Najdeno: 23

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Kampa samonapihljiva blazina Double 7.5
104,36 €

93,93 €

Zadnji kos!

Samo napihljiva blazina Kampa Double 7.5 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Kampa samonapihljiva blazina kip Comfort 5
44,34 €

39,91 €

Samo napihljiva blazina Kampa Comfort 5 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Kampa samonapihljiva blazina kip Comfort+ 7.5
57,39 €

51,64 €

Zadnji kos!

Samo napihljiva blazina Kampa Comfort+ 7.5 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Therm-A-Rest vzmetnica Trail Lite Smokey Pine
75,90 €

64,20 €

Therm-a-rest Trail Lite je samonapihljiva vzmetnica z odlično kombinacijo udobja in kompaktnosti. Rahlo nagnjena pena zmanjša težo, 3,8 cm toplotne izolacije pa omogoča za celoletno uporabo. Transportna vreča je vključena.


Husky napihljiva blazina Flast 3,5
49,90 €

33,30 €

Blazina Husky Flast 3,5 v novi izvedbi, omogoča udoben in kakovosten spanec. Blazina je zelo lahka, trpežna in vsebuje 3,5 cm izolacijske plasti, ki zagotavlja odlično udobje.


Husky blazina Firel, 5 cm
57,98 €

40 €

Blazina je debela pet cm in vam omogoča maksimalno izolacijo od tal in luksuzno spanje na neenakomernem terenu.


Eurotrail samonapihljiva blazina Iso Camp All Round
69 €
67,80 €

Kakovostna in udobna samonapihljiva blazina Active Leisure ISO Camp All, ki vam zagotavlja enostavno in udobno spanje v naravi. Poskrbela bo, da boste tudi na trdih in večinoma hladnih tleh spali dobro in brez težav.


Kampa samonapihljiva blazina Double 10
122,63 €

110,36 €

Samo napihljiva blazina Kampa Double 10 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Kampa samonapihljiva blazina Kids
26,07 €

23,45 €

Samonapihljiva blazina za otroke Kids poskrbi za udobno spanje ter zaščito pred hladom in trdoto tal v naravi.


Kampa samonapihljiva blazina kip Wideboy 10
86,09 €

77,48 €

Samo napihljiva blazina Kampa Wideboy 10 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Outwell blazina Selfinflating 5,0 cm
99,95 €

89,96 €

Outwell Selfinflating je udobna blazina iz poliestra. Idealna je za vse potrebe za kampiranje in se ujema z več Outwell šotori.


Outwell blazina Selfinflating 7,5 cm
69,95 €

62,96 €

Outwell Selfinflating je udobna blazina iz poliestra. Idealna je za vse potrebe za kampiranje in se ujema z več Outwell šotori.


Vango blazina 5 Long Trek, rdeča
69,65 €

44 €

Trenutno ni na zalogi

Vango Trek 5 Long je 5 cm debela blazina s podaljšano dolžino. Ta debelina nudi močno izolacijo celo na snegu in odpravlja neenakosti na površini, tako da zagotovi udoben spanec.


High Peak napihljiva blazina Minto 200
58,55 €

33,20 €

Trenutno ni na zalogi

High Peak Minto 200 je samonapihljiva blazina s protizdrsno površino. Debelina 3 cm je primerna tudi za zimsko kampiranje ali za dobro spanje v času poletnega kampiranja.