iRobot Roomba 698 robotski sesalnik

Ocena: 4,5 6 ocen Znamka: iRobot Naša številka: 2534062

Odlična cena

iRobot Roomba 698 robotski sesalnik

Dodatni 10% popust na izbrane sesalnike s promo kodo SESALNIK10. Akcija traja do 28.2.2021 oz. do odprodaje zalog.
Robotski sesalnik iRobot Roomba 698 WiFi – primeren za preproge in trda tla – tehnologija Dirt Detect – 3-stopenjski sistem za čiščenje – prilagojeni predlogi – združljivost z glasovno pomočjo. Celoten opis

249.9
4.5 6

349,90 € Vključno z DDV
249,90 €
-28%

Naša številka: 2534062

Predstavitev

Opis artikla

Robotski sesalnik iRobot Roomba 698 WiFi

 • Ta robot je odličen način za pametno čiščenje vašega doma. Roomba® 698 se nauči vaših čistilnih navad in vam lahko predlaga prilagojene urnike, kako poskrbeti za vsakodnevno umazanijo, prah in usedline – za preprosto čiščenje tal.
 • iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.
 • 3-stopenjski sistem čiščenja – 3-stopenjski sistem čiščenja pobere umazanijo, prah in usedline s preprog in trdih tal.
 • Čisti okolico vašega življenjskega prostora – spozna vaše navade čiščenja in predlaga urnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Priporoča tudi stvari, na katere sami mogoče sploh ne bi pomislili – na primer dodatno čiščenje med sezono alergij.
 • Deluje s sistemom glasovne pomoči – z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC. 
 • Dvojne krtače za različne površine – krtače za različne površine poberejo vse, od majhnega prahu do velikih usedlin iz preprog in trdih tal.
 • Prilagodljiva navigacija – celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da 600 serije lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov.

iRobot® Roomba® 698 – Vsak dan čisto, brez napora

iRobot® Roomba® 698 – Vsak dan čisto, brez napora


Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje – vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij

3-stopenjski sistem čiščenja

3-stopenjski sistem čiščenja

Umazanija in prah se ne moreta skriti pred 3-stopenjskim sistemom čiščenja. Dvojne krtače za različne površine, posebej zasnovana ščetka za robove in vakuumsko sesanje posesajo vse, od majhnih delcev do velikih usedlin na vaših preprogah in trdih tleh. 


Čisti okrog vašega življenja

Nauči se vaših čistilnih navad in predlaga urnike, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Prav tako priporoča stvari, na katere mogoče sami niti ne pomislite, na primer dodatno čiščenje med sezono alergij – dajanje predlogov, ki vam koristijo.

Čisti okrog vašega življenja.

Deluje z vašo glasovno pomočjo

Deluje z vašo glasovno pomočjo

Deluje s sistemom glasovne pomoči – Z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav z Google asistentom in Alexa očisti vašo hišo ob zvoku vašega glasu. *Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa. Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.


Dvojne krtače za različne površine

Krtače za različne površine sodelujejo pri zajemanju prahu, umazanije in velikih usedlin, s čimer temeljito očistijo vaša tla. Prva krtača odpusti, dvigne in posesa prah, umazanijo in dlake s tal in preprog, druga pa pospeši premik usedlin v sesalni kanal. 

Dvojne krtače za različne površine.

Prilagodljiva navigacija.

Prilagodljiva navigacija

Celoten nabor naprednih senzorjev omogoča, da 600 serija lahko krmili pod pohištvom in ob njem ter vzdolž robov. Cliff Detect sistem preprečuje, da bi robot padel po stopnicah; samodejno se priklopi na napajanje in se napolni po čiščenju.


Zazna in odpravi umazanijo

Senzorji Dirt Detect™ opozorijo vašega robota na bolj umazana območja v vašem domu, kot so prehodnejša mesta, in sesalnik ta mesta temeljiteje očisti. 

Zazna in odpravi umazanijo.

Ne potrebuje dodatnega časa, da se prilagodi vašemu domu

Ne potrebuje dodatnega časa, da se prilagodi vašemu domu

Samodejna prilagodljiva čistilna glava samodejno prilagodi svojo višino za učinkovito čiščenje preprog in trdih tal.


Prašni delci, mi vemo, kje se skrivate

Krtača za robove je posebej zasnovana pod 27-stopinjskim kotom, da smeti odmakne od robov in vogalov ter na čistilno pot, da se jih nato posesa s tal.

Prašni delci, mi vemo, kje se skrivate

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot.

Zanesljivost, ki jo podpira servis – to je obljuba iRobot

Izdelujemo robote, ki trajajo – zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadar koli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.


Roomba 698, čista tla kjer koli in kadar koli

1 Roomba 698

1 polnilna postaja Home Base®

1 napajalni kabel

Roomba 698, čista tla kjer koli in kadar koli

iRobot predstavlja – prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

 • Z obeležjem svoje 30. obletnice, podjetje daje strateški poudarek na programski in digitalni izkušnji. Še naprej se razlikuje v razvoju pametnih tehnologij, katere vam omogočajo vsakodnevno čiščenje, tudi če delate od doma.
 • Čiščenje tam, kjer ga potrebujete: Roboti iRobot z Imprint™ tehnologijo* se vašega prostora strojno učijo in samodejno zaznajo in predlagajo čistilne cone okoli določenih predmetov, kot so kavči, mize in kuhinjski pulti. Tako lahko robota po večerji pošljete na čiščenje samo pod jedilno mizo – s pomočjo aplikacije** ali s pomočjo glasovnega asistenta.
 • Čiščenje, ko ga potrebujete: S pomočjo iRobot Genius™ in prenovljene aplikacije iRobot HOME, iRobot roboti prepoznajo vaše čistilne navade.
 • Čiščenje kakor želite: iRobot roboti* sčasoma postanejo pametnejši in s spoznavanjem vaših nastavitev čiščenja razumejo, kako želite čistiti vaš dom. Nova inteligenca presega osnovno nastavitev urnika.
 • *Na voljo pri serijah robotskih sesalnikov Roomba i7 in s9 in robotskem pomivalcu Braava m6.
 • **Aplikacija iRobot Home in glasovno upravljanje nista na voljo v slovenskem jeziku.
iRobot predstavlja - prilagojeno čiščenje, ki ga poganja iRobot Genius™ domača inteligenca

Tehnične podrobnosti

Wi-Fi povezljiva z aplikacijo iRobot Home
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa klasičen
Stranska krtača pozicionirana pod kotom 27°
Čistilna glava čistilna glava se avtomatsko po višini prilagaja različnim vrstam tal in ima vgrajeni dve krtači za različne površine – ščetinasto in gumijasto
CarpetBoost™ sistem NE
Dirt Detect® DA – osredotočeno čiščenje bolj umazanih tal
Indikator polnega koška NE
Filter AeroVac
Košek Gen 1 I 0,6 l prostornine
Samodejno praznjenje koška NE
Navigacija odzivna navigacija – Po končanem ciklu se vrne nazaj na polnilno postajo, Mehak odbijač z infrardečim senzorjem, infrardeči senzor proti padcem v globino, Odzivna navigacija s celotnim naborom pametnih senzorjev, ki opravijo 60 odločitev/sekundo
Ročaj za nošenje NE
Gumbi na nadzorni plošči robota CLEAN I DOCK I SPOT (Očisti I Parkiraj se I Osredotočeno čiščenje)
LED zaslon indikatorji za DirtDetect I Napake I WiFI I Baterijo 
Pragovi prevozi pragove do 2 cm
Višina roba 9,2 cm
Čas delovanja 90 min
Čas polnjenja do 3 ure
Baterija Li-Ion

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika robotski
Maksimalna hrupnost 58 dB
Barva srebrna/črna
Prostornina vreče/posode 0.6 l
Napajanje baterija
Mokro sesanje ne
Sesanje pepela ne
LED osvetlitev ne
Antibakterijski da
Vrsta baterije LI-ION
Čas polnjenja 120 Min.
z vrečko ne
Mehka koleščka da
Virtualni zid da
Časovnik da