Villeroy & Boch servirni krožnik, 35x18 cm, cvetlični motiv

Villeroy & Boch servirni krožnik, 35x18 cm, cvetlični motiv

Številka: 2507245
Odlična cena
Servirni krožnik z okroglo obliko in eksotičnim cvetnim vzorcem je odporen na pomivanje posode in za uporabo v mikrovalovni pečici. Velikosti 35×18 cm. Celoten opis
65,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

21.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
23.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2507245

Predstavitev

Villeroy & Boch servirni krožnik, 35×18 cm

Tropski vzorec Amazonia na plemenitem vrhunskem porcelanu, poznanem tudi kot porcelan iz kosti, povzroči očarljivo kombinacijo. Okrogla oblika Villeroy & Boch Anmut in eksotični cvetni vzorec poživita celotno linijo namiznega pribora. Tako namizni pribor daje vrhunsko estetiko in ob vsaki priložnosti ustvari poseben ambient. Z imenom Villeroy in Boch Anmut to pove vse. Kakovostna namizna posoda izžareva naravnost in oblikuje eleganco v svojem razredu. Villeroy in Boch Anmut izžarevata nekaj: bodisi v vsakdanji uporabi bodisi na praznični mizi. Nežno zaobljen dizajn porcelana Villeroy & Boch Anmut zapeljuje vaše poglede. Je sodobna mojstrovina. Porcelan Villeroy & Boch Anmut je odporen na pomivanje posode in za uporabo v mikrovalovni pečici. Izpolnite svoj porcelan Villeroy & Boch Anmut z ustreznimi jedilnim priborom ali kozarci.

Villeroy & Boch blagovna znamka je zelo priljubljena po vsem svetu, razlog je njena 270-letna tradicija, mojstrska izdelava, združena z najboljšimi materiali in strastjo do oblikovanja. Podpis Villeroy & Boch je izjava ljubezni do nečesa posebnega.

Villeroy & Boch servirni krožnik, 35x18 cm (10-3514-2581)

Tehnične podrobnosti

Material: porcelan
Dimenzije: 35×18 cm
Teža: 0,7 kg

Garancija: 2 leti