Najdeno: 99

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Salomon fantovska smučarska očala Juke Blue Pop/Univ., univerzalna Mid Blue NS
38,09 €

28,10 €

Zadnji kos!

Stilsko dovršene mladinska smučarska očala. Salomon Juke Blue Pop/Univ. fantovska smučarska očala, univerzalna Mid Blue NS smučarska očala razpolagajo s cilindričnim vizirjem s zaščito Anti-scratch in filtrom, ki ujame 100 % UV žarkov. Očala zagotavljajo visoko stopnjo udobja zahvaljujoč obdelavi iz hipoalergene pene.


Bollé smučarska očala Nevada
116,91 €

105,21 €

Novo

Modna smučarska očala. Bollé Nevada imajo dvojno zračeno steklo, ki je odlično izolirano, hkrati pa zagotavlja visoko optično kakovost. Tehnologija Wide Field of View zagotavlja, da nikoli ne boste izgubili sledi o tem, kaj se dogaja okoli vas na pobočjih. Očala so posebej zasnovana tako, da zmanjšajo zamegljenost.


Bollé smučarska očala Schuss
62,16 €

58,27 €

Novo

Smučarska očala s filtrom kategorije št. 3 imajo patentirane šipe in okvir Antifog proti pretiranemu meglenju. Dvojna zasteklenitev zagotavlja boljše tesnjenje in zaščito pred sončno svetlobo. Bollé Schuss so združljive z večino smučarskih čelad.


Bollé smučarska očala Rocket
38,84 €

33 €

Novo

Smučarska očala za otroke s filtrom kategorije št. 2 imajo patentirane odprtine, ki preprečujejo prekomerno megljenje. Imajo 100% UVA in UVB filter, katera ščitita oči pred sončnimi žarki. Bollé Rocket so primerne za otroke od 6 let in so kompatibilne z večino smučarskih čelad.


Oakley smučarska očala Canopy w/ Prizm Rose
151,03 €

109,70 €

Smučarska očala s tehnologijo Prizm, ki dramatično izboljšajo kontrast in vidljivost v snegu in vam omogočajo, da se vozite z večjim zaupanjem ter ob enem obvladujete .široko paleto svetlobnih pogojev. Oakley Canopy w/ Prizm Rose razpolagajo s širokim vidnim poljem in so primerna tudi za očala z dioptrijo.


Atomic smučarska očala Count Stereo
115,03 €

84,10 €

Visoko kakovostna smučarska očala so idealna za ljubitelje smučanja na gorah. Atomic Count Stereo očala imajo dvojno sferično steklo z ogledalom. Velika prednost prinaša OTG obdelava leč, ki omogočajo udobno uporabo tudi če nosite dioptijska očala.


Oakley smučarska očala Canopy Sharkskin Port w/ Prizm Rose
151,03 €

109,70 €

Smučarska očala s tehnologijo Prizm, ki dramatično izboljšajo kontrast in vidljivost v snegu in vam omogočajo, da se vozite z večjim zaupanjem ter ob enem obvladujete .široko paleto svetlobnih pogojev. Canopy Sharkskin Port w/ Prizm Rose razpolagajo s širokim vidnim poljem in so primerna tudi za očala z dioptrijo.


Salomon smučarska očala Cosmic Sigma Stone/Uni Skyblue NS
138,40 €

102 €

Kakovostna smučarska očala. Salomon Cosmic Sigma Stone/Uni Skyblue NS so opremljena s tehnologijo Sigma Lens, ki omogočajo, da bolje vidite nepravilnosti terena. Tanek okvir v kombinaciji s Max Vision omogoča širok zorni kot za boljši pregled o dogajanju na pobočju.


Westige smučarska očala CONY
42,67 €

14,20 €

Izjemna smučarska očala CONY brez okvirja in vizirja zagotavljajo popoln pogled tudi na straneh. Možnost nastavitve proti megljenjem HT22.  UV 400 CE Prepustnost vizirja S3 (8–18%) Uporaba: delno jasno, sončno


Alpina smučarska očala Pheos QVMM Black Matt
194,81 €

149,40 €

Smučarska očala s tehnologijo MultiMirror, ki zaradi zrcalnega učinka omogoča boljšo zaščito pred sončno svetlobo. Alpina Pheos QMM Black Matt zaradi svojih polariziranih leč filtrirajo bleščanje svetlobe, vode in snega ter zagotavljajo vedno jasen pogled z visokim kontrastom. Ne samo, da ozek okvir očal izgleda zelo dobro, ampak tudi prispeva k širokemu vidnemu polju.


Alpina smučarska očala Pheos QMM Black Matt
175,29 €

132,80 €

Smučarska očala s tehnologijo MultiMirror, ki zaradi zrcalnega učinka omogočajo boljšo zaščito pred sončno svetlobo. Alpina Pheos QMM Black Matt zaradi svojih polariziranih leč filtrirajo bleščanje svetlobe, vode in snega ter zagotavljajo vedno jasen pogled z visokim kontrastom. Ne samo, da ozek okvir očal izgleda zelo dobro, ampak tudi prispeva k širokemu vidnemu polju.


Alpina smučarska očala Big Horn MM-26%
126,63 €

92,68 €

Odlična cena

Alpina Big Horn MM smučarska očala s sistemom Multi Mirror in minimalistično zasnovo okvirja, ponujajo optimalno vidno polje.


Alpina smučarska očala Scarabeo MM-23%
109,95 €

84,24 €

Odlična cena

Alpina smučarska očala Scarabeo MM z Multi Mirror tehnologijo in posebnim prezračevalnim sistemom, ki preprečuje meglenje.


Atomic smučarska očala Revel S-25%
89,89 €

66,93 €

Odlična cena

Smučarska očala z zamenljivimi lečami in silikonsko plastjo na traku za boljši oprijem na čeladi. Primerna za osebe s srednje velikim obrazom.


Atomic smučarska očala Revel S Stereo-36%
119,95 €

75,79 €

Odlična cena

Smučarska očala Revel S Stereo so vsestranska, manjša očala za zimske športne aktivnosti. Večplastna obdelava leč in sferična ukrivljenost omogočata neoviran pogled.


Giro smučarska očala Balance-30%
149,95 €

104,88 €

Odlična cena

Kakovostna in elegantna smučarska očala Balance blagovne znamke Giro so izdelane iz skrbno izbranih materialov, so privlačno oblikovane ter vsebujejo nepogrešljive tehnološke izboljšave, ki omogočajo neovirano smučanje ali deskanje v vseh vremenskih pogojih.


Alpina smučarska očala Big Horn QVMM Black Matt
193,43 €

148,60 €

Smučarska očala s sistemom Quattroflex in Varioflex za največjo zaščito in udobje vaših oči pri smučanju. Alpina Big Horn QVMM Black Matt zaradi minimalističnega okvirja ponuja ne le optimalno širino vidnega kota, ampak tudi sodoben izgled. Zahvaljujoč nedrseči podlagi na notranji strani pasu očal se le-te dobro držijo na smučarski čeladi.


Alpina smučarska očala Scarabeo JR DH
35,10 €

28 €

Kakovostna in elegantna smučarska očala. Alpina Scarabeo JR DH razpolaga z oranžno lečo Hicon, ki poudarja kontrast in s posebnim zračnim sistemom, ki zmanjšuje zamegljenost leč. Za največje udobje so očala oblazinjena in opremljena s trakom, ki ne drsi. Tehnologiji Doublefex in Thermoblock izboljšujejo izolacijske lastnosti in ščitijo pred mrazom. Očala se popolnoma prilegajo čeladi in se zaradi svoje konstrukcije prilegajo tudi čez očala z dioptrijo


Alpina smučarska očala Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue
97,21 €

73,60 €

Sodobna smučarska očala, ki se popolnoma prilegajo čeladi in so primerna tudi za očala z dioptrijo. Alpina Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue razpolagajo s tehnologijo Multi Mirror, ki zagotavlja večjo zaščito pred škodljivo sončno svetlobo. Udobje je zagotovljeno z mehkim oblazinjenjem in praktičnim trakom, ki ne drsi. Očala so opremljena s sistemom za večje prezračevanje in s tehnologijami Doubleflex in Thermoblock, ki zagotavljajo večjo izolacijo in zaščito pred mrazom.


Atomic smučarska očala Revent L Fdl Black NS
98,10 €

70,30 €

Kakovostna smučarska očala. Atomic Revent L Fdl Black NS ima posebej obdelana stekla proti zameglitvi in FDL tehnologijo dvojnega stekla, ki zagotavljajo širše vidno polje za boljši pogled. Očala Flash omogočajo večjo vidljivost tudi v slabših pogojih.


Atomic smučarska očala Savor Jr Berry/Pink NS, roza
29,25 €

21,50 €

Udobna otroška smučarska očala. Atomic Savor Jr Berry/Pink NS so očala z zrcalno plastjo in cilindrično krivino, ki zagotavlja odlično vidljivost. Smučarska očala lahko nosite kljub dioptrijskim očalom.


Salomon otroška smučarska očala Trigger Black/Univ. Mid Red NS
57,32 €

40,70 €

Modna otroška smučarska očala. Salomon Trigger Black/Univ. Mid Red NS navdušujejo s svojo barvno kombinacijo in modernim dizajnom. Očala razpolagajo s cilindričnim vizirjem s zaščito Anti-scratch in filtrom UV žarkov. Udobje zagotavlja oblazinjena dvoslojna pena.


Salomon smučarska očala Cosmic Matador/Univ.Mid Red NS
99,85 €

70,20 €

Čudovite smučarske očala z lečami za očala z dioptrijo. Salomon Cosmic Matador/Univ.Mid Red NS so opremljene z jasno optiko, ki se zaradi sistem Airflow nikoli ne meglijo. Tanek okvir očal in tehnologija dvojnega stekla omogoča izjemno širok zorni kot.


Salomon smučarska očala Xt One Access Bk/Univ.T.Orange NS
115,27 €

86,30 €

Visoko kakovostna smučarska očala. Salomon Xt One Access Bk/Univ.T.Orange NS odlikuje sistem Custom I.D. Fit, zaradi katerega se očala natančno prilagodijo vsaki obliki obraza in se vam zato odlično podajo. Očala so opremljena z vezirjem, ki ima integriran filter za absorbiranje UV žarkov.


Bollé smučarska očala Carve Vermilllon Gun
49,95 €

44,95 €

Kakovostna smučarska očala Bolle Carve Vermillon Gun z dvojnimi stekli se ponašajo s P8O+ slojem za preprečevanje rošenja. Zaznamuje jih Carbo-Glas steklo za zaščito pred nastankom prask. Prednost očal je Flow-Tech sistem zračenja v okvirju.


Alpina smučarska očala Big Horn MM Black white, bela
115,99 €

88,40 €

Trenutno ni na zalogi

Smučarska očala s sistemom Multi Mirror, ki s svojim učinkom ogledala zagotavljajo še boljšo zaščito pred sončnimi žarki. Alpina Big Horn MM Black white imajo minimalističen okvir, zaradi katerega ne ponujajo le največjo širino vidnega polja, ampak tudi odlično izgledajo. Jasen panoramski pogled je zaradi sferičnih leč očal še dodatno podkrepljen.


Oakley smučarska očala O Frame 2.0 XM Camo Vine Night w/Fire Iridium&Persimmon
90,50 €

65,50 €

Trenutno ni na zalogi

Smučarska očala v ikoničnem Oakley dizajnu, ki je narejen s popolnim udobjem in optično zmogljivostjo. Oakley O Frame 2.0 XM Camo Vine Night w/Fire Iridium&Persimmon očala imajo široke leče ki vam nudijo več kot zadovoljiv pogled s strani in so opremljene z zaščito proti megli, ki prav tako preprečuje rošenje leč na notranji strani.


Giro smučarska očala Index-28%
99,95 €

71,74 €

Trenutno ni na zalogi

Kakovostna in elegantna smučarska očala Index OTG blagovne znamke Giro so izdelane iz skrbno izbranih materialov, so privlačno oblikovane ter vsebujejo nepogrešljive tehnološke izboljšave, ki omogočajo neovirano smučanje ali deskanje v vseh vremenskih pogojih.


Giro smučarska očala Scan, bela-29%
69,95 €

49,64 €

Trenutno ni na zalogi

Kakovostna in elegantna smučarska očala Scan blagovne znamke Giro so izdelana iz skrbno izbranih materialov, so privlačno oblikovana ter vsebujejo nepogrešljive tehnološke izboljšave, ki omogočajo neovirano smučanje ali deskanje v vseh vremenskih pogojih.


Alpina smučarska očala Granby QVMM Black Matt
193,43 €

146,30 €

Trenutno ni na zalogi

Smučarska očala s sistemom Quattroflex in Varioflex za največjo zaščito in udobje vaših oči pri smučanju. Alpina Granby QVMM Black Matt zaradi minimalističnega okvirja ponuja ne le optimalno širino vidnega kota, ampak tudi sodoben izgled. Zahvaljujoč nedrseči podlagi na notranji strani pasu očal se le-te dobro držijo na smučarski čeladi.