Kampa samonapihljiva blazina Double 7.5
111,07 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Samo napihljiva blazina Kampa Double 7.5 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Kampa samonapihljiva blazina Double 10
143,49 €

129,14 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Samo napihljiva blazina Kampa Double 10 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Kampa samonapihljiva blazina kip Comfort 5
48,78 €

43,90 €

Samo napihljiva blazina Kampa Comfort 5 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Therm-A-Rest vzmetnica Trail Lite Smokey Pine
75,90 €

60,70 €

Therm-a-rest Trail Lite je samonapihljiva vzmetnica z odlično kombinacijo udobja in kompaktnosti. Rahlo nagnjena pena zmanjša težo, 3,8 cm toplotne izolacije pa omogoča za celoletno uporabo. Transportna vreča je vključena.


Kampa samonapihljiva blazina kip Luxury 10
78,90 €

71,01 €

Zadnji kos!

Samo napihljiva blazina Kampa Luxury 10 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Husky napihljiva blazina Flast 3,5
49,90 €

34,20 €

Blazina Husky Flast 3,5 v novi izvedbi, omogoča udoben in kakovosten spanec. Blazina je zelo lahka, trpežna in vsebuje 3,5 cm izolacijske plasti, ki zagotavlja odlično udobje.


Kampa samonapihljiva blazina kip Wideboy 10
100,45 €

90,40 €

Samo napihljiva blazina Kampa Wideboy 10 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Husky blazina Firel, 5 cm
57,98 €

41,20 €

Blazina je debela pet cm in vam omogoča maksimalno izolacijo od tal in luksuzno spanje na neenakomernem terenu.


Kampa samonapihljiva blazina kip Comfort+ 7.5
64,56 €

58,11 €

Zadnji kos!

Samo napihljiva blazina Kampa Comfort+ 7.5 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Outwell podloga Dreamboat Single, 7,5 cm-25%
198,67 €

148,90 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Samo napihljiva podloga z debelino 7,5 cm ima dvojni ventil za hitro napihovanje. Vsebuje konstrukcijo iz pene, ki zagotavlja maksimalno udobje. Ena stran je topla, druga pa je hladna. Outwell Dreamboat Single z debelino 7,5 cm se uporablja pri potovanju.


Outwell blazina Selfinflating 5,0 cm
99,95 €

89,96 €

Outwell Selfinflating je udobna blazina iz poliestra. Idealna je za vse potrebe za kampiranje in se ujema z več Outwell šotori.


Kampa samonapihljiva blazina Kip Highrise 10, dvojna
221,78 €

199,61 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Samonapihljiva blazina Kip Highrise 10 proizvajalca Kampa je primerna za kampiranje ali spanje v naravi za dve osebi in se ponaša s premazom, ki ne vpija vlage.


Kampa samonapihljiva blazina Kids
28,68 €

25,81 €

Samonapihljiva blazina za otroke Kids poskrbi za udobno spanje ter zaščito pred hladom in trdoto tal v naravi.


Eurotrail samonapihljiva blazina Iso Camp All Round
69 €
67,80 €

Kakovostna in udobna samonapihljiva blazina Active Leisure ISO Camp All, ki vam zagotavlja enostavno in udobno spanje v naravi. Poskrbela bo, da boste tudi na trdih in večinoma hladnih tleh spali dobro in brez težav.


Kampa samonapihljiva blazina kip Luxury 10 - Odprta embalaža
78,90 €

61,78 €

Odprta embalaža

Samo napihljiva blazina Kampa Luxury 10 poskrbi za udobno spanje in ležanje v naravi. Ščiti pred hladom in trdoto tal, da vam je prijetno tudi v zahtevnejših pogojih. V paketu je priložena praktična torbica za shranjevanje, dva trakova za pakiranje in komplet za popravilo v primeru poškodbe.


Ferrino samonapihljiva podloga Dream 5
73,28 €

57,70 €

Samonapihljiva podloga ima velcro, ki omogoča združevanje več vzmetnic skupaj. Vsebuje ventil iz medenine z zaščitno gumo za hitro inflacijo. Uporablja se lahko ne samo za kampiranje v naravi, temveč tudi za različne izlete. Ferrino Dream 5 je opremljen s priročnim kompletom za popravilo.


Vango samonapihljiva blazina Trek 3 Short
32,26 €

22,80 €

Zagotavlja udobno spanje na potovanjih ali nudi mesto za sprostitev – samonapihljiva podloga Vango Trek 3 Short se ponaša z nizko težo 640 g in majhnimi dimenzijami 51 × 122 × 3 cm. Blazina ima protizdrsni vzorec, ki preprečuje drsenje med spanjem. Udobje zagotavlja 3 cm pena z diamantnimi izrezi.