Bref čistilo za wc školjko Blue Aktiv Eucalyptus, 3 x 50 g
5,90 €

3,90 €
  • Bref Blue Aktiv Eucalyptus je ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako tudi ščiti pred vodnim kamnom. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v modro barvo. Zasnovano je bilo z namenom, da vaši wc školjki poda svežino in dišavo z visoko učinkovitostjo in čistočo.

Bref Perfume Switch Apple-Water Lily, 3x 50 g
5,90 €

3,50 €

Ali vam vonj v kopalnici že preseda? Bref Perfume Switch ponuja nov, senzualen in edinstven vonj, ki se spreminja z vsakim izpustom. Preprosto obesite znotraj WC školjke in ga ne usmerite na vodni tok med izpiranjem. Embalaža vsebuje 3 kose.


Dettol antibakterijski sprej z vonjem limete in mete, 500 ml
4,28 €

3,30 €

Zadnji kos!

Univerzalno čistilo v spreju blagovne znamke Dettol odstrani 99,9 % bakterij, virusov in 90 % alergenov, kot so prah, živalska dlaka in cvetni prah. Poleg tega bo zaradi prijetnega vonja limete in mete očiščena površina prijetno dišeča.


Dettol čistilni robčki, antibakterijski, 36 kosov-22%
5,05 €

3,90 €

Odlična cena

Dettol antibakterijski čistilni robčki so primerni za čiščenje različnih trdnih površin. Odstranijo do 99% bakterij, vključno z bakterijami E.coli, salmonela, MRSA in virus gripe. V pakiranju je 36 robčkov.


Bref čistilo za wc školjko Blue Aktiv Fresh Flower, 3 x 50 g
5,90 €

4 €

Bref Blue Aktiv Fresh Flower je ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako tudi ščiti pred vodnim kamnom. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v modro barvo. Zasnovano je bilo z namenom, da vaši wc školjki poda svežino in dišavo z visoko učinkovitostjo in čistočo.


Bref Perfume Switch Marine-Citrus, 3x 50 g
5,90 €

3,80 €

Ali vam vonj v kopalnici že preseda? Bref Perfume Switch ponuja nov, senzualen in edinstven vonj, ki se spreminja z vsakim izpustom. Preprosto obesite znotraj WC školjke in ga ne usmerite na vodni tok med izpiranjem. Embalaža vsebuje 3 kose.


Bref čistilo za wc školjko Turquoise Aktiv Ocean, 3 x 50 g
5,90 €

3,60 €

Bref Turquoise Aktiv Ocean je ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako ščiti pred vodnim kamnom in sprošča vonj svežega oceana. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v turkizno barvo. Pakiranje vsebuje 3 × 50 g.


Astonish čistilna pasta, 500 g
5,73 €

3,80 €

Astonish Pro čistilna pasta s profesionalno formulo za učinkovit boj proti bakterijam uniči tudi e.coli, salmonelo ter listerijo. Je nežna do kože in primerna za čiščenje najrazličnejših površin. Količina 500 g.


Astonish čistilo za keramične plošče 3 x 235mL
7,69 €

7,10 €

Čistilo je bilo zasnovano posebej za uporabo na steklokeramičnih ploščah, indukcijskih in halogenskih ploščah ter mikrovalovnih pečicah. Močna krema zlahka ostrani madeže zažgane hrane, za seboj pa pusti ploščo kristalno čisto in sijočo ter na površini ustvari zaščitni sloj. V pakiranju prejmete 3 × 235mL.


Astonish čistilo za kopalnico 3 x 750 ml
7,32 €

4,40 €

Astonish čistilo je posebej formulirano čistilo za uporabo v kopalnici. Edinstvena formula pripomore k odstranitvi vodnega kamna, ostankov mila in umazanije.


Astonish šampon za strojno čiščenje preprog
2,75 €

2,50 €

Astonish Vac Maxx čistilo za strojno čiščenje preprog lahko uporabite na volnenih ali sintetičnih preprogah, čistilo pa bo odstranilo madeže in neprijetne vonjave.