Selle SMP sedež 4bike Martin Fitness, črn

Ocena: 5 3 ocen Znamka: Selle SMP Naša številka: 726719

Selle SMP sedež 4bike Martin Fitness, črn

Kolesarski sedež s povešenim nosom in konkavno obliko zadnjega dela ter širokim centralnim kanalom za izničenje pritiska na organe in žile medeničnega dela. Celoten opis

59.76
5 3

59,76 € vključno z DDV

Naša številka: 726719

Število ocen: 3

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Po 1200 prevoženih km lahko rečem, da je res OK.

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Odličen sedež, zelo udoben, popoln za večje zadnjice in daljše ture.

Ocena: 5
  • Boštjan H., Velenje

Odličen izdelek za odlično ceno. Obvezno priporočam vsem kolesarjem.

Predstavitev

Opis artikla

Martin Fitness sedež je bil zasnovan za uporabo na sobnih kolesih, a se je zaradi svojega izjemnega udobja začel nameščati tudi na navadna kolesa.

Oblika SMP sedežev je plod večletnega raziskovanja o vplivu sedeža na kolesarjevo zdravje in sposobnosti. Vsi modeli SMP sedežev se ponašajo s povešenim nosom, ki zagotavlja udoben položaj med dolgimi vzponi in ekstremnimi downhill spusti.

Zadnji del sedeža je konkaven. Zasnova sedeža in položaj kolesarja omogoča, da se kolesar v klancih, ko frekvenca pedaliranje pade, ne nagiba naprej in nazaj.

Pomembna lastnost sedeža je centralni kanal, ki je izjemno širok. Namenjen je medeničnemu prostoru, njegova velikost pa blagodejno vpliva na kritična področja kolesarja s sedežem – na prostato, arterije in vene medeničnega prostora ter druge organe. Zahvaljujoč zasnovi centralnega kanala se izniči pritisk na omenjene organe in omogoči neprekinjen pretok krvi. Ta lastnost je pomembna predvsem za kolesarje, ki po daljših turah občutijo pritisk in bolečine v medeničnem predelu. S sedežem Martin Fitness so le-te preteklost.

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna