Kis Black Box škatla za shranjevanje M, črna
10,10 € 7,80 €

Kis Black Box M je praktična in univerzalna škatla, ki jo lahko uporabljate doma, kot tudi v delavnici. Ta škatla v črni barvi je narejena iz trpežne, vendar lahke plastike in ima zaporni pokrov. Prostornina škatle je 48 litrov.

Kis Scuba box L shranjevalna škatla, črna/modra
23,40 € 17,50 €

Kis Scuba box L modro/črna, je praktična in vsestranska škatla za shranjevanje, primerna za domačo uporabo. Ta plastična škatla je opremljena s pokrovom s sponkami, ki omogoča trdno in zanesljivo zapiranje. Prenos škatle je olajšan s kolesi in stranskimi ročaji. Škatla je zasnovana v črni barvi, je enostavna za čiščenje in ima 74 l prostornine. Zahvaljujoč kakovostni in trpežni izdelavi bo odlično služila tako v domu, kot tudi v delavnici ali garaži.

Kis Black Box škatla za shranjevanje L, črna
11,70 € 7,80 €

Kis Black Box L je praktična in univerzalna škatla, ki jo lahko uporabljate doma, kot tudi v delavnici. Ta škatla v črni barvi je narejena iz trpežne, vendar lahke plastike in ima zaporni pokrov. Prostornina škatle je 57 litrov.

Kis Scuba box L shranjevalna škatla, bela/modra
23,40 € 17,50 €

Kis Scuba box L modro/bela, je praktična in vsestranska škatla za shranjevanje, primerna za domačo uporabo. Ta plastična škatla je opremljena s pokrovom s sponkami, ki omogočajo trdno in zanesljivo hermetično zapiranje. Prenos škatle je olajšan s kolesi in stranskimi ročaji. Škatla je zasnovana v beli barvi, je enostavna za čiščenje in ima 74 l prostornine. Zahvaljujoč kakovostni in trpežni izdelavi bo odlično služila tako v domu, kot tudi v delavnici ali garaži.