Steve Smallman: Poseben Gost
15,66 €

Zadnji kos!

Zebra je zelo vznemirjena, ko prejme vabilo na zabavo od leva, kralja džungle! Toda zebrini pravi prijatelj slon posumi, da ni vse tako, kot se zdi…

Živali v džungli
9,99 € 5,21 €

S pomočjo slikanice bodo vaši otroci spoznali katere živali se potikajo po džungli.

Andreja Peklar: Luna in jaz
17,67 €

Andreja Peklar, avtorica večkrat nagrajene slikanice o velikem ptiču Ferdu, nam tokrat pripoveduje zgodbo o nenavadnem prijateljstvu med luno in deklico. V svoji nadvse poetični, čarobni in nežni slikanici ‚Luna in jaz‘ nas opozarja na drobne čudeže narave.

Andrea Peterlik Huseinović: Vihravi Jan
15,90 € 15,48 €

Slikanica o prijaznem, razigranem in veselem dečku, ki se kot veliko drugih otrok srečuje z vse bolj prisotnimi težavami vsakdanjega življenja.

Chieri Uegaki: Hana Hašimoto
21,92 €

Šesta violina

Chieri Uegaki, nadarjeni glasbenici in pisateljici, je zgodbo o Hani navdihnil spomin na dedka, violinista, in na drugega dedka, ki se je navduševal nad kresnicami.

Eva Š. Maurer: Miha ... in krava in trava, trda
17 € 16,54 €

Miha … in krava in trava je tretja slikanica v seriji. Spremlja „več kot dve leti“ starega junaka, ki v toplem družinskem okolju doživlja drobne pustolovščine.

Kašmir Huseinović: Letni časi
14,90 € 14,49 €

Poznamo štiri letne čase. To so pomlad, poletje, jesen in zima. V tej poučni slikanici skozi letne čase spoznaj veselo dogajanje v naravi in običaje, ki jih ljudje počnemo.

Aaron Blabey: Živa Žganec
19,77 €

Spoznajte navihano Živo Žganec in njene zabavne dogodivščine! Slikanica je del Gugalnice: zbirke najboljših slikanic.

Alf Proysen: Čajna ženička
20,82 €

Mala ženička ima skrivnost – tu in tam se nenapovedano zelo pomanjša, velika je le še kot čajna žlička.

Alja Furlan: Tri sestre
20,92 €

V pravljici se med seboj prepletata resničnost avtorice, in sicer tri pomembne ženske njenega otroštva, ter univerzalen domišljijski svet, ki je vsem blizu.

Antje Damm: Obisk
23 €

Avtorica Antje Damm je za Obisk prejela nagrado leipziški bralni kompas 2015! Elza je prestrašena in osamljena. Boji se pajkov, ljudi in celo dreves. Zato je ves čas doma in nikomur ne odpre vrat. Ni čudno, da je njen svet siv in pust. Nekega dne pa Elzo obišče Emil, mali radovednež, ki spremni vse!

Ashley Spires: Popolni izum
23 €

‚Popolni izum‘ je duhovita zgodba s katero se lahko poistovetijo tako otroci kot odrasli. Uči nas marljivosti, potrpežljivosti in vztrajnosti. Svetuje nam, kako premagati obup, pomiriti jezo in najti kompromis.

Barđur Oskarsson: Drevo
22,97 €

Slikanica Drevo očara s posebnim slogom in humorjem, s svojevrstnim pogledom na svet in z brezmejno otroško domišljijo.