Alpina Sports smučarska očala Scarabeo JR DH
35,10 € 30,41 €

Zadnji kos!

Kakovostna in elegantna smučarska očala. Alpina Scarabeo JR DH razpolaga z oranžno lečo Hicon, ki poudarja kontrast in s posebnim zračnim sistemom, ki zmanjšuje zamegljenost leč. Za največje udobje so očala oblazinjena in opremljena s trakom, ki ne drsi. Tehnologiji Doublefex in Thermoblock izboljšujejo izolacijske lastnosti in ščitijo pred mrazom. Očala se popolnoma prilegajo čeladi in se zaradi svoje konstrukcije prilegajo tudi čez očala z dioptrijo

Atomic Savor S Photo White smučarska očala
101,10 € 88,68 €

Stilska smučarska očala s fotokromatskim vizirjem. Leče Cylindrical Double Lens se prilagodijo neposredni svetlobi in mraku. Okvir Live Fit Frame za popolno prileganje k obrazu. Steklo z vrhnjim slojem Supreme Anti-scratch proti praskam. Atomic Savor S Photo White smučarska očala so opremljena z nastavljivim trakom.

Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0 DH
49,43 €

Zadnji kos!

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 DH so dobavljive s prevleko iz tkanine

Smith Prophecy OTG smučarska očala, črna-44%
124,99 € 69 €

Zadnji kos!

Smith Prophecy OTG smučarska očala so vrhunski izdelek za smučanje in deskanje v vseh vremenskih pogojih. Ponašajo se z najsodobnejšo ChromaPop in TLT tehnologijo ter razširjenim vidnim poljem.

Bliz Flow smučarska očala
116,91 € 87,46 €

Moderna smučarska očala izrazite oblike. Bliz Flow imajo kakovostne dvojne zasteklitve, ki so obdelane proti megljenju. Očala zagotavljajo 100% zaščito pred škodljivim sevanjem UVA in UVB. Udobje zagotavljajo 3 plasti mehke pene, ki ima prefinjene OTG utore za očala z dioptrijo.

Alpina Sports Jamp smučarska očala
34,95 € 26,39 €

Smučarska očala imajo zaščito proti megli Fogstop. Oranžna leča je primerno vzdržljiva ter zagotavlja veliko vidnost tudi v slabih pogojih in močno poudarja kontraste. Zagotavlja 100 % zaščito pred UVA, UVB in UVC žarki. Alpina Sports Jamp ima posebej dodelan prezračevalni sistem.

Salomon Cosmic Sigma Blk/Uni PoppyR smučarska očala
120,40 € 100,70 €

Smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB zaščito. Sferična leča z Max Vision za povečan vidni kot. Poleg tega imajo na voljo tudi zaščito proti praskam Anti-Scratch. Salomon Cosmic Sigma Blk/Uni PoppyR so opremljene s širokim in silikonskim trakom.

Alpina Sports Piney SH otroška smučarska očala
23,30 € 19,99 €

Otroška smučarska očala imajo površinsko Fogstop obdelavo, katera preprečuje rošenje in absorbiranje vlage. Leče so narejene iz lahkega polikarbonata in so oblazinjene za udobno prileganje.
Alpina Sports Piney SH prihajajo v torbici iz tkanine.

Alpina Sports Big Horn HM black matt smučarska očala
117,30 € 99,97 €

Smučarska očala s sistemom Multi Mirror, ki s svojim učinkom ogledala zagotavljajo še boljšo zaščito pred sončnimi žarki. Alpina Big Horn MM imajo minimalističen okvir, zaradi katerega ne ponujajo le največjo širino vidnega polja, ampak tudi odlično izgledajo. Jasen panoramski pogled je zaradi sferičnih leč očal še dodatno podkrepljen.

Alpina Sports Estetica ženska smučarska očala
116,90 € 99,97 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Estetica imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Granby HM smučarska očala
116,90 € 91,64 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Granby HM imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Scarabeo HM smučarska očala
105,10 € 76,64 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Scarabeo M imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Scarabeo M smučarska očala
85,70 € 73,31 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Scarabeo M imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Scarabeo S DH smučarska očala
42,90 € 33,32 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sports Scarabeo S DH imajo poseben prezračevalni sistem. Paket vključuje torbico iz tkanine.

Atomic Count Jr otroška smučarska očala
30 € 24,70 €

Otroška smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Imajo cilindrične leče s širokim vidnim poljem in Antifog zaščito proti meglenju. Kompatibilne so z očali z dioptrijo zahvaljujoč tehnologiji OTG. Salomon Count Jr so opremljene s silikonskim trakom, ki jih ohranja na svojem mestu.

Atomic Count smučarska očala
100,90 € 83,01 €

Smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Imajo sferične leče s širokim vidnim poljem in Antifog zaščito proti meglenju. Kompatibilne so z očali z dioptrijo zahvaljujoč tehnologiji OTG. Salomon Count so opremljene s silikonskim trakom, ki jih ohranja na svojem mestu.

Salomon Aksium smučarska očala
50,30 € 41,17 €

Smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Imajo valjaste leče s širokim vidnim poljem. Kompatibilne so z očali z dioptrijo zahvaljujoč tehnologiji OTG. Salomon Aksium je opremljen s silikonskim trakom, ki jih ohranja na svojem mestu.

Salomon Juke otroška smučarska očala
38,60 € 34,84 €

Otroška smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Imajo valjaste leče s širokim vidnim poljem. Kompatibilne so z očali z dioptrijo zahvaljujoč tehnologiji OTG. Salomon Juke so opremljene s silikonskim trakom, ki jih ohranja na svojem mestu.

Salomon XT One Neon smučarska očala Yellow/Solar Blue
139,90 € 115,22 €

Smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB zaščito. Sferična leča z Max Vision za povečan vidni kot. Salomon XT One Neon Yellow/Solar Blue so opremljena s peno, ki odvaja vlago stran od obraza. Opremljene so s širokim silikonskim trakom.

Bliz Nova Matt smučarska očala Pink Brown w Blue Multi Cat.2 - 39168-FH
102,20 € 77,90 €

Smučarska očala z vgrajenimi luknjami, ki zagotavlja kompatibilnost z očali z dioptrijo. Opremljena so z dvojnim steklom z zaščito pred megljenjem ter zaščito pred UVA in UVB žarki. Bliz Nova Matt Pink Brown w Blue Multi Cat.2 – 39168-FH očala imajo dvojni silikonski pas a varno prilagajanje.

Bliz Nova Shiny smučarska očala White Brown w Red Multi Cat.3 - 39129-04
102,20 € 77,90 €

Smučarska očala z vgrajenimi luknjami, ki zagotavlja kompatibilnost z očali z dioptrijo. Opremljena so z dvojnim steklom z zaščito pred megljenjem ter zaščito pred UVA in UVB žarki. Bliz Nova Shiny White Brown w Red Multi Cat.3 – 39129–04 očala imajo dvojni silikonski pas a varno prilagajanje.

Relax Jet Sierra HTG61A smučarska očala
58,50 € 42,79 €

Smučarska očala imajo vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, Del očal je tudi nastavljiv trak proti drsenju. Relax Jet Sierra HTG61A smučarska očala zagotavljajo 100 % zaščito pred UV žarki.

Giro Index smučarska očala Adult Medium-28%
99,95 € 71,74 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Index je združljiv z očali na recept in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Atomic smučarska očala Revel S Stereo-36%
119,95 € 75,79 €

Odlična cena

Smučarska očala Revel S Stereo so vsestranska, manjša očala za zimske športne aktivnosti. Večplastna obdelava leč in sferična ukrivljenost omogočata neoviran pogled.

Bollé Nevada smučarska očala
89,90 €

Modna smučarska očala. Bollé Nevada imajo dvojno zračeno steklo, ki je odlično izolirano, hkrati pa zagotavlja visoko optično kakovost. Tehnologija Wide Field of View zagotavlja, da nikoli ne boste izgubili sledi o tem, kaj se dogaja okoli vas na pobočjih. Očala so posebej zasnovana tako, da zmanjšajo zamegljenost.

Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0
69,95 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Nedrseči trak zagotavlja, da očala ostanejo na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 je na voljo s tkanino.

Giro Boreal Futura AR40 smučarska očala-21%
34,95 € 27,59 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Boreal so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Grade otroška smučarska očala-28%
46,29 € 33,09 €

Odlična cena

Odlična otroška očala Giro Grade z zračenim steklom z Anti-fog površino proti zameglitvi. Udobno namestitev na obrazu zagotavlja dvoslojna pena z mikroflisom. Primerno za mlade ali odrasle z manjšim obrazom.

Atomic smučarska očala Revel S
89,89 € 74,44 €

Smučarska očala z zamenljivimi lečami in silikonsko plastjo na traku za boljši oprijem na čeladi. Primerna za osebe s srednje velikim obrazom.

Bliz Carver SR smučarska očala
66,05 € 50,92 €

Sferična smučarska očala s širokim vidnim poljem imajo na straneh okvirja skrite luknje in omogočajo uporabo z očali na dioptrijo. Imajo dvojne prezračevalne leče, ki zavirajo megljenje. Bliz Carver SR se prilagodijo obliki čelade zahvaljujoč dvojnemu jermenu.

Bliz Nova smučarska očala
97,42 € 65,99 €

Kakovostna smučarska očala. Bliz Nova imajo dvojne zrcalne leče, katera imajo zasnovo minimalnega megljenja. Udobje pri nošenj zagotavljajo 3 pasti pene z OTG zarezami za očala. 40 mm jermen s prilagodljivim oprijemom zagotavlja varno prileganje.

Blueprint leča BSG2 BLACK X
59,95 € 57,30 €

Dodatna leča za Blueprint smučarska očala BSG2 je primerna za sončno in delno oblačno vreme.

Giro Chico otroška smučarska očala-28%
32,78 € 23,44 €

Odlična cena

Otroška smučarska očala Giro Chico so opremljen z valjastim steklom. Steklo je prevlečeno z upravo Anti-fog, katera zmanjšuje megljenje. Udobje zagotavljajo dvojna obloga iz pene.

Giro Cruz smučarska očala-28%
49,95 € 35,84 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Cruz so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Moxie smučarska očala-29%
69,95 € 49,64 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Moxie so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Giro Gaze smučarska očala-29%
89,95 € 63,44 €

Odlična cena

Smučarska očala imajo Antifog zasnovo, katera preprečuje, da bi se okna zarosila. Za večje udobje sta na voljo dvoslojni oblazinjeni penasti podlogi z mikroflesom.
Giro Boreal so združljive z očali z dioptrijo in vsemi čeladami te blagovne znamke.

Relax Cross HTG44B smučarska očala
74,10 € 54,99 €

Smučarska očala imajo gibljiv vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, So kompatibilna z očali z dioptrijo. Relax Cross HTG44B smučarska očala zagotavlja 100 % zaščito pred UV žarki.

Smith Prophecy OTG smučarska očala, zelena / črna
124,99 € 97,17 €

Smith Prophecy OTG smučarska očala so vrhunski izdelek za smučanje in deskanje v vseh vremenskih pogojih. Ponašajo se z najsodobnejšo ChromaPop in TLT tehnologijo ter razširjenim vidnim poljem.