Gabriella Salvete Nude senčila za senčila 12,5 g

Gabriella Salvete Nude senčila za senčila 12,5 g

Številka: 100031219060
Partnerska prodaja
Paleta šestih dolgo obstojnih stisnjenih senčil, ki združujejo mat in svetleče odtenke, odlično poudari in podčrta vaše oko. Svilnata tekstura zagotavlja naravno pokritost. Za dramatičen rezultat in zadimljen učinek oči nanesite suh za žametni videz ali moker. Celoten opis
7,40 €
Vključno z DDV
5,60 €
-24%
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.10. - 23.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100031219060

Predstavitev

Paleta šestih dolgo obstojnih stisnjenih senčil, ki združujejo mat in svetleče odtenke, odlično poudari in podčrta vaše oko. Svilnata tekstura zagotavlja naravno pokritost. Za dramatičen rezultat in zadimljen učinek oči nanesite suh za žametni videz ali moker.

Paleta Nude je sestavljena iz nevtralnih bež odtenkov do rjavih tonov, tako mat kot svetleč, za naraven videz v vsaki situaciji.

Značilnosti:

  • paleta senčil za oči,
  • v golih odtenkih,
  • mat in svetleči odtenki,
  • dolgotrajen učinek,
  • Svilena tekstura.
Kako uporabljati: Na veke s čopičem, aplikatorjem za peno ali s konicami prstov nanesite senčke na veke. Naš nasvet: Poskusite z drugimi izdelki za dekorativno kozmetiko:

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.