Adora 3 okvirji-23%

Adora 3 okvirji

Ocena: 4,5
29,99 €

22,90 €

Odlična cena

Okvir za odtis in slike vašega malčka.


Pearhead Deluxe stenski okvir - dvojni odtis in slika
29,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavlja dva prostora z glinasto površino kamor lahko vtisnete dlan ali stopalo vašega malčka ter prostor za fotografijo.Glina ne zahteva mešanja z drugimi sestavinami kot tudi ne pečenja ob koncu uporabe.


Pearhead Lesene kocke Baby Age
23,95 €

Lesene kocke s številkami, ki jih lahko uporabite za odštevanje do rojstva otroka ali pa za štetje prvih mesecev in let vašega malčka.


Pearhead Moj mali odtis na božični kroglici
9,95 €

Shranite odtis svojega malčka s čudovito okrasno božično kroglico Babyprints. Komplet vsebuje vse kar vaš malček potrebuje za ustvarjanje svoje lastne božične kroglice, ki bo za vedno ostala kot spomin na obdobje otroških let.


Pearhead namizni okvir - slika in odtis
23,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavljata prostor kamor vaš otrok vtisne svojo dlan ali stopalo ter prostor za fotografijo.


Pearhead Nosečkin dnevnik spominov
16,95 €

Obdobje nosečnosti je zagotovo v znamenju veselja, ki ga je vredno zabeležiti. Dnevnik nosečnosti zajema 74 strani, ki poudarjajo vsak trenutek od velike novice pa vse do prihoda otroka.


Pearhead okvir foto spominov - prvo leto
19,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir foto trenutki omogoča sprotno beleženje otrokovoih doživetij za vsak mesec prvega otrokovega leta.


Pearhead okvir - slika in porodna ID zapestnica
17,95 €

Otrok je zagotovo vir vesela kot tudi začetek nečesa novega za starše. Spomini so zagotovo neprecenljivi zato jih je dobro hraniti. Okvir vsebuje prostor za fotografijo ter prostor za hranjenje malčkove identifikacijske zapestnice, ki jo prejme ob rojstvu.


Pearhead okvir - slike in odtis za prvo leto
29,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavlja prostor z glinasto površino kamor lahko vtisnete dlan ali stopalo vašega malčka ter prostor za 12 fotografij, za vsak meseca prvega otrokovega leta.


Pearhead okvir - Sonogram slika
12,95 €

Otrok je zagotovo vir veselja, zato je prav, da te trenutke zabeležite in jih delite s svojimi bližnjimi. Okvir omogoča hranjenje sonografske fotografije, ki jo lahko obesite na steno ali pa jo imate na mizi.


Spominska knjiga Betty Boop 20285, velika
7,99 €

4,50 €

Velika spominska knjiga Betty Boop je zasnovana v motivu priljubljene risane junakinje Betty Boop. Ponuja 150 belih listov za risanje in pisanje spominov in je opremljena s ključavnico. Primerna je za otroke od 3. leta starosti naprej.


Spominska knjiga Spiderman 20049
7,99 €

4,50 €

Spominska knjiga Spiderman je zasnovana v motivu priljubljenega risanega junaka Spidermana. Ponuja 150 belih listov za risanje in pisanje spominov in je opremljena s ključavnico. Primerna je za otroke od 3. leta starosti naprej.


Baby Art okvir My Baby Touch
24,60 €

Okvir My Baby Touch Double Carolyn Gavin Style je tukaj. Izviren čudovit okvir za ohranjanje spominov. Leseni okvir Baby Art My Baby Touch ponuja tri ločene površine za fotografije in odtise dlani in stopal vašega otroka.


BabyArt magična škatla, odtis
11,90 €

BabyArt magična škatla za ustvarjanje odtisov otroških dlani ali stopal je popoln način za oblikovanje unikatnega, neprecenljivega spominka na zgodnje otroške trenutke.