iRobot Roomba s9+ robotski sesalnik

iRobot Roomba s9+ robotski sesalnik

Številka: 2544447
Odlična cena
ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrane sesalnik znamke IROBOT s promo kodo MDW4SI7 (velja od 12. 4. do 18. 4. 2021. oz. do odprodaje zalog)!
iRobot Roomba s9+ z WiFi povezan robotski sesalnik s tehnologijo PerfectEdge® s kotno krtačo in širšimi gumijastimi krtačami za dvigovanje umazanije za različne površine – Povečana moč – Uči se, mapira in se prilagodi vašemu domu – Očisti po sobah – Očisti po predmetu – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči.
Celoten opis
1.299,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču

Jutri na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2544447

Predstavitev

iRobot Roomba s9+

 • S9/s9+ s pomočjo revolucionarne tehnologije, ki jo odlikujeta napredna navigacija in edinstvena zasnova globinskega čiščenja, tehnologijo PerfectEdge®, očisti trdovratno umazanijo, tako da se lahko vi ukvarjate z vsem preostalim. S9+ se izprazni v sistem za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base®, tako da na sesanje lahko pozabite za več tednov. 
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 • Vrhunska zasnova za čiščenje nerodnih vogalov – tehnologija PerfectEdge® z naprednimi senzorji optimizira čiščenje globoko v vogale in vzdolž robov, medtem ko vrhunski 3-stopenjski sistem za čiščenje dvigne, razrahlja in odstrani umazanijo z do 40X močjo sesanja za naše najgloblje čiščenje do zdaj. *V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije.
 • Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem – očisti natanko tako, kot, ko in kjer vi želite. Mapiranje Imprint® Smart s9 natančno pove, kje mora čistiti in kdaj.
 • Očistite umazanijo v trenutku, ko se zgodi – Pametna navigacija mapira določene predmete v vašem domu, tako da se drobtine od zajtrka posesajo tako preprosto kot na ukaz »Alexa, povej Roombi, da naj posesa pod kuhinjsko mizo«.
 • Čisti za vami in za seboj – s9+ posesa za vami in za samim seboj ter izprazni umazanijo in prah v vrečko AllergenLock™, tako da vam več mesecev ni treba razmišljati o sesanju.
 • Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas – Roomba® s9+ se nauči vaših navad čiščenja in lahko predlaga samodejne urnike čiščenja pri vašem načinu življenja.

iRobot® Roomba® s9+ – Naše najbolj napredno čiščenje

iRobot® Roomba® s9+ – Naše najbolj napredno čiščenje


Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

Vrhunski dizajn za čiščenje nerodnih vogalov

Vrhunski dizajn za čiščenje nerodnih vogalov

Vrhunska zasnova za čiščenje nerodnih vogalov – tehnologija PerfectEdge® z naprednimi senzorji optimizira čiščenje globoko v vogale in vzdolž robov, medtem ko vrhunski 3-stopenjski sistem za čiščenje dvigne, razrahlja in odstrani umazanijo z do 40X močjo sesanja za naše najgloblje čiščenje do zdaj. *V primerjavi s sistemom čiščenja Roomba® 600 serije. 


Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem

Čisti natančno tako, kot, ko in kjer želite. Imprint® Smart mapiranje vam omogoča, da s9+ natančno poveste, kje je treba čistiti in kdaj, medtem ko vam prilagodljive cone izogibanja omogočajo, da mu poveste, katerim območjem se mora izogibati. 

Uživajte v popolnem nadzoru nad svojim čiščenjem.

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo

Madeže očisti v trenutku, ko nastanejo

s9+ lahko očisti določene madeže, takoj ko nastanejo, tako da, če stopate skozi vrata in opazite drobtine pod kuhinjsko mizo, lahko s pomočjo aplikacije iRobot Home ali vaše glasovne pomoči Google ali Alexa s9/s9+ sporočite, da naj takoj očisti to mesto, in čiščenje je opravljeno.

Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.


Čisti za vami in samim seboj

S9+ se izprazni v sistem za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base®, tako da na sesanje lahko pozabite za več tednov. S sistemom za preprečevanje alergenov je 99 % alergenov in cvetnega prahu od robota do baze ujetih, tako da ne morejo pobegniti nazaj v zrak.

Čisti za vami in samim seboj

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas.

Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas. Robotski sesalnik Roomba® s9+ se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google asistentom in Alexa omogoča začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov. *Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc., ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.


Vodi jih resna pametna tehnologija

Z navigacijo vSLAM® se s9+ nauči tlorisa vašega doma in oblikuje osebne pametne mape, ki mu omogočajo strokovno čiščenje in manevriranje v urejenih in učinkovitih linijah – tako lahko prostor učinkovito očisti. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno. 

Vodi jih resna pametna tehnologija.

Postaja vedno pametnejši.

Postaja vedno pametnejši

Pri iRobotu nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi* – Te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še pametnejši. 


Sanjska ekipa za čiščenje

S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® s9+ in robotski pomivalec tal Braava jet® m6 združujeta sesanje in pomivanje tal v popolnem zaporedju, s čimer si lahko zagotovite popolno čiščenje tal samo z glasovnim ukazom* ali s pomočjo aplikacije.* Deluje z napravami, ki podpirajo Google asistentom in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.

Sanjska ekipa za čiščenje

Vaša zasebnost je naša prioriteta

Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni ter da se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota. 

Vaša zasebnost je naša prioriteta.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Oblikuje se prihodnost čiščenja

1 Roomba® s9+

1 polnilna postaja Clean Base®+ samodejno odstranjevanje umazanije 

1 napajalni kabel

1 dodatni filter

1 dodatna vogalna krtača

Oblikuje se prihodnost čiščenja

iRobot predstavlja – prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

 • Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.
 • Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta**.
 • Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME**, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.
 • Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.
 • *Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.
 • **Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.
iRobot predstavlja - prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

Tehnične podrobnosti

Wi-Fi povezljiv z aplikacijo iRobot Home I Povezljiv z Braavo m6
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa Premium
Stranska krtača vogalna, za brezhibno čiste kote
Čistilna glava frontalna čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve gumijasti krtači za različne površine – za 30% širše v primerjavi z i serijo, 40× čistilna moč v primerjavi s serijo 600, 3D senzor 
CarpetBoost™ sistem DA
Dirt Detect® DA – osredotočeno čiščenje bolj umazanih tal
Indikator polnega koška DA
Filter HEPA 13 – Zadži do 99 % vsega prahu v velikosti do 1 mikrona
Košek Gen 4 – 40× močnejši v primerjavi z Gen 1 I Pralen I 0,55 l prostornine
Samodejno praznjenje koška DA
Navigacija Imprint Smart – Odzivna sistematična navigacija z vizualno lokalizacijo in mapiranjem I Čiščenje sobo za sobo – celotno nadstropje I Mapira do 10 nadstropij I Sobe lahko poimenujemo I Samodejno polnjenje I Po polnitvi po potrebi nadaljuje s čiščenjem tam kjer je končala I Giroskop I Odometer I Nežen odbijač z infrardečimi senzorji, s pomočjo katerih loči steno od zavese, za katero mora počistiti I Infrardeči senzorji proti padcem v globino I Kamera + optični senzor za prepoznavo vrst tal I Premaguje pragove do 2 cm
Ročaj za nošenje NE
Gumbi na nadzorni plošči robota CLEAN I DOCK I SPOT – Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje
LED zaslon svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota 
Pragovi prevozi pragove do 2 cm
Višina roba 9,2 cm
Čas delovanja deluje 2h, nato se vrne na polnilno postajo. Če nadstropje še ni končano, se polni 60 min in nadaljuje svoje delo
Čas polnjenja do 3 ure
Baterija Li-Ion

Garancija: 2 leti