ob tem ne poškoduje cevi.

MR MUSCLE granule za odtok, 250ml
3,22 €

Zadnji kos!

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje trdovratnih zamašitev odtočnih cevi v obliki granul, pri čemer ne poškoduje cevi.

MR MUSCLE pena za odtok, 2x250ml
7,61 €

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje odtočnih cevi obenem pa s svojim delovanjem ne poškoduje cevi. Dve tekočini ob medsebojnem mešenju ustvarita peno, ki se razgradi in odstrani umazanijo v ceveh.

Cillit Bang čistilni sprej za kopalnico, 750 ml
5,80 € 4,35 €

Čistilo proti vodnemu kamnu Cillit Bang ohranja vašo kopalnico čisto. Vrne sijaj v nekaj sekundah, učinkovito odstrani vodni kamna, ostanke mila, umazanijo in rjo po celotni kopalnici.

Cillit Bang Generalno čiščenje, komplet čistil
23,40 € 14,44 € 3,61 €/kos

Bliža se generalno čiščenje. Vse, kar potrebujete, boste našli v tem kompletu čistilnih sredstev znamke Cillit Bang – antibakterijsko peno v spreju, sprej proti vodnemu kamnu, čistilo za kopalnico in razmaščevalec.

York čistilni valjček + 4 rezervni nastavki
2,39 €

Čistilni valjček, ki je primeren za uporabo na obleki, hkrati pa tudi na pohištvu kot so recimo police, stoli ali mize. vsa umazanija se prime na lepljivo površino valjčka in se preprosto odstrani tako, da odlepimo zunanji sloj.