Določi parametre
iRobot filter AeroVac za Roombo serije 700, trojno pakiranje iRobot filter AeroVac za Roombo serije 700, trojno pakiranje
iRobot filter AeroVac za Roombo serije 700, trojno pakiranje

Filter AeroVac za robotske sesalnike Roombo serije 700.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
iRobot Robotski sesalnik Roomba i7 iRobot filter AeroVac za Roombo serije 700, trojno pakiranje
iRobot Robotski sesalnik Roomba i7

Robotski sesalnik z edinstvenim navigacijskim sistemom iAdapt 3.0 z inteligentnim kartiranjem Odtis. Irobot Roomba i7 je opremljena s tehnologijo avtomatskega praznjenja zbiralne košare v čistilni postaji. Upravljajte sesalnik prek aplikacije iRobot HOME.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
iRobot Roomba i7+ (i7558) robotski sesalnik iRobot filter AeroVac za Roombo serije 700, trojno pakiranje
iRobot Roomba i7+ (i7558) robotski sesalnik

iRobot Roomba i7+ (i7558) z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste
iRobot vrečke za smeti za Roomba i7+, 3 kosi iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn
iRobot vrečke za smeti za Roomba i7+, 3 kosi

Pakiranje vsebuje 3 vrečke za sesalnik iRobot Roomba i7+.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn
iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn

iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, ki sesa in briše, s samodejno polnilno postajo Clean Base®, filtrom HEPA 13, tehnologijo Wi-Fi, LED zaslonom in zmogljivo Li-Ion baterijo, ki vam z enim polnjenjem omogoča 3 ure delovanja.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
iRobot Roomba j7+ robotski sesalnik (j7558) iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn
iRobot Roomba j7+ robotski sesalnik (j7558)

Robotski sesalnik Roomba j7+ poskrbi za zanesljivo in temeljito čiščenje vseh vrst tal. Opremljen s tristopenjskim sistemom čiščenja, ki vključuje dvojni gumijasti krtači za različne površine, ščetko za pometanje robov ter visoko moč sesanja Power-Lifting. Ima tudi napredno navigacijo PrecisionVision za prepoznavanje ovir, zahvaljujoč HEPA 13 filtru pa je idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov. Priložena je polnilna postaja s samodejnim praznjenjem, po zaslugi katere lahko pozabite na sesanje za več mesecev.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste
iRobot Roomba j7158 robotski sesalnik iRobot Roomba i7+ (i7550) robotski sesalnik
iRobot Roomba j7158 robotski sesalnik

Robotski sesalnik Roomba j7158 poskrbi za zanesljivo in temeljito čiščenje vseh vrst tal. Opremljen s tristopenjskim sistemom čiščenja, ki vključuje dvojni gumijasti krtači za različne površine, ščetko za pometanje robov ter visoko moč sesanja Power-Lifting. Ima tudi napredno navigacijo PrecisionVision za prepoznavanje ovir, zahvaljujoč HEPA 13 filtru pa je idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
Odlična cena
iRobot Roomba i7+ (i7550) robotski sesalnik iRobot Roomba i7+ (i7550) robotski sesalnik
iRobot Roomba i7+ (i7550) robotski sesalnik

iRobot Roomba i7+ (i7550) z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Idealno za hišne ljubljenčke – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
Odlična cena
iRobot Roomba s9+ robotski sesalnik iRobot Roomba i7+ (i7550) robotski sesalnik
iRobot Roomba s9+ robotski sesalnik

iRobot Roomba s9+ z WiFi povezan robotski sesalnik s tehnologijo PerfectEdge® s kotno krtačo in širšimi gumijastimi krtačami za dvigovanje umazanije za različne površine – Povečana moč – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste
iRobot Roomba Combo R1138 robotski sesalnik iRobot Roomba Combo R1138 robotski sesalnik
iRobot Roomba Combo R1138 robotski sesalnik

iRobot Roomba Combo R1138 robotski sesalnik, ki sesa in briše, je primeren za vse tipe površin ponaša se s tehnologijo Wi-Fi, LED zaslonom in zmogljivo Ni-MH baterijo, ki vam z enim polnjenjem omogoča 2 uri delovanja. Sesalnik na podlagi vaših navad prilagaja prilagaja predloge, ki vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času. Združljiv je z glasovnimi asistenti Google, Alexa in Siri ter povezljiv z aplikacijo iRobot Home.

na voljo predvidoma: DANES

Mimovrste
iRobot Roomba i1158 robotski sesalnik iRobot Roomba Combo R1138 robotski sesalnik
iRobot Roomba i1158 robotski sesalnik

Robotski sesalnik iRobot Roomba i1158 je primeren za vse tipe površin, idealen pa je tudi za sesanje dlak hišnih ljubljenčkov. Sesalnik na podlagi vaših navad prilagaja prilagaja predloge, ki vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času. Združljiv je z glasovnimi asistenti Google, Alexa in Siri ter povezljiv z aplikacijo iRobot Home.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste
iRobot Roomba Combo J7 robotski sesalnik iRobot Roomba Combo R1138 robotski sesalnik
iRobot Roomba Combo J7 robotski sesalnik

iRobot Roomba Combo J7 robotski sesalnik, ki sesa in briše, s filtrom HEPA 13, tehnologijo Wi-Fi, LED zaslonom in zmogljivo Li-Ion baterijo, ki vam z enim polnjenjem omogoča 3 ure delovanja.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Mimovrste