iRobot robotski sesalnik i7158

Ocena: 4,9 4 ocen Znamka: iRobot Naša številka: 1329419

Odlična cena

iRobot robotski sesalnik i7158

iRobot Roomba i7158 robotski sesalnik omogoča zmogljivo čiščenje izjemno velike površine. Navdušuje s funkcijo polnjenja in nadaljevanja z delom. Edinstvena prednost je aplikacija iRobot Home za pametne telefone ter tablice. Zaznamuje ga dvojno delovanje navideznega zidu. Celoten opis

669.9
4.9 4

899,90 € Vključno z DDV
669,90 €
-25%

Naša številka: 1329419

Predstavitev

Opis artikla

Roomba i7158

Robotski sesalnik Roomba je odlična izbira za vse, ki si želijo preprostega in učinkovitega čiščenja. Namenjena je tako lastnikom večjih kot tudi manjših stanovanj. Opremljena je z zmogljivo litij-ionsko baterijo. Opremljena s številnimi tehnologijami bo poskrbela za čiščenje okoli in pod pohištvom. Prinaša enostaven način upravljanja in nezahtevno vzdrževanje. Opremljena je s senzorji za zaščito pred padci po stopnicah. Ima profilirani odbijač s počasnim dotikom in akustično in optično detekcijo nečistoč. Čiščenje bo enostavno, saj ostanke umazanije preprosto sperete iz pralnega koška.


Tehnologija iAdapt 3.0

iRobot robotski sesalnik Roomba i7158 je odlična izbira za čiščenje. Inovativni sistem iAdapt® 3.0 omogoča robotu pomikanje po celotni površini vašega doma in hkrati spremlja lokacijo čiščenja. Roomba bo spremljala površine, ki jih je že očistila. Pohvali se lahko tudi z neprekinjenim delovanjem do 75 minut, po preteku tega časa pa se sama napolni in nadaljuje s čiščenjem površin, ki so ji ostale.

Roomba bo sama zaznala prekomerno onesnažena mesta, za kar bo poskrbel sistem Dirt Detect 2. generacije, opremljen z akustičnimi in optičnimi senzorji.

Tehnologija iAdapt 3.0

iRobot HOME

Navdušeni boste nad uporabniku prijazno aplikacijo za pametne telefone ali tablice, ki omogoča nastavitev urnika čiščenja ali vklop sesanja na daljavo. Z aplikacijo boste lahko čistili ter načrtovali udobno – kjerkoli in kadarkoli.

Roomba prinaša tudi možnost časovnega programiranja čiščenja. Izberite dan in uro začetka čiščenja in robot bo brez vaše pomoči ob določenem času očistil vaše prostore. 

iRobot HOME

Tehnologija pametnega mapiranja Imprint™ Smart

S pomočjo tehnologije Imprint Smart Roomba spozna, mapira in se prilagodi vašemu domu. Tako lahko določi najučinkovitejši način čiščenja za vsak prostor posebej. Zapomni si tlorise različnih nadstropij. Ima zmogljivost pomnjenja do 10 nadstropij

Tehnologija pametnega mapiranja Imprint™ Smart

Tristopenjski sistem čiščenja

Intenzivno, temeljito sesanje omogoča 3-stopenjski sistem čiščenja. Prinaša 2 večslojni krtači, stransko krtačo za čiščenje kotov in vakuumski sesalnik. S trdih tal in preprog bo počistil vso umazanijo, od tiste mikroskopsko majhne do tiste večje.

Tristopenjski sistem čiščenja

Prožni gumijasti krtači

Roomba ima 2 prožni gumijasti krtači, ki se oprimeta različnih talnih podlag in skozi celotno čiščenje ostajata v stiku s tlemi. Zasnovani sta tako, da s tal pobereta tudi lase in dlake vaših hišnih ljubljenčkov. Vaša tla bodo tako vedno popolnoma očiščena vse umazanije.

Prožni gumijasti krtači

Značilnost navideznega zidu

Značilnost robotskega sesalnika je še dvojno delovanje navideznega zidu. 2 načina sesanja omogočata boljši nadzor nad območjem čiščenja. Izbirate lahko med načinom navideznega zidu Virtual Wall, ki zadrži robota, da čisti na območju, kjer to želite, oziroma izpusti območja, kjer ne želite. HALO način zadržuje robota v oddaljenosti od predmetov, ki jih želite med sesanjem zaščititi.

Značilnost navideznega zidu

Brez zapletanja med kable

AntiTangle

Tehnologija AntiTangle preprečuje zapletanje in zagozditev med kabli in resami iz preproge. Krtače bodo zaznale oviro in obrnile smer vrtenja. Robot se bo tako sprostil in nadaljeval s čiščenjem.

Enostaven način upravljanja

Enostaven način upravljanja

Ne bo vam potrebno določati načina dela ali trajanja čiščenja, saj se bo robot sam odločil glede na razčlenitev in velikost prostora, ki ga čisti. Samo pritisnite na gumb Clean in Roomba bo poskrbela za vse.

Za čiščenje težko dostopnih površin

Kompaktne dimenzije

Roomba lahko zleze pod večino pohištva in očisti tudi prostore, ki so običajno nedosegljivi. Brez težav bo očistila površine pod posteljo ali pod kuhinjskim pohištvom.

Samodejno diagnosticiranje težav

Diagnosticiranje težav

Robot bo sam diagnosticiral morebitni problem in ga sporočil z zvočnim signalom.


Ujame tudi najmanjše delce prahu

Filter iz mikrovlaken

Robot je opremljen s filtrom iz mikrovlaken, ki ujame tudi najmanjše delce prahu in cvetnega prahu. Tako je primeren tudi za alergike.

Vedno pripravljena za uporabo

Polnilna postaja

Po končanem čiščenju se bo samodejno vrnila na polnilno postajo, kjer se bo napolnila in počakala na naslednje čiščenje. Na bazo se vrne tudi s pritiskom na gumb DOCK.

Odlično čiščenje vseh površin

Vse vrste talnih podlog

Roomba je primerna za čiščenje vseh vrst hišnih tal. Temeljito očisti ploščice, linolej, preproge in parket.

Enostavno premagovanje ovir

Premagovanje pragov

Roomba je zasnovana tako, da brez težav premaga letve, prage in druge ovire do višine 1,6 cm.


Obseg dobave

  • 1 x Roomba i7158
  • 1 x stranska krtača
  • 1 x litij-ionska baterija (v robotu)
  • 1 x polnilna postaja z napajalnikom
  • 1 x navidezni zid Wirtual Wall z dvojnim delovanjem
  • 1 x filter

Tehnične podrobnosti

Baterija litij-ionska
Filter iz mikrovlaken
Čas delovanja 75 min
Čas polnjenja 3 ure
Dimenzije 351 × 92 mm
Teža 4 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika robotski
Maksimalna hrupnost 58 dB
Barva črna
Prostornina vreče/posode 0.6 l
Napajanje akumulator
Mokro sesanje ne
Sesanje pepela ne
LED osvetlitev ne
Antibakterijski da
Teža 3.4 kg
Vrsta baterije LI-ION
Čas sesanja 120 Min.
Čas polnjenja 90 Min.
z vrečko ne
Filter indikator da
Mehka koleščka da
Virtualni zid da
Časovnik da
Smart da
Oprema turbo krtača