Pobarvanka za odrasle - živali

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Naša številka: 907309

Pobarvanka za odrasle - živali

Pobarvanka za odrasle s 23 čudovitimi pobarvankami z motivi živali. Pobarvanke za odrasle so v hipu osvojile svet. Znano je, da barvanje pomirja, sprošča in odganja stres. Celoten opis

7
5 1

7 € vključno z DDV

Naša številka: 907309

Predstavitev

Opis artikla

BLAGODEJNI UČINKI BARVANJA POBARVANK:

Če se vam nemara zdi, da je barvanje pobarvank rezervirano samo za otroke, se motite. Pobarvanke za odrasle že dolgo niso samo modna muha – vse več se namreč piše tudi o blagodejnih učinkih takšnega ustvarjanja. Po mnenju terapevtov in zadovoljnih uporabnikov naj bi barvanje vzorčkov zmanjševalo občutek tesnobe in napetosti. Prav tako naj bi s tem urili koncentracijo.

Barvanje naj bi bilo ravno dovolj zahtevno, da ste pozorni, a ne toliko, da ob tem ne bi mogli klepetati, na primer s še eno ali dvema navdušenima ustvarjalkama. Z barvanjem množice vzorcev in geometrijskih likov boste krepili tudi finomotoriko, predstavo in kreativnost, ob tem pa se še neznansko zabavali. Da je tovrstno ustvarjanje v svetu in pri nas resnično priljubljeno, dokazuje tudi dejstvo, da je samo na Amazonu mogoče najti več kot 2000 tovrstnih naslovov, zanimanje zanje pa še kar ne pojenja.

Zelo verjetno igra pri barvanju pobarvank veliko vlogo tudi nostalgija – vsi se namreč zelo radi vračamo v brezskrbne otroške dni.

Lastnosti knjige:

  • Založnik: Svet Print
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 23
  • Dimenzije: 21 × 30 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst slikanice
Vezanje mehka
Leto izdaje 2017
ISBN 3830063701050
Število strani 23