iRobot Roomba j7158 robotski sesalnik

iRobot Roomba j7158 robotski sesalnik

Številka: 3260369
Robotski sesalnik Roomba j7158 poskrbi za zanesljivo in temeljito čiščenje vseh vrst tal. Opremljen s tristopenjskim sistemom čiščenja, ki vključuje dvojni gumijasti krtači za različne površine, ščetko za pometanje robov ter visoko moč sesanja Power-Lifting. Ima tudi napredno navigacijo PrecisionVision za prepoznavanje ovir, zahvaljujoč HEPA 13 filtru pa je idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov. Celoten opis
539,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 4 artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 3260369

Predstavitev

iRobot Roomba j7158


Ključne lastnosti

 • Konec dneva lahko v vašem življenju pustite za seboj vse vrste zapletov: Ovire, kot so polnilni kabli in »presenečenja« hišnih ljubljenčkov več ne ovirajo robotskega sesalnika Roomba® j7/j7+, da dokonča svoje delo, saj sesalnik uporablja navigacijo PrecisionVision za odziv na stanje v vašem domu v realnem času.
 • Če želite, da za vas opravi celotno delo: Zmogljiv 3-stopenjski čistilni sistem Roomba® j7 vsebuje 10-krat močnejše sesanje Power-Lifting Suction*, krtačo za pometanje robov, ki sesa po robovih in vogalih, ter dvojne krtače iz gume za različne vrste površin, ki se upogibajo, da se prilagodijo različnim vrstam tal in se ne zapletajo z dlako hišnih ljubljenčkov.
 • Kolikokrat ste zjutraj tekli skozi vrata, ko ste nenadoma zagledali umazanijo, kot so drobtine pod kuhinjsko mizo? Nočete se kasneje vrniti domov k takšnemu stanju. Preprosto uporabite aplikacijo iRobot Home ali svoj glasovni pomočnik*, da naročite svojemu robotskemu sesalniku Roomba® j7, da to mesto takoj očisti in to tudi zares stori.
 • Patentirana tehnologija Dirt Detect ™. Omogoča robotskemu sesalniku Roomba® j7, da zazna bolj umazana območja vašega doma in jih temeljiteje očisti.
 • Uživajte v brezhibnem čiščenju doma: Robotski sesalnik Roomba® j7 se uči stanja vašega doma in vaših rutin, da se lahko prilagodi vašemu življenjskemu slogu.
 • Odmislite sesanje s prilagojenimi predlogi za čiščenje robotskega sesalnika Roomba® j7: Poganja ga edinstvena inteligenca iRobot Genius, ki spoznava vaš dom, vaše navade in vaše rutine.
 • Čiščenje je vedno končano: Če se baterija izprazni, se robotski sesalnik Roomba® j7 vrne na svojo bazo, tam se napolni, nato pa nadaljuje tam, kjer je pred tem končal.
 • Z več uporabe se čiščenje robotskega sesalnika Roomba® j7/j7+ v vašem domu izboljšuje: Zahvaljujoč iRobot Genius se robotski sesalnik Roomba® j7/j7+ izogne nevarnostim, kot so polnilni kabli, saj ko jih z uporabo PrecisionVision Navigation prvič opazi, vam pošlje fotografijo, tako da mu lahko poveste, kako naj se v prihodnosti izogne oviri ali pa mu naročite, naj jo očisti.

iRobot® Roomba® i7158 – Nauči se vašega doma. Vklopi se v vaše življenje

iRobot® Roomba® j7 (j7158), odlično opravi svoje delo, tako da lahko vi kar najbolje izkoristite vsak prosti trenutek

Robotski sesalnik iRobot® Roomba® j7 z dvojnima gumijastima krtačama za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Se nauči, mapira in se prilagaja vašemu domu – Odkrivanje in izogibanje predmetom – Čiščenje po predmetu – Prilagojeni predlogi – Glasovni pomočnik in kompatibilnost Imprint Link. Pripravite se na robotski sesalnik, na katerega se lahko zanesete, da bo opravil svoje delo. Robotski sesalnik Roomba® j7 ima 10-krat večjo moč sesanja* in ima edinstveno inteligenco, da se izogne kablom in odpadkom hišnih ljubljenčkov. Razume tudi trenutke, ko ste doma in letne čase, ko bo morda potrebno dodatno čiščenje.

*V primerjavi s čistilnim sistemom serije Roomba® 600.


Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

Čisti, ko, kjer in kot vi želite

Ta robot ima le eno poslanstvo: odlično opraviti svoje delo

Vaše sanje o čistem domu skozi nemirni ritem vsakdanjika in vedno spreminjajočih se urnikov niso več le sanje. Robotski sesalnik Roomba® j7/j7+ uporablja navigacijo PrecisionVision za navigacijo po vašem domu in čiščenje drobtin od večerje pod mizo, filmskih kokic, ki so zgrešile vaša usta, pasje dlake in vsakodnevno umazanijo in prah – vse očisti zanesljivo in temeljito.


Izboljšana inteligenca, ustvarjena za čiščenje po vaših željah

Vaš dom dobi pozornost, ki jo potrebuje, saj Roomba® j7 robotski sesalnik namerno in logično čisti v urejenih vrstah. Robotski sesalnik Roomba® j7 uporablja navigacijo PrecisionVision za prepoznavanje in izogibanje oviram, kot so »potičke« hišnih ljubljenčkov in polnilni kabli, zato se boste še vedno lahko vrnili v očiščene sobe, ko bo robotski sesalnik Roomba® j7 opravil svoje delo, tudi v najbolj hektičnih dneh. Ne nauči se le sheme vašega doma; nanjo reagira v realnem času, da lahko opravi delo v celoti.

V trenutku posesa umazanijo

Majhen prah? Večje usedline? Ni težav

Združuje moč, natančnost in zmogljivost

Številne podrobnosti vašega doma si zaslužijo posebne lastnosti čiščenja, ki so namenjene le njim. Svoj dom lahko ohranjate brezhibno čist s 3-stopenjskim čistilnim sistemom, ki uporablja dvojne večnamenske gumijaste ščetke za odstranjevanje prahu, umazanije in dlake hišnih ljubljenčkov na različnih vrstah tal, ščetko za pometanje robov in vogalov ter 10-krat večjo moč Power-Lifting sesanja*, ki posesa trdovratno umazanijo in madeže. In za dodatno raven čistoče vam je na voljo tehnologija Imprint® Link, ki jo nudi samo iRobot, ta pa robotu Braava jet® m6 pove, naj začne s čiščenjem po tem, ko je robotski vakuum Roomba® j7 končal s sesanjem.


On čisti, vi nadaljujete s svojim delom

Kolikokrat ste zjutraj tekli skozi vrata, ko ste nenadoma zagledali umazanijo, kot so drobtine pod kuhinjsko mizo? Nočete se kasneje vrniti domov k takšnemu stanju. Preprosto uporabite aplikacijo iRobot Home ali svoj glasovni pomočnik*, da naročite svojemu robotskemu sesalniku Roomba® j7, da to mesto takoj očisti in to tudi zares stori.
 

 • Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Vodi jih resna pametna tehnologija

Ne dovolite, da nered zaplete vaš urnik

Čiščenje ne bo motilo vašega življenja, ker se robotski sesalnik Roomba® j7 nauči vaših navad, da vam ponudi prilagojene urnike, ker celo predlaga dodatno čiščenje, kadar je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. Integriran glasovni pomočnik pa vam omogoča, da zaženete opravilo samo s pomočjo vašega glasu.*
 

 • Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka družbe Google LLC.

Pridite domov v čist dom

Uživajte v bolj urejenem domu s čiščenjem iz zakulisja s strani robotskega sesalnika Roomba® j7, ki ga poganja iRobot Genius. Ta tehnologija uporablja storitve geolokacije na vašem telefonu, da razume, kdaj ste zunaj hiše, in opravi čiščenje, ko ste odsotni.

Postaja vedno pametnejši

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Gre tja, kjer je to potrebno in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno

Roomba® j7 Robot Vacuum bo odkril prah, in ga očistil. Tehnologija reaktivnega senzorja Roomba® sesalniku pove, kam ne sme zaiti, kar pomeni, da se manj zatika ob pohištvo in bolje ve, kam naj gre. In samo iRobot ponuja tehnologijo Dirt Detect ™, ki se osredotoča na bolj umazana mesta, kot so najbolj umazana območja v vašem domu.


Vpraša vas, kaj naj stori in si zapomni, kaj mu poveste

Svojo izkušnjo čiščenja popeljite na višjo raven z robotom, ki se izboljšuje s tem, ko ga uporabljate. Robotski sesalnik Roomba® j7 poganja iRobot Genius, tako da lahko svojega robota nastavite za čiščenje, ko sami niste doma. Med čiščenjem pošilja slike ovir, na primer polnilnih kablov, na katere naleti neposredno v vašo aplikacijo. To zagotavlja, da poznate kakršno koli oviro ali nevarnosti, kot so odpadki hišnih ljubljenčkov v vašem domu, prav tako pa mu lahko posredujete povratne informacije o tem, kako naj robotski sesalnik Roomba® j7 v prihodnje te ovire obvlada. Lahko ste mirni in prepričani, da na vseh stopnjah uporabljamo le najvišje varnostne standarde s šifriranjem in vam dajemo popoln nadzor nad vašim čiščenjem in podatki.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Kakovost, ki traja. Inteligenca, ki raste.

Vaš robot nikoli ne preneha postajati pametnejši, saj zahvaljujoč iRobot Genius nenehno prejema inovacije v svojo programsko opremo z najnovejšo tehnologijo in revolucionarnimi funkcijami.


Sanjska ekipa za čiščenje

Izbrišite sesanje in brisanje s svojega seznama opravil – oboje naenkrat. S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® j7 in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Naj bo vaš dom čist in vaši podatki varni

Stranke iRobot že več kot 30 let sprejemajo naše robote v svoje domove, da jim ti zagotavljajo varno in učinkovito čiščenje. Naše spoštovanje do vašega osebnega prostora sega od fizičnega do virtualnega z uporabo najvišjih standardov varnosti podatkov: iRobot vedno uporablja najvišje standarde šifriranja podatkov, ki jih podpira naša obljuba, da bodo vaši podatki ostali varni – z uporabo podatkov vam omogočamo boljšo izkušnjo in svojemu robotu lahko pomagate kar najbolje delovati.*
 

 • Naša zavezanost do varnosti vaših podatkov je iRobot pridobila zaupanja vreden certifikat TUV.**

Obseg dobave

 • 1 x Roomba® j7158
 • 1 x polnilna postaja Home Base®
 • 1 x napajalni kabel
 • 1 x dodatni filter
 • 1 x dodatna stranska krtača

Tehnične podrobnosti

Wi-Fi povezljiv z aplikacijo iRobot Home
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa Premium
Stranska krtača pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava avtomatska I dvojni čistilni krtači
Dirt Detect® da
Filter HEPA 13 – Zadrži do 99 % vsega prahu v velikosti do 1 mikrona
Košek AeroForce I pralen
Navigacija Imprint Smart
Ročaj za nošenje ne
Gumbi na nadzorni plošči robota CLEAN I DOCK I SPOT – Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje
LED zaslon indikatorji za DirtDetect, napake, WiFi, baterijo
Pragovi prevozi pragove, preproge do 2 cm
Višina roba 8,7 cm
Čas delovanja celotno nadstropje
Čas polnjenja do 3 ure
Baterija Li-Ion

Garancija: 2 leti