Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada
97,10 € 61,43 €

Zadnji kos!

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima Hard Shell konstrukcijo, zaradi katere je čelada odporna in varna. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom.

Giro Scale čelada
66,30 € 52,60 €

Zadnji kos!

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima zasnovo Hard shell. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Scale omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro otroška smučarska čelada Launch
65,49 €

Zadnji kos!

Kakovostna otroška čelada za smučanje. Giro Launch ponuja kombinacijo visoke stopnje varnosti zahvaljujoč konstrukciji In-Mold in prinaša visoko udobje za vse majhne smučarje. Čelada je zelo lahka in jo je mogoče enostavno prilagoditi glede na velikost glave za vsakega otroka.

Smith smučarska čelada Mission, zelena
99,99 € 82,17 €

Zadnji kos!

Smučarska čelada Mission z lahko konstrukcijo se ponaša z AirEvac2 prezračevanjem, Dial Fit sistemom in X-statično notranjo podlogo.

Bliz Head Cover Mips smučarska čelada
157,30 € 102,39 €

Zadnji kos!

Smučarska čelada,26 prezračevalnimi luknjami, zagotavlja visoko zaščito glave zahvaljujoč In-Mold konstrukciji in Mips. Narejena je iz hipoalergenih in dihalnih materialov, ki zagotavljajo udobno prileganje. Bliz Head Cover Mips ima odstranljivo in pralno notranje oblazinjenje.

Bollé Backline Visor smučarska čelada
271,30 € 225,75 €

Zadnji kos!

Smučarska čelada10 prezračevalnimi luknjami ima vgrajen ščit. Kompatibilna je tudi z očali na dioptrijo. Narejena je iz hipoalergenih in dihalnih materialov, ki zagotavljajo udobno prileganje. Bollé Backline Visor ima v paketu platnen etui in rezervni ščit.

Alpina Sports Carat,A9035.1.30 otroška smučarska čelada - Odprta embalaža-50%
69,80 € 34,90 €

Odprta embalaža

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. Vključena sta oblazinjen ščitnik za vrat ter ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno zračenje. Alpina Sports Carat,A9035.1.30 smučarska čelada je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Grap 2.0 čelada
99,95 € 94,46 €

Odprodaja

Snowboard in smučarska čelada ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključen je topel ščitnik za vrat in odstranljivi pokrovi za ušesa. Alpina Sports Grap 2.0 je opremljen s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports ženska smučarska čelada Spice
139,95 € 130,74 €

Ženska smučarska čelada Alpina Spice združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na

Salomon moška smučarska čelada Quest Access
126,53 € 101,69 €

Kakovostna moška čelada za smučanje na smučišču. Salomon Quest Access W razpolaga z visoko stopnjo varnosti zaradi EPS4D, ki prispeva k razpršitvi sile pri udarcu. Udobje za smučarje zagotavlja sistem Custom Dial Fit, ki omogoča dobro nastavljivost in mehko odstranljivo podlogo.

Alpina Sports smučarska čelada Grap 2.0 LE
119,95 € 108,65 €

Smučarska čelada Grap 2.0 LE je najbolj prodajana čelada modela Grap 2.0, v omejeni izdaji. Ponaša se z odlilnim prileganjem in zagotavlja maksimalno zaščito na zimskih strminah.

Alpina Sports Disney Mickey Mouse mučarska čelada in očala
98,80 € 82,89 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. V kompletu prejmete tudi očala z upravo Fogstop proti rošenju stekel. Alpina Sports Carat set Disney Mickey Mouse je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Carat set Disney otroška čelada in očala
97,30 € 81 €

Otroška čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo In-Mold, zaradi katere je zelo trpežna in varna. V kompletu prejmete tudi očala z upravo Fogstop proti rošenju stekel. Alpina Sports Carat set Disney je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Giro Neo čelada

Giro Neo čelada

Ocena: 5
97,60 € 75,41 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Neo omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Alpina Sports Jump 2.0 HM čelada
234,20 € 197,80 €

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo Hard shell, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje ovratnik iz mikrovlaken in odstranljive čepe za ušesa. Alpina Sports Jump 2.0 HM je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in prijetno hlajenje.

Giro Avera čelada
97,60 € 75,03 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Avera omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Neo Jr. otroška čelada
97,60 € 75,41 €

Otroška čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Neo Jr. omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Alpina Sports Carat otroška čelada
51,89 €

Otroška čelada za deskanje na snegu in smučanje ima In-Mold konstrukcijo, zaradi česar je zelo trpežna in varna. Opremljena je z oblazinjenimi ščitniki za vrat in oblazinjenimi ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno prezračevanje. Alpina Sports Carat je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Jump 2.0 VM čelada
292,70 € 247,27 €

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo Hard shell, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje ovratnik iz mikrovlaken in odstranljive čepe za ušesa. Alpina Sports Jump 2.0 VM je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in prijetno hlajenje.

Alpina Sports Maroi čelada
136,60 € 98,91 €

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo In-Mold, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje topel ščitnik za vrat in odstranljive prevleke za ušesa. Alpina Sports Maroi je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Atomic Revent+ čelada Black
101 € 84,75 €

Izjemno lahka moška čelada. Atomic Revent+ nudi visoko raven zaščite glave zahvaljujoč oblikovanju In-Mold. Čelado lahko enostavno prilagodite glede na velikost glave in pralno oblazinjenje za maksimalno udobje. Zaščita in eleganten videz v enem.

Atomic Revent Nightshade čelada
81,50 € 66,22 €

Izjemno lahka smučarska čelada Atomic Revent Nightshade nudi visoko raven zaščite glave zahvaljujoč oblikovanju In-Mold. Čelado lahko enostavno prilagodite glede na velikost glave in pralno oblazinjenje za maksimalno udobje. Zaščita in eleganten videz v enem. Ima minilano težo 350 g.

Giro Era C čelada
89,70 € 69,34 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Era C omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Neo MIPS čelada
124,90 € 96,27 €

Čelada za smučanje ali deskanje na snegu, opremljena je z vložkom Mips, kateri ščiti glavo pred močnejšimi rotacijskimi kretnjami. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Neo MIPS omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Giro Union MIPS čelada
156,10 € 120,12 €

Čelada za smučanje ali deskanje na snegu, opremljena je z vložkom Mips, kateri ščiti glavo pred močnejšimi rotacijskimi kretnjami. Čelada vsebuje tudi obloge proti bakterijam za preprečevanje vonja. Giro Union MIPS omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Salomon Brigade smučarska čelada
81,50 € 65,81 €

Smučarska čelada ima Airflow Concept sistem, ki omogoča nadzor pretoka zraka in odvajanja toplote. Lupina EPS 4D ščiti vašo glavo tudi v primeru močnega trka. Salomon Brigade ima nastavljivo velikost in se poda vsakomur.

Salomon Driver smučarska čelada
241,40 € 199,85 €

Smučarska čelada z vgrajenim ščitom z vizirje, ki zagotavlja kompatibilnost z očali z dioptrijo. Lupina EPS 4D ščiti vašo glavo tudi v primeru močnega trka. Salomon Driver S je varnostna čelada, ki je uporabna za smučanje in deskanje.

Salomon Icon² M smučarska čelada
101 € 80,84 €

Smučarska čelada nizkega profila se popolnoma prilega in oblikuje ozko silhueto. Konstrukcija EPS 4D ščiti vašo glavo tudi v primeru močnega trka. Salomon Driver S Icon² M ima avdio sistem, ki omogoča poslušanje glasbe med vožnjo.

Salomon Quest Access W smučarska čelada
132,20 € 105,89 €

Smučarska očala imajo Airflow sistem, ki omogoča reguliranje pretoka zraka in odvod toplote. Lupina EPS 4D ščiti vašo glavo tudi v primeru močnega trka. Salomon Quest Access W ima nastavljiva velikost in se poda vsakomur.

Salomon Quest Charge smučarska čelada
151,70 € 122,38 €

Smučarska očala imajo Airflow sistem, ki omogoča reguliranje pretoka zraka in odvod toplote. Lupina EPS 4D ščiti vašo glavo tudi v primeru močnega trka. Salomon Quest Charge smučarska čelada ima nastavljivo velikost V čeladi je tudi odstranljiva podloga.

Salomon Quest Charge smučarska čelada
151,70 € 122,18 €

Lahka smučarska čelada ima Airflow sistem, ki omogoča reguliranje pretoka zraka in odvajanje toplote. Lupina EPS 4D ščiti vašo glavo tudi v primeru močnega trka. Salomon Quest Charge smučarska čelada ima nastavljivo velikost V čeladi je tudi odstranljiva podloga.

Giro smučarska čelada Ratio
75,95 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Ratio omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Alpina Sports Biom

Alpina Sports Biom

Ocena: 4,5
89,95 € 70,04 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima trdo lupino, s pomočjo katere poskrbi za trpežnost in varnost. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom.

Alpina Sports ženska smučarska čelada Alpina Spice
147,03 € 117,44 €

Moderna in elegantna čelada. Alpina Spice je najvarnejša čelada tega proizvajalca. Ta naziv si je prislužila s lupine, odporno na udarce, s polnilom HI-EPS, ki učinkovito zmanjšuje moč udarcev. Čelada je opremljena z zapornimi ventili za odlično prezračevanje in s snemljivimi ušesnimi pokrivali. Notranje oblazinjenje je mogoče odstraniti in ročno oprati. Prilagodljivost je zagotovljena s sistemom Run System Ergo Snow, ki ga je mogoče enostavno upravljati tudi z rokavicami.

Giro otroška smučarska čelada Nine Jr
89,95 € 79,16 €

Otroška smučarska čelada Giro Nine Jr zagotavlja zanesljivo zaščito glave med smučanjem in deskanjem na snegu. Ponaša se z dokazano učinkovito In-Mold sestavo, In Form™ Fit sistemom in termostatom za nadzor zračenja.

Giro smučarska čelada Ceva
77,24 €

Ženska čelada za deskanje na snegu in smučanje ima nastavljivo in zaprto obdelavo, hkrati pa nudi dodelano prezračevanje. Je združljiva z vsemi očala blagovne znamke, hkrati pa zahvaljujoč prezračevanju Stack Vent ponuja udobje uporabe. Giro Ceba omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom.

Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, rdeča
69,95 € 66,94 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.

Alpina Sports smučarska čelada Cheos
139,95 € 123,81 €

Alpina Cheos smučarska čelada ponuja odlično kombinacijo zaščite, prezračevanja in majhne teže. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.

Atomic Mentor Jr

Atomic Mentor Jr

Ocena: 5
45,10 €

Odprodaja

Varna čelada za spust je zasnovana za otroke. Atomic Mentor Jr odlikuje vgrajen model, ki nudi visoko stopnjo varnosti in hkrati ohranja nizko težo. Udobje za majhne smučarje zagotavlja odstranljivo mehko oblogo, katero lahko brez težav operete.

Atomic otroška smučarska čelada Count Jr
76,73 € 62,15 €

Kakovostna otroška smučarska čelada je idealna za smučanje po strminah. Atomic Count Jr dopolnjuje dodelana konstrukcija In-Mold z Holo Core, ki ponuja zelo visoko raven varnosti, pri tem pa ohranja tudi svojo lahkotnosti. Udobje za majhne smučarje prinaša primerno odstranljiva pralna podloga in snemljiva zaščita za ušesi.

Bollé otroška smučarska čelada Quickster
104,92 € 77,02 €

Otroška smučarska čelada20 ventilacijskimi odprtinami in ABS konstrukcijo nudi odlično zaščito za glavo. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quickster ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka.

Bollé smučarska čelada B-Rent
93,26 € 58,79 €

Visokokakovostna smučarska čelada12 prezračevalnimi odprtinami zagotavlja visoko zaščito glave zaradi konstrukcije ABS. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé B-Rent ima nastavljivo velikost in sponko za smučarska očala.

Bollé smučarska čelada Millenium Matte Black Flash
124,55 €

Prvorazredna smučarska čelada8 prezračevalnimi odprtinami. Hibridna konstrukcija, ki združuje tehnologijo In-Mould in Hardshell, zagotavlja visoko zaščito glave in hkrati ohranja nizko težo. Bollé Millenium Matte Black Flash ima odstranljiva pralna podloga in ušesne blazinice.

Alpina Sports Carat,A9035.1.30 otroška smučarska čelada
69,80 € 59,01 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. Vključena sta oblazinjen ščitnik za vrat ter ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno zračenje. Alpina Sports Carat,A9035.1.30 smučarska čelada je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Disney Minnie Mouse mučarska čelada in očala
98,80 € 82,42 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. V kompletu prejmete tudi očala z upravo Fogstop proti rošenju stekel. Alpina Sports Carat set Disney Minnie Mouse je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.