Pearhead Moj mali odtis na platnu, stenski okvir, rožice

Ocena: 1 1 ocen Znamka: Pearhead Naša številka: 2480281

Pearhead Moj mali odtis na platnu, stenski okvir, rožice

Za vedno ohranite v spominu odtise vašega malčka s prečudovitim, zabavnim platnom v beli in rožnati barvi, z dekoracijo cvetličnih vzorcev in napisom ''My little Prints". 100% varno za vašega malčka. Celoten opis

11.95
1 1

12,95 € Vključno z DDV
11,95 €

Naša številka: 2480281

Predstavitev

Opis artikla

Pearhead Moj mali odtis na platnu, stenski okvir, rožice


Za vedno ohranite v spominu odtise vašega malčka s Pearhead stenskim okvirjem.

To dekorativno in zabavno platno se bo čudovito podalo na steno vsake otroške sobice. Tudi ko bodo otroci odrasli, se boste z nasmehom na obrazu spominjali malih radosti.

Prečudovito, zabavno platno je v beli in rožnati barvi, z dekoracijo cvetličnih vzorcev na sprednji strani in napisom ''My little Prints" v zlati barvi. Zabava se prične, ko odprete priloženo rožnato barvo, 100% varno za vašega malčka.

Pearhead Moj mali odtis na platnu, stenski okvir, rožice

Uporaba

Vse skupaj je enostavno za uporabo in je prijeten občutek na rokicah in nogicah vaših najmlajših. Enostavno nežno nanesite barvo na malčkove rokice in nogice. Za najboljše rezultate nanesite barvo in odtisnite posebej rokico in posebej nogico. 

Nasvet: Za lažji in čim lepši odtis, lahko odtisnete medtem, ko vaš malček spi, tako ne brca ali se razburja med ustvarjanjem vaše umetnine. Ko nanešena barva na rokici in nogici pokrije površino platna, nežno pritisnite ob platno, po želji ponovite z drugo rokico in nogico. Obrišite barvo iz otrokove kože ter pustite vse skupaj sušiti 12 do 24 ur. Vaša umetnina je končana.

Obesite malčkove odtise v otroško sobico s priloženim obešalom.


Tehnične podrobnosti

Primerno za: deklice
Barva: roza/bela
Dimenzije: 25,5 × 25,5 × 2,5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%